Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2025 08 28, 14:33)
Tuoj būsiu turkajuj, bet būsiu su rankiniu bagažu. Kaži man leis tas tabletkas vežt? Aš visą sąrašą susidariau, ir kolageno ir vaikui geležio ir omegų. Būt gerai kad neatimtų  unsure.gif

beje, pantogaras turkajuj vadinas PRIORIn, atrodo.

o plaukams, is tu puslapiu radau jog sitie labai geri

https://biotus.lt/po...0-tabletok.html

ir dar ten yra VitD 10000 stiprumo. tai tokiem neurotikam kaip as, kuriem jo katastrofiskai truksta pats gazas.

Turkijoj ir nuo galvasopės, ir nuo migrenos gerų vaistų yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 28, 15:10)
Turkijoj ir nuo galvasopės, ir nuo migrenos gerų vaistų yra  ax.gif

oooooo, tai pasakysi maaaan wub.gif wub.gif , nes sestadieni is gyvenimo isbraukiau, maniau mirsiu.

tipo sita gelezis gera vaikam

https://www.orzax.co...-microfer-drop/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Šiandien[/b!], 14:14
Kaip jum visom ačiū, nu aš tokia tundra, nemoku googlint ir išsiaiškintis sudėčių doh.gif . O čia viskas paduota, ryt varau ieškoti 4u.gif
Atsakyti

Kaip jum visom ačiū, nu aš tokia tundra, nemoku googlint ir išsiaiškintis sudėčių doh.gif. O čia viskas paduota, ryt varau ieškoti 4u.gif

Susimeskit paveiksliukus į Chatgpt ir palygins sudėtis. Pasakys, ką geriau vartoti.

Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2025 08 28, 16:08)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="73193992" data-time="1756385605">
<div>
<p>Kaip jum visom ačiū, nu aš tokia tundra, nemoku googlint ir išsiaiškintis sudėčių vartotojo įkelta nuotrauka. O čia viskas paduota, ryt varau ieškoti vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Susimeskit paveiksliukus į Chatgpt ir palygins sudėtis. Pasakys, ką geriau vartoti.</p>

Kad tik nebūtų kaip tam, kur paklausė kuo druską pakeist biggrin.gif apsitrūčyjo biški biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 28, 16:17)
Kad tik nebūtų kaip tam, kur paklausė kuo druską pakeist  biggrin.gif apsitrūčyjo biški  biggrin.gif

Ai prasivalyt irgi naudinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinį biggrin.gif Conversai CdG seniai išnorėti ir svajoti biggrin.gif
Atsakyti

Kad tik nebūtų kaip tam, kur paklausė kuo druską pakeist biggrin.gifapsitrūčyjo biški biggrin.gif

Gal pagalvojo, kad žiemą keliams barstyti  :D .

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 28, 16:17)
Kad tik nebūtų kaip tam, kur paklausė kuo druską pakeist  biggrin.gif apsitrūčyjo biški  biggrin.gif

MAN CHATGPT NEREALUS PADEJEJAS kelionems susiplanuot. belekas. visas terasas su geriausiais vaizdais suranda, visus geriausius parkingus, hidden gems ir kitus dalykus isrankioja, laika kada lankyti, kada geriausias apsvietimas is kurios puses geriausi fotografijos kadrai. zodziu tobulai biggrin.gif atostogu albumas kaip is kokios fotografiju knygos. wub.gif nu ner geriau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Šiandien[/b!], 16:20
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 28, 16:52)
Ačiū už siuntinį biggrin.gif Conversai CdG seniai išnorėti ir svajoti biggrin.gif

Aciu jums, grazus zalciai, nuziurejau irgi. ax.gif

INTIMISSIMI kelnaites 7 uz $35

COLUMBIA turime papildoma 30% nuolaida sioms prekems nuo raudonu kainu
Atsakyti
vyriski pilki Columbia batai $42

Vyriski Columbia sandalai $31.85

Vyriski Columbia kedai $39.20

Vyriski Columbia kedai $42

Vyriski Columbia auliniai $52.50

Vyriski Columbia tamsiai rudi auliniai $63

Vyriski Columbia auliniai $67.20

Moteriski Columbia auliniai

Moteriski Columbia batai, dvi apatines spalvos $42

Moteriski Columbia batai $42
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 16:42
QUOTE(linamog @ 2025 08 28, 17:21)
Aciu jums, grazus zalciai, nuziurejau irgi. ax.gif

INTIMISSIMI kelnaites 7 uz $35

COLUMBIA turime papildoma 30% nuolaida sioms prekems nuo raudonu kainu

Aš apie juos ne trumpiau kaip apie pirmą vutonkę svajojau biggrin.gif ne vienus metus biggrin.gif
Atsakyti