QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 08 19, 16:14)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="NORIKA" data-cid="73095856" data-time="1692453268"><div><p>Aš irgi kaupiuos Maslauskų batam, labai ten pas juo viskas gerai padaryta. Draugė vienus pirko sau ir vienus vyrui, sakė kokybė superinė

Ir aš noriu....
</p></div></blockquote><p>Dziugu, labai laukiu savu. As uzsisakiau per interneta ir dydi emiau pagal dydziu lentele. Labai bijojau nusimazint nes pasirodo kad visada perku per mazus batus, Ispanijoj suzinojau 😀 ir aisku nusidinau. Nesiau grazint i parduotuve Klaipedoj tai pasigailejau kad iskart nenuejau. Labai maloni moteris dirba, ismatavo koja, nusiunte viska gamybai. Ir kainos siuo metu man pasirode geros.</p>
O as atsizegnojau Maslausku. Pirkau pries du metus, gavau prasmirdusius klijais, deze sulamdyta, siuvimo siulas matesi, nu bet ai galvoju tiekt to nes labai to modelio norejau. Nesiojau iseigai, guma issitampe, parasiau jiems, o tokie malonus siuskit pataisysim, pataise aisku bet neilgam, vel tas pats, vel siuskit, sakau as jiem turiu Italiskus po 5 metu nei veiena gumyte neislindo. Ir padas neissivale su nieko nors grauzk, tipo idesim valikli specialu. Nu gerai galvoju paskutinis kartas, laukiu batu , tai gavau ne savo, o kazkieno nesiotus kita dydy , [ mano 37 , gavau 38] bet modelis tas pats, tik mano buvo lakiniai, o gavau matinius, valiklio ner. Nu kai uzvire sudas , kai paskambinau as jiem , sakau grazinkit pinigus ir pasiimkit tuos batus. Grazino pinigus , batu nepasieme, jauciu buvo irgi kazkieno grazinti.
Mano manikiuristei lygiai tas pats su kitais batais , bet ne su gumytem problema buvo, taise, bet pataise , ir vel tipo siuskit, aisku grazino pinigus ir jai.
Neveltui uzsidarineja savo parduotuves, visgi tevo ner ir tvarko ner. O atsakineja irgi i klausimus po savaites.
Zodziu likau ir liksiu tik Italiskiem ir is Yooxo pirktiem batam istikima.