Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(NORIKA @ 2023 08 19, 15:54)
Aš irgi kaupiuos Maslauskų batam, labai ten pas juo viskas gerai padaryta. Draugė vienus pirko sau ir vienus vyrui, sakė kokybė superinė  rolleyes.gif Ir aš noriu.... ax.gif
Turėjau uždarus, tai buvo mažinti, pardaviau. Tapkėm manau nėra reikalo žiūrėt pusinius, imi realiai savo dydį ir vistiek viskas bus gerai  biggrin.gif

Mano pusinis dydis, o dydžiai tik sveiki skaičiai, tad vadinasi gerai, kad paėmiau į didesnę pusę. Tiksliau prisijunkit merginos prie www.urbanoutfitters.com reik bais tų tapkių 4u.gif biggrin.gif Jau baltų nebeliko unsure.gif Užtat žalios dar yra biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2023 08 19, 17:18)
Bais nepatogu kai tapkės iki pusės kulno, geriau didesnės

Pritariu 4u.gif
Ar skanūs ledai buvo? Man ten šokoladiniai superiniai 👍.
Gražus tas tavo vaikinukas. Gaila dukros neturiu, eičiau vedybų derėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2023 08 19, 19:37)
Mano kolegė ir sesuo turi. Man primokejus tokiu neuzdetum 😵‍💫
Gaudot vasara už skverno 😊 smagių atostogų 🥰

Ir už ką ten tokios kainos, net nėra į ką žiūrėti, jeigu ir ofisiniam darbui, tai juolab nieko tinkamo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 rugpjūčio 2023 - 19:46
Rugpjūčio 11 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
tik nesusiriekit dėl gražių/negražių batų, pirkimų sezonas tik prasideda, dar spėsim apsišnypšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 08 19, 16:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="NORIKA" data-cid="73095856" data-time="1692453268"><div><p>Aš irgi kaupiuos Maslauskų batam, labai ten pas juo viskas gerai padaryta. Draugė vienus pirko sau ir vienus vyrui, sakė kokybė superinė vartotojo įkelta nuotraukaIr aš noriu.... vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Dziugu, labai laukiu savu. As uzsisakiau per interneta ir dydi emiau pagal dydziu lentele. Labai bijojau nusimazint nes pasirodo kad visada perku per mazus batus, Ispanijoj suzinojau 😀 ir aisku nusidinau. Nesiau grazint i parduotuve Klaipedoj tai pasigailejau kad iskart nenuejau. Labai maloni moteris dirba, ismatavo koja, nusiunte viska gamybai. Ir kainos siuo metu man pasirode geros.</p>

O as atsizegnojau Maslausku. Pirkau pries du metus, gavau prasmirdusius klijais, deze sulamdyta, siuvimo siulas matesi, nu bet ai galvoju tiekt to nes labai to modelio norejau. Nesiojau iseigai, guma issitampe, parasiau jiems, o tokie malonus siuskit pataisysim, pataise aisku bet neilgam, vel tas pats, vel siuskit, sakau as jiem turiu Italiskus po 5 metu nei veiena gumyte neislindo. Ir padas neissivale su nieko nors grauzk, tipo idesim valikli specialu. Nu gerai galvoju paskutinis kartas, laukiu batu , tai gavau ne savo, o kazkieno nesiotus kita dydy , [ mano 37 , gavau 38] bet modelis tas pats, tik mano buvo lakiniai, o gavau matinius, valiklio ner. Nu kai uzvire sudas , kai paskambinau as jiem , sakau grazinkit pinigus ir pasiimkit tuos batus. Grazino pinigus , batu nepasieme, jauciu buvo irgi kazkieno grazinti.

Mano manikiuristei lygiai tas pats su kitais batais , bet ne su gumytem problema buvo, taise, bet pataise , ir vel tipo siuskit, aisku grazino pinigus ir jai.

Neveltui uzsidarineja savo parduotuves, visgi tevo ner ir tvarko ner. O atsakineja irgi i klausimus po savaites.
Zodziu likau ir liksiu tik Italiskiem ir is Yooxo pirktiem batam istikima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2023 08 18, 21:46)
🤣, šiandien vieną paauglę ant paspirtuko pamačiau su croksais ir kojnytėm ir pagalvojau, alia matai kaip čia taip apsiavus nei 5, nei 9, o čia blyn trendas ( slėptis po lapais man 😁)

Man taip baisu crocsai su kojinėmis 🙈 bet aš jau seniai supratau, kad esu nusenus ir niekur nebesigaudau biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2023 08 19, 00:32)
Is kur ji apie juos pvz sužinojo 😵‍💫 nu maniškė būtų jos valia nešiotų vienus batus jei koja ir ji pati neaugtų, vienus šortus ir vieną maikę 🤣🤣🤣

Aš pati nežinojau, kad toks modelis egzistuoja, kol man nepaaiškino. Bet ji turi telefoną, turi internetą, tai visus trendus man papasakoja.
Atsakyti
kur rast pirkt didelį didelį juodą šaliką, būt gerai minkštą, su kašmyru, kad gražiai mūturiuotųsi?

help.gif help.gif help.gif
Atsakyti

žinau teko kai kurioms ir gelbėt striukes, priminkit, prašau kaip geriausiai skalbt pūkinę TNF striukę?

kokia programa? vilnos/sintetikos? kiek laipsnių? gręžimo apsukos kiek 1000 ar 1200? kokį skalbiklį geriausia naudot tam?

