Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2025 10 14, 10:26)
Laba 4u.gif

Panos, reėkomenduokite kokias nedideles pinigines smagias turite, reikia labai pasikeisti.
Parsisiunčiau MK, nes sudėvėjau vieną, ale tokios kietos odos, net nežinau ar noriu jau jos.

Aš turiu mažutę MK, labai minkštutė ir labai patink.

Va tokia

https://www.michaelk...ceStatusType=md
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Šiandien[/b!], 10:09
JMD, panašią minkštutę sudėvėjau, ačiū, gaudysiu šią, nes tos kitos kietos nu ne man..
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2025 10 14, 11:15)
JMD, panašią minkštutę sudėvėjau, ačiū, gaudysiu šią, nes tos kitos kietos nu ne man..

Ir aš nekenčiu kai rankas pjausto biggrin.gif šiaip coach nenudėvimos. Tik kad didelių aš nemėgstu, o mažutės kuri labai atrodytų patogi irgi nerandu dabar.
Atsakyti
Nusiunčiau laiškelį dėl champion, ten baigiasi nuolaida po 4 val ar spėtume nupirkti? 😊
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 10 14, 11:45)
Ir aš nekenčiu kai rankas pjausto  biggrin.gif šiaip coach nenudėvimos. Tik kad didelių aš nemėgstu, o mažutės kuri labai atrodytų patogi irgi nerandu dabar.

Turiu Coach, velnias jos neima. Jau pabodo ji man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2025 10 14, 11:51)
Nusiunčiau laiškelį dėl champion, ten baigiasi nuolaida po 4 val ar spėtume nupirkti? 😊

Laukiame jusu patikslinimo. ax.gif
Atsakyti
RL dzinsai $37, kam dydis tinka

Renkasi MARSHALLS, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 11:52
Sveikos, rekomenduokite gerą drabužių valyklą Vilniuje, reikia žieminę striukę išvalyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 10 13, 23:24)

Labiausiai tai Jil Sander ax.gif Greiciausiai juodu, bet visai ir kailines paimciau biggrin.gif
https://www.thebs.co...l-sander-539470
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 10 13, 18:55)
Noriu kedų su kailiu verysad.gif

Kazko tokio?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 10 14, 08:38)
Taip, free ship nuo 49$.

Jeigu kas nors parekomenduotumete ka nors efektyvaus nuo skausmo, dazniausiai galvos biggrin.gif is cia, tai pati papildyciau krepseli. Anksciau pirkdavau Advil, bet cia neber. Vienintelis kas niekad nepavesdavo tai Nimesil, bet tiek prisiklausiau, kad ranka dreba i juos besitiesdama lotuliukas.gif Reikia kazko panasiai veiksmingo,ka galeciau rasti Vitacost biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: [b!]Šiandien[/b!], 12:58
QUOTE(vanesax @ 2025 10 14, 13:58)
Jeigu kas nors parekomenduotumete ka nors efektyvaus nuo skausmo, dazniausiai galvos biggrin.gif is cia, tai pati papildyciau krepseli. Anksciau pirkdavau Advil, bet cia neber. Vienintelis kas niekad nepavesdavo tai Nimesil, bet tiek prisiklausiau, kad ranka dreba i juos besitiesdama lotuliukas.gif Reikia kazko panasiai veiksmingo,ka galeciau rasti Vitacost biggrin.gif

Amazon yra Advil, bet jo sudetis ibuprofenas, nezinau, ar jis kuo skiriasi nuo iprasto ibuprofeno.
Atsakyti