Dabar tik pradėjau domėtis
ar ugg lowmel su kailiu atitinka dydį? Žiūriu juodus 40d.sunku gaut
QUOTE(Jolancike @ 2025 12 09, 18:25)
Hoka man gražesni, spalvų gerų yra. Tik kaži kaip atrodo ant didesnės kojos, nelabai griozdai
Ir kaip dėl platumo, gal galit pakomentuoti biški platesniai kojai kaži jau wide reiktų, ar užtektų normalių... Kelionėse praverstų tokie patogūs kedovcai 
Sportlande matavausi hoka ir ON. 40dydį. Hoka labai griozdiški atrodo, on labai dailiai siaurina koją ir daug patogesni. Chat gpt rašė hokos minusas, greit susinesioja. Ir tikrai ON pasirodė rimtesni.
https://sportland.lt...oes_3we10112078
Papildyta:
Aš visad su NB 9060 keliaudavau, plačiai pedai liuks batyčiai, o paskutiniu metu su ON, faantastika, kaip basa
Kaip ir Osprey kuprinės kelionese
👍
Sorry, ne į temą bišk
Ar tvirtinotes Vinted tapatybę? Kažkoks briedas, reikalauja patvirtinimo, fotkint asmens dokumentą
Sorry, ne į temą bišk
QUOTE(sollo @ 2025 12 10, 00:09)
Aš visad su NB 9060 keliaudavau, plačiai pedai liuks batyčiai, o paskutiniu metu su ON, faantastika, kaip basa
👍
Sorry, ne į temą bišk
Ar tvirtinotes Vinted tapatybę? Kažkoks briedas, reikalauja patvirtinimo, fotkint asmens dokumentą 
Sorry, ne į temą bišk
Tvirtinom.
Papildyta:
QUOTE(Ainyte @ 2025 12 09, 23:16)
Sportlande matavausi hoka ir ON. 40dydį. Hoka labai griozdiški atrodo, on labai dailiai siaurina koją ir daug patogesni. Chat gpt rašė hokos minusas, greit susinesioja. Ir tikrai ON pasirodė rimtesni.
Papildyta:
Papildyta:
Apie patogumą negalima diskutuot, nes visų pėdos skirtingos. Man hoka patogesni už on, bet on lengvesni. Aišku, mano turimi modeliai nesulyginami. Kai rinkausi antrus batus iš ON ir asics, man patogumo atžvilgiu nugalėjo asics. Hoka turiu metus, skalbiu skalbyklėje, ėjau į kalnus ir visas keliones, kas vakarą renku po min 10 k žingsnių, pasibraižė tik kulnas, bet batams nieko. Todėl nesutinku, kad greit susinešioja. Gal jeigu bėgiočiau būtų kitaip.
QUOTE(sollo @ 2025 12 10, 01:09)
Sorry, ne į temą bišk
tvirtinau
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 12 09, 18:36)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Tiffany" data-cid="73201123" data-time="1765287306"><div><p>šiais metais mano abiejų vaikų "banga" Candy pop dovanų dėžutė, jos kaip tik nuo 15 eur
</p></div></blockquote><p>o kazi jos tinkamos visiem amziam? nes as turiu 3m nupirkti dovanas, bet ten amzius 6-8-10 ir reikia kazko plius minus vienodo kad nenuskriaust kurio vieno
</p>
maniškiai šeštokas ir septintokė - pernai buvo tas pats bumas
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 12 09, 21:19)
Pas mus tas pats.
Bet tai aš bandau pamatyti kitą pusę - viena iš nedaugelio progų, kada 'legaliai' gali iš ten kažko gauti, nes (bent jau mes - neperkam). Tai labai nepykim
Bet tai aš bandau pamatyti kitą pusę - viena iš nedaugelio progų, kada 'legaliai' gali iš ten kažko gauti, nes (bent jau mes - neperkam). Tai labai nepykim
mes irgi neperkam iš ten saldainių, bet kaip ir rašei - legaliai gali gauti
Labas rytas
ką dar be tų saldainių rekomenduotumėt? Gal kokį smagų žaidimą žinote?
QUOTE(gėlužė @ 2025 12 10, 10:51)
Labas rytas
Mūsų panos, 15metės, tai jau prašo dažylkų. NYx palečių ir panašiai. Jos ir kainuoja po 15 kaip tik už tokią sumą.
Papildyta:
Mergos davai factory perkam staigiai. Liko 10 minučių . !!!!!!
QUOTE(JMD @ 2025 12 10, 11:11)
Ką??
QUOTE(Jolancike @ 2025 12 09, 18:25)
Hoka man gražesni, spalvų gerų yra. Tik kaži kaip atrodo ant didesnės kojos, nelabai griozdai
Ir kaip dėl platumo, gal galit pakomentuoti biški platesniai kojai kaži jau wide reiktų, ar užtektų normalių... Kelionėse praverstų tokie patogūs kedovcai 
Man nepamainomi NB 9060 ir tinka platesnei kojai.