Ačiū labai pasisakiusioms  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2023 08 19, 21:14)
<p>žinau teko kai kurioms ir gelbėt striukes, priminkit, prašau kaip geriausiai skalbt pūkinę TNF striukę?</p><p>kokia programa? vilnos/sintetikos? kiek laipsnių? gręžimo apsukos kiek 1000 ar 1200? kokį skalbiklį geriausia naudot tam?</p><p>Ačiū labai pasisakiusioms  4u.gif​ </p>

Skalbiklis be minkštiklių balzamų ir pan, tinka paprastas Ringuvos. Aš skalbiu neilgos trukmės programa, pas mane tokia sintetikos (laiką galima sutrumpint). Tempa statau 20-30. Gręžiu ant 1000. Paskui sintetikos programa džiovinu, ilgai užtrunka, keliskart stabdau, išverčiu į kitą pusę, kad gerai pūkai išsipurtytų.
Papildyta:
gerulė https://www2.hm.com/...1193136001.html
Atsakyti

Skalbiklis be minkštiklių balzamų ir pan, tinka paprastas Ringuvos. Aš skalbiu neilgos trukmės programa, pas mane tokia sintetikos (laiką galima sutrumpint). Tempa statau 20-30. Gręžiu ant 1000. Paskui sintetikos programa džiovinu, ilgai užtrunka, keliskart stabdau, išverčiu į kitą pusę, kad gerai pūkai išsipurtytų.
Papildyta:
gerulė https://www2.hm.com/...1193136001.html

pas mane nekokia džiovyklė, skalbianke 2in1, bet džiovyklės nenaudoju, nes neiššsivalo pūkai "ten kažkur" tai patarė nenaudot...

nebent vienam kartui pabandyt  pasinaudot džiovykle  :hmm: 

o teniso kamuoliukų atsimenu reik, tai čia džiovinant?

Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.sierra.com
www.loft.com - 60%
www.swarovski.com
www.wolfordshop.com
www.anntaylor.com - 60%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.joesnewbalanceoutlet.com - 50%
www.bananarepublic.factory.com - 50/20%
www.australialuxeco.com - 20%
www.factory.jcrew.com - 60%/30%
www.victoriassecret.com - 20%
www.saksoff5th.com - 25%
www.michaelkors.com - $50 nuo $200
www.saksoff5th.com - 25%
www.usa.tommy.com - 20%
www.nordstromrack.com
www.coachoutlet.com
www.landsend.com
www.lilysilk.com - 20%
www.walmart.com
www.yoox.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.belk.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.peterthomasroth.com
www.naturessheabutter.com
www.bathandbodyworks.com
www.swansonvitamins.com
www.vitacost.com - 12%
www.glossier.com - 10%
www.iherb.com
Atsakyti

Neveltui uzsidarineja savo parduotuves, visgi tevo ner ir tvarko ner. O atsakineja irgi i klausimus po savaites. Zodziu likau ir liksiu tik Italiskiem ir is Yooxo pirktiem bata
Jie keliasi i e prekyba, ju batu jau yra zalando, todel parduotuves uzdarineja. Nezinau, negaliu nieko pasakyt apie kokybe, pasakysiu kai panesiosiu 😀  o su yoxxu ir italiskai batais as sakau tikra ne. Nebent pirkt Dolitoj arba eu yoxe. Nesugebu as nusipirkti savo kojai geru ir patogiu batu apart kedu is us. Bet ir to jau nebedarau nes deformuojasi jau pirstai nuo pasirodo per mazu batu. Ir man per daug reikalu ir nuostoliu juos paskui per vinted pardavinet arba sandeliuot namie :) galiu pirkt tik su salyga kad galesiu grazint. Mano koja smulki, maza, dydis nepopuliarus. Daznai jei imu ale ta savo dydi tai del plocio negaliu nesiot nes smunka.  Turiu prisidejus pilna spinta per mazu ar per dideliu batu😀 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 19 rugpjūčio 2023 - 23:08
QUOTE(juratela @ 2023 08 19, 19:49)
Pritariu  4u.gif
Ar skanūs ledai buvo? Man ten šokoladiniai superiniai 👍.
Gražus tas tavo vaikinukas. Gaila dukros neturiu, eičiau vedybų derėti  biggrin.gif

Patys skaniausi

vartotojo įkelta nuotrauka

Šiand valgiau gelato pas demarco tai skoniu toli iki tų tikrų, bet skanūs. Nesuprantu kodėltiek cukraus privarė. Labiausiai myliu straciatella.

O kur tu tą mano vaiką matei? 🤔
Atsakyti