Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mano siuntos apzvalga:

Cushionaire sandalai labai zgrebnai padaryti, odinis vidus, net sagteliu metalas sendintas, nuo Birkenstock nelabai atskirsi. Sakyciau, puse dydzio mazinti, jei pusinis dydis, imciau i didesne puse.

Old Navy sandalai uz supercashine kaina labai verti demesio, dydi atitinka, patogus, minksti.

CK apatiniu komplektas - minksti, be jokiu kandanciu vidiniu etikeciu, puse dydzio didinti.
Atsakyti
MURAD papildoma 25% nuolaida
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.uspoloassn.com - 20%
www.usa.tommy.com - 25%
www.factory.jcrew.com - 50% ir 20%
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.wilsonsleather.com - 30%
www.nordstromrack.com
www.victoriassecret.com
www.eyedictive.com
www.karllagerfeldparis.com
www.dicksportingoods.com
www.guess.com - 30%
www.landsend.com - 40%
www.bhfo.com - 15%
www.venus.com - 30%
www.calvinklein.us - 20%
www.usa.tommy.com - 25%
www.talbots.com - 70%
www.landsend.com
www.levi.com - 40%
www.anntaylor.com
www.everlane.com
www.talbots.com
www.uniqlo.com
www.finishline.com
www.walmart.com
www.marshalls.com
www.stanley.com
www.levi.com
www.tjmaxx.com
www.costco.com
www.belk.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.6pm.com
www.dtlr.com
www.hm.com
www.ae.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.skinbeautifulrx.com - 30%
www.bathandbodyworks.com
www.us.pureclinica.com
www.vitacost.com - 15%
www.yesstyle.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.swarovski.com
www.rhodeskin.com
www.misshaus.com
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 28, 15:46)
Aš apie juos ne trumpiau kaip apie pirmą vutonkę svajojau  biggrin.gif ne vienus metus  biggrin.gif

Nagi rodom savo grožius greit.😁
Atsakyti
Gavau ir aš savo siuntinėlį. Kriu džiugina kaip visada, išskyrus šitą marazmą biggrin.gif

https://www.jcrew.co...olorCode=RD0156

Ji į plotį yra dvigubai platesnė nei į ilgį. Spalva tobula nu bet ji man bambos nesiekia, ir dar padaryti įskiepiai šonuose, tai kažkur po pažastim. Kokia nesąmonė blink.gif išmesti pinigai.

Ir labai vykus kriu lininė suknelė. Parašyta kad mini. Bet ji man iki kelių. Ir net su pamušalu. Užskaitau.

Plonyčiai marškiniai toookio gėrio wub.gif bus į kelionę suvartoti tuoj pat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 08 28, 08:52)
Ačiū už siuntinį biggrin.gif Conversai CdG seniai išnorėti ir svajoti biggrin.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2025 08 28, 09:19)
MAN CHATGPT NEREALUS PADEJEJAS kelionems susiplanuot. belekas. visas terasas su geriausiais vaizdais suranda, visus geriausius parkingus, hidden gems ir kitus dalykus isrankioja, laika kada lankyti, kada geriausias apsvietimas is kurios puses geriausi fotografijos kadrai. zodziu tobulai biggrin.gif atostogu albumas kaip is kokios fotografiju knygos.  wub.gif nu ner geriau wub.gif

wub.gif

Labai laukiame prisijungianciu prie www.talbots.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 08 27, 06:35)
Panos, laba. Sakykit, naujam VNO  oro uosto išvykimo terminale procedūros vyksta ilgiau ar trumpiau? Velnias, turiu skrydį 6:20, tada labai daug judesio būn. Galvoju kada čia į jį baladotis reik biggrin.gif

Dėl to, kad jie dabar tikrina skysčius, tai tas ant to išeina. Išimti nieko nereikia, bet jie vis tiek patys tikrina, arba atidarote patys, arba jie. Išima ir skanuoja per 3d. Miltelius, pvz sūnaus kretiną. Pieną rado mūsų (man pusryčiams vaikams reikėjo, tai baaaaisiai visi kikeno iš to pieno). Galėjau padėti į registruotą, o bet tačiau biggrin.gif
Bet visur dabar viskas greitai. Aišku, man, kaip stresinininkei, vis tiek reik būti anksčiau. Vis žadu, kad nebūsiu anksti... neišeina unsure.gif Nors, kai buvau jauna, tai jūra iki kelių buvo, paskutinė esu atbėgus biggrin.gif O sanatvėj... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 rugpjūčio 2025 - 00:58
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 08 29, 01:56)
Dėl to, kad jie dabar tikrina skysčius, tai tas ant to išeina. Išimti nieko nereikia, bet jie vis tiek patys tikrina, arba atidarote patys, arba jie. Išima ir skanuoja per 3d. Miltelius, pvz sūnaus kretiną. Pieną rado mūsų (man pusryčiams vaikams reikėjo, tai baaaaisiai visi kikeno iš to pieno). Galėjau padėti į registruotą, o bet tačiau biggrin.gif
Bet visur dabar viskas greitai. Aišku, man, kaip stresinininkei, vis tiek reik būti anksčiau. Vis žadu, kad nebūsiu anksti... neišeina unsure.gif Nors, kai buvau jauna, tai jūra iki kelių buvo, paskutinė esu atbėgus biggrin.gif O sanatvėj... unsure.gif

Neturiu aš tų skysčių, man tai kad pamiegot ilgiau biggrin.gif nes kelt 3 h nesąmonė. Aš pamenu vieną bajerį mūsų oro uoste. Kažkas vėlavo į lėktuvą, ir vis kvietė. Ir tiek daug tų kvietimų buvo, kad tas pranešėjas užsikirto ir vietoj "this is your last call" pasakė "this is your last flight". Visas oro uostas žviegė, kad tipo fsioooooo, lemiamas biggrin.gif kitas, jautresnis turbūt nebeįliptų iš viso biggrin.gif Vis prisimenu biggrin.gif
Atsakyti
Panos, man labai skubiai reik šilkinių marškinėlių ant petnešų. Kur ieškot Vilniuje? Na, arba kas atsiunčiama per 1-2 dienas
Atsakyti
Laaabas rytas 4u.gif
Labai nekantravau pasidalinti kolkas vienintele lietuviška Gabijaze daina, nes net 4 metus laukiau, kol nuspręs, kad gali ją parodyti visiems ax.gif
Labai prašau, pasidalinkit, jei patiks 4u.gif . Jai labai reikia padrąsinimo ir palaikymo friends.gif
Yra ir Spotify, jei norėtumėt įtraukti į grojaraščius.
P.S. Suknelę turbūt daugelis atpažins biggrin.gif
Atsakyti
[quote=linamog,2025 08 28, 17:37]
vyriski pilki Columbia batai $42

Sveiki
Nebėra pilkų už 42 dol?

Ar tai spalvai Color: Kettle, Tangy Orange taiko nuolaidą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 29 rugpjūčio 2025 - 08:22
QUOTE(Renadai @ 2025 08 29, 07:54)
Laaabas rytas  4u.gif
Labai nekantravau pasidalinti kolkas vienintele lietuviška Gabijaze daina, nes net 4 metus laukiau, kol nuspręs, kad gali ją parodyti visiems  ax.gif
Labai prašau, pasidalinkit, jei patiks  4u.gif . Jai labai reikia padrąsinimo ir palaikymo  friends.gif
Yra ir Spotify, jei norėtumėt įtraukti į grojaraščius.
P.S. Suknelę turbūt daugelis atpažins  biggrin.gif

🥰🙏
Atsakyti