Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2025 10 14, 13:10)
Amazon yra Advil, bet jo sudetis ibuprofenas, nezinau, ar jis kuo skiriasi nuo iprasto ibuprofeno.

Man reikia kazko konkreciai is Vitacost, kad papildyti uzsakyma ir nebelaukti, kol kas prisijungs.
Tas Advilis tai tarp kitko tik, jei butu ,tai isimesciau, bet kad labai jis man padetu, tai tikrai nepasakyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 10 14, 14:16)
Man reikia kazko konkreciai is Vitacost, kad papildyti uzsakyma ir nebelaukti, kol kas prisijungs.
Tas Advilis tai tarp kitko tik, jei butu ,tai isimesciau, bet kad labai jis man padetu, tai tikrai nepasakyciau smile.gif

Jau turime reikiama suma Vitacost, tuoj imu.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 10 14, 13:58)
Jeigu kas nors parekomenduotumete ka nors efektyvaus nuo skausmo, dazniausiai galvos biggrin.gif is cia, tai pati papildyciau krepseli. Anksciau pirkdavau Advil, bet cia neber. Vienintelis kas niekad nepavesdavo tai Nimesil, bet tiek prisiklausiau, kad ranka dreba i juos besitiesdama lotuliukas.gif Reikia kazko panasiai veiksmingo,ka galeciau rasti Vitacost biggrin.gif

man kažkaip neblogai suveikia metafenex (paracetamolis su ibuprofenu)
Ir bijau specialius migrenai bandyt, irgi prisiklausiau unsure.gif Po paskutinio nimesilio tai man labai negera buvo, pykino siaubingai, turbūt per greitai antrą dozę išgėriau, jau gal nebepirksiu jo irgi.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 10 14, 13:35)
Labiausiai tai Jil Sander ax.gif Greiciausiai juodu, bet visai ir kailines paimciau biggrin.gif
https://www.thebs.co...l-sander-539470

Turėjau basutes su panašiu padu. Neįmanoma vaikščioti, nes nesilanksto
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2025 10 14, 10:26)
Laba 4u.gif

Panos, reėkomenduokite kokias nedideles pinigines smagias turite, reikia labai pasikeisti.
Parsisiunčiau MK, nes sudėvėjau vieną, ale tokios kietos odos, net nežinau ar noriu jau jos.

Kaip tik gi labai gražios dabar Coach po 60+
Aš nesudėviu MK, o irgi pabodo.

Jau ir naujos rankinės noriu, nežinau - kokios.

Bet va naujus akuliorius turėsiu cool.gif (ne saulės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Šiandien[/b!], 13:43
QUOTE(Alexia @ 2025 10 14, 13:32)
Ir bijau specialius migrenai bandyt, irgi prisiklausiau  unsure.gif Po paskutinio nimesilio tai man labai negera buvo, pykino siaubingai, turbūt per greitai antrą dozę išgėriau, jau gal nebepirksiu jo irgi.

Aciu, reiks isbandyti 4u.gif
Man nuo nimesilio net labai gerai, bet bijau, kad ilgalikej perspektyvoj, bus labai blogai biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2025 10 14, 13:32)
Turėjau basutes su panašiu padu. Neįmanoma vaikščioti, nes nesilanksto

Cia gal labai nuo isformavimo priklauso ir zinoma, kad priprasti reikia. As esu turejusi su tokiu panasiu padu, viskas ok buvo.Man jei jas kas dovanotu, tai as kaip gulbe nuplaukciau laugh.gif Auksta gulbe laugh.gif

Bet sutinku su Jumis, tai nebutu "ilgo"vaiksciojimo batai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: [b!]Šiandien[/b!], 14:02
QUOTE(Alexia @ 2025 10 14, 14:32)
Ir bijau specialius migrenai bandyt, irgi prisiklausiau  unsure.gif Po paskutinio nimesilio tai man labai negera buvo, pykino siaubingai, turbūt per greitai antrą dozę išgėriau, jau gal nebepirksiu jo irgi.

O ko prisiklausėt? Aš nuolat Imigran'ą arba Maxalt'ą geriu. Gyvent tai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2025 10 14, 15:01)
O ko prisiklausėt? Aš nuolat Imigran'ą arba Maxalt'ą geriu. Gyvent tai reikia unsure.gif

Na kad bloga buvo, mirė, alpo ir pan. Aš turiu fobiją naujiems vaistams unsure.gif Nors dažniausiai tų šalutinių nejaučiu, na bet ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: [b!]Šiandien[/b!], 14:21
Migrenikės, Turkijoj nusipirkit Avmigrano
https://www.hekimce....ehberi/avmigran

suaugusiam žmogui nuo galvos skausmo - dvi tabletės.

O kam būna rimta migrena su aura ir visais pribumbasais-
https://www.prescrip...migraine/relpax irgi Turkijoj yra, be recepto, kaina gera, efektyvesnis už sumatriptaną.
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2025 10 14, 13:48)

Neee unsure.gif storesniu padu, kad šaltis nepasiektų...
kažko panašaus į tuos https://us.ash.com/p...Rv-yci1ZTtnV72T
https://www.mytheres...;feed_mwg=shoes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: [b!]Šiandien[/b!], 14:28
QUOTE(Alexia @ 2025 10 14, 15:20)
Na kad bloga buvo, mirė, alpo ir pan. Aš turiu fobiją naujiems vaistams  unsure.gif Nors dažniausiai tų šalutinių nejaučiu, na bet ...

Aaaa...galvojau, gal po ilgo vartojimo kas išlenda.
Nieko nuo jų nesidaro, turiu daug likimo draugių, nei vienai nebuvo nieko blogo.

Aimovig buvo padaręs stebuklą keliems metams wub.gif Bet, tai yra biologinė terapija, tai irgi reikia psichologiškai sau leisti ax.gif Man būna mėnesių, kai daugiau dienų skauda, nei neskauda, būna ir aurų, tai aš atvira visiems vaistams biggrin.gif
Atsakyti
JCREW FACTORY tik siandien papildoma 70% nuolaida clearance
Atsakyti
TOMMY HILFIGER papildoma 30% nuolaida krepsy sale prekems
Atsakyti