Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2025 12 19, 02:58)
o kas Vilniuje dalins 924?

Laimingamergina 4u.gif
Atsakyti
Labai labai labai ačiū Jums,mylima komanda, už siuntinį wub.gif heart.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2025 12 19, 16:47)
Labai labai labai ačiū Jums,mylima komanda, už siuntinį  wub.gif  heart.gif  aciuks.gif

Aciu jums 4u.gif

SAKSFIFTHAVENUE turime 20% nuolaidos koda, galioja iki rytojaus vakaro, Beauty skyriui taiko 15%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 gruodžio 2025 - 17:11
QUOTE(rapoja @ 2025 12 19, 08:47)
Labai labai labai ačiū Jums,mylima komanda, už siuntinį  wub.gif  heart.gif  aciuks.gif

aciu jums wub.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš padėkoti Komandai už laiku suspėjusį siuntinį wub.gif wub.gif wub.gif Kalėdos bus be streso friends.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evameda1: 19 gruodžio 2025 - 17:58
O aš varau į paštomatį pasiimt. wub.gif wub.gif wub.gif Zarazos nuvežė voa ne kitan miesto galan biggrin.gif tipo vietų nėr. Bet gerai, bišk prasivaikščiosiu.
Atsakyti
Aš irgi gavau, ačiū biggrin.gif sugalvojau ugdyt valią ir neišpakuot iki Kalėdų... nemanau, kad pavyks biggrin.gif

p.s. kur ieškot fainų kelioninių šlepečių? plonų, neslidžių, skalbiamų, nebaisių?
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2025 12 19, 09:56)
Ateinu ir aš padėkoti Komandai už laiku suspėjusį siuntinį wub.gif  wub.gif  wub.gif Kalėdos bus be streso friends.gif aciuks.gif

QUOTE(JMD @ 2025 12 19, 10:20)
O aš varau į paštomatį pasiimt.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Zarazos nuvežė voa ne kitan miesto galan  biggrin.gif tipo vietų nėr. Bet gerai, bišk prasivaikščiosiu.

QUOTE(Gafsa @ 2025 12 19, 10:31)
Aš irgi gavau, ačiū biggrin.gif sugalvojau ugdyt valią ir neišpakuot iki Kalėdų... nemanau, kad pavyks biggrin.gif
p.s. kur ieškot fainų kelioninių šlepečių? plonų, neslidžių, skