Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2025 12 10, 14:33)
Man tai NB530 patogiausi, išskalbiu- vėl kaip nauji, varau toliau.  Romą skersai išilgai išvaikščiojau pavasarį, visai kojos nepavargdavo, rudenį Nicoj pirmyn-atgal biggrin.gif

aš tai niekaip nesuprantu šitų batų pasiuvimo. Man jie belekaip patogūs, bet jau antrus grąžinu, nes po 2.5 -4 mėn praplyšta ties mažyliais pirštais tinklelis. Jei ką, mano pėda siaura, ne plati. Antrus užsisakiau, nes galvojau, gal brokas ir tiek
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2025 12 10, 21:16)
aš tai niekaip nesuprantu šitų batų pasiuvimo. Man jie belekaip patogūs, bet jau antrus grąžinu, nes po 2.5 -4 mėn praplyšta ties mažyliais pirštais tinklelis. Jei ką, mano pėda siaura, ne plati. Antrus užsisakiau, nes galvojau, gal brokas ir tiek

ot shūdas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2025 12 10, 15:25)
Mečiau, nes tingiu lygint unsure.gif

Tengenė biggrin.gif aš sau netingiu, visa kita tingiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2025 12 10, 16:33)
Man tai NB530 patogiausi, išskalbiu- vėl kaip nauji, varau toliau.  Romą skersai išilgai išvaikščiojau pavasarį, visai kojos nepavargdavo, rudenį Nicoj pirmyn-atgal biggrin.gif

Man jie patogiausi vairuot, sėdėt, turėt biggrin.gif Žiauriai skauda pėdos kaulus pavaikščiojus. Nežinau kas su jais ne taip. Realiai jie labai platūs mano pėdutei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2025 12 09, 06:54)
Laba diena 4u.gif

labai ačiū už oldnavy megstą setuką 4u.gif

aciu jums 4u.gif

Kokie geruliai ir nuolaida labai gera Ferragamo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 10 gruodžio 2025 - 21:26
Ar turit kas nors šitą daiktą?

https://www.spacenk....K200037329.html

Batai, koamosas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 gruodžio 2025 - 21:33
Merginos, ar tas Dyson V8 siurblys sluota stovi pastacius, ar reikia paguldyti neskaitant stoteles kur statai? ax.gif

Ir ar kilimui tinka ar tik grindim? Turiu roboroka bet as kilimui zona padarius kad nevaziuotu, nes sviesus kilimas nenoriu kad uzsciurintu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 12 10, 22:32)
Ar turit kas nors šitą daiktą?
https://www.spacenk....K200037329.html

Batai, koamosas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

matosi blizguciai ir spalvos kinieciams, mesk is galvos. cirkas cia, ne hailaiteris.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 12 11, 06:47)
matosi blizguciai ir spalvos kinieciams, mesk is galvos. cirkas cia, ne hailaiteris.

Pasakei ir gipsas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2025 12 09, 17:25)
Hoka man gražesni, spalvų gerų yra. Tik kaži kaip atrodo ant didesnės kojos, nelabai griozdai  hmm.gif  Ir kaip dėl platumo, gal galit pakomentuoti biški platesniai kojai kaži jau wide reiktų, ar užtektų normalių... Kelionėse praverstų tokie patogūs kedovcai  biggrin.gif

Laba,aš esu prasikankinusi su batų paieškomis ilgai,nes mano hobis vaikščioti.Hoka speedgout 4-labai puikiai tinka ir patinka,mano pėda 25,5cm,perku 27cm-42,5dydįBet po žygio Camino,padėjau juos šiek tiek į šoną ir po 1gero komentaro FB,įsigijau altra olympus👌 ir išvykom į kalnus,taigi vau vau vau,tai batai skirti platesnei pirštų zonai-jokių pūslių,nieko,vienas malonumas.O dabar laukiu geresnės kainos Altra lone peak 9👏
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

man irgi reikia ieškot kažkokių patogių batų, bet tokių ilgesniems vaikščiojimams. Šį savaitgalį buvom Madrride, per dieną vidutiniškai nuėjom virš 20 km. Tai vakarop, o ir trečią dieną man padai degė, o vyrui nieko. Tik kaip žinot, kad tinkami ilgam vaikščiojimui, pasimatavus parduotuvėj to nepajausi, o prisipirkt ir kad stovėtų -nesinori, nes ir taip pilna spinta batų ax.gif

man tai trina, bet manau as per mazus nusiperku, nes siaip keliauju su nike metconais bet juos pirkau salei. Tai viskas butu puiku bet kur karsta patinsta koja ir remiasi pirsciukas o salei puikiai.

Pati uzsisakiau on :)

Atsakyti
MADEWELL papildoma 40% nuolaida sale su kodu HOLIDAY
Atsakyti