Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 12 09, 15:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73201099" data-time="1765276716"><div><p>Neeee, tik dabar gimtadienis vartotojo įkelta nuotraukanebent ne apie tą kalbam vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>atsimenu kazkada dalinaisi kurie kedai patogiausiu keliavimui, kazkaip neatrandu tu batu, kojos patinsta ir viskas trina. Varau saįusi i Meksika, reikia patogiu batu wub.gif </p><p>beje gal kazkas esate keliave Meksikoj ir kazkokiais ispudziais galite pasidalinti? Tik ne Cancun, Tulum turistiakas, tas nedomina.</p>

Ja, turiu dvejus: hoka ir asics. Abeji patogumo prasme belekas biggrin.gif

https://www.hoka.com...2012_color=BWHT

https://sportland.lt...es_1011b867_101
Atsakyti

šiais metais mano abiejų vaikų "banga" Candy pop dovanų dėžutė, jos kaip tik nuo 15 eur ax.gif

o kazi jos tinkamos visiem amziam? nes as turiu 3m nupirkti dovanas, bet ten amzius 6-8-10 ir reikia kazko plius minus vienodo kad nenuskriaust kurio vieno  :unsure: 

Atsakyti
Mano vaiko nike custom bateliai išpirkti ir vis negalim užsakyt. Pravalas unsure.gif basas aikštelėj varys biggrin.gif
Papildyta:
Parekommend man plyz Barsoj kokį gerą steikų restaurantą bigsmile.gif reik atšvęst mum ta gimšiaką kaip nors gražiai wub.gif
Atsakyti
FINISHLINE nedaug truksta iki 20% nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2025 12 09, 17:35)
šiais metais mano abiejų vaikų "banga" Candy pop dovanų dėžutė, jos kaip tik nuo 15 eur  ax.gif

Gimtadieniam perkam klasiokam🥺
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 12 09, 17:36)
Ja, turiu dvejus: hoka ir asics. Abeji patogumo prasme belekas  biggrin.gif

https://www.hoka.com...2012_color=BWHT
https://sportland.lt...es_1011b867_101

Hoka man gražesni, spalvų gerų yra. Tik kaži kaip atrodo ant didesnės kojos, nelabai griozdai hmm.gif Ir kaip dėl platumo, gal galit pakomentuoti biški platesniai kojai kaži jau wide reiktų, ar užtektų normalių... Kelionėse praverstų tokie patogūs kedovcai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2025 12 09, 15:35)
šiais metais mano abiejų vaikų "banga" Candy pop dovanų dėžutė, jos kaip tik nuo 15 eur  ax.gif

Kaip pasiutę visi su tom dėžutėm. Manoji išsitraukė mergaitę, sakau, gal kaukę ar aliejuką plaukams. Ne, netinka. Bet sakau tas candy pop pusė klasės gaus... oi
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2025 12 09, 15:35)

Internetu perkant, galioja kodas KOMBO15 ;)
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2025 12 09, 18:25)
Hoka man gražesni, spalvų gerų yra. Tik kaži kaip atrodo ant didesnės kojos, nelabai griozdai  hmm.gif  Ir kaip dėl platumo, gal galit pakomentuoti biški platesniai kojai kaži jau wide reiktų, ar užtektų normalių... Kelionėse praverstų tokie patogūs kedovcai  biggrin.gif

Kadangi mano pėdai neužteko moteriško 41, kaip žinia, šitie batai turi būt dydžiu didesni, tai pirkau vyriškus. Man labai komfortabiliai ta pėda jaučiasi hokoj. Jų yra įvairių pločių. Asics vasarai, šviesūs, man gražesni asics. Bent jau ant kojytės wub.gif hoka truputį griozdiški. Bet tarkim dabar važiuot man į kelionę - jie patys tie. Abeji man labai atitinka kelties linkį. Tas man batuose yra svarbiausia. Užtat juos ir išsirinkau. Kitiems gal kita vieta svarbiau, tarkim kulnas ar pirštukų padėtis. Reikia matuot. Man NB tarkim netinka visiškai. Tuoj pat ima skaudėti pėdas. Beje, daugelis tų batų nstinka vaikščiojimams. Todėl reikia, kad kas pakonsultuotų.

Pamiršau, dar turiu ON, kai ypač karšta, trintis po miestus.

Tokie, tik mano balti ir batraiščiai susiriša

https://www.on.com/e...oes-3WD30012053
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 gruodžio 2025 - 18:28
QUOTE(JMD @ 2025 12 09, 19:18)
Kadangi mano pėdai neužteko moteriško 41, kaip žinia,  šitie batai turi būt dydžiu didesni, tai pirkau vyriškus. Man labai komfortabiliai ta pėda jaučiasi hokoj. Jų yra įvairių pločių. Asics vasarai, šviesūs, man gražesni asics. Bent jau ant kojytės  wub.gif hoka truputį griozdiški. Bet tarkim dabar važiuot man į kelionę - jie patys tie. Abeji man labai atitinka kelties linkį. Tas man batuose yra svarbiausia. Užtat juos ir išsirinkau. Kitiems gal kita vieta svarbiau,  tarkim kulnas ar pirštukų padėtis. Reikia matuot. Man NB tarkim netinka visiškai. Tuoj pat ima skaudėti pėdas. Beje, daugelis tų batų nstinka vaikščiojimams. Todėl reikia, kad kas pakonsultuotų.

Pamiršau, dar turiu ON, kai ypač karšta, trintis po miestus.

Tokie, tik mano balti ir batraiščiai susiriša

https://www.on.com/e...oes-3WD30012053

Vat griozdiškumo ir bijau, ypač kai koja nemaža. Bet tie vanilla/birch spalvos taip gerai žiūrisi.
O asics tokios universalios spalvos nematau, nu reiks ieškot. Ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2025 12 09, 18:52)
Kaip pasiutę visi su tom dėžutėm. Manoji išsitraukė mergaitę, sakau, gal kaukę ar aliejuką plaukams. Ne, netinka. Bet sakau tas candy pop pusė klasės gaus... oi

Pas mus tas pats. biggrin.gif

Bet tai aš bandau pamatyti kitą pusę - viena iš nedaugelio progų, kada 'legaliai' gali iš ten kažko gauti, nes (bent jau mes - neperkam). Tai labai nepykim 4u.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.talbots.com - 50%
www.aquasonic.com - 30%
www.rocketdog.com - 50%
www.us.puma.com
www.venus.com - 40%
www.victoriassecret.com - $25 nuo $75
www.usa.tommy.com
www.calvinklein.us - 20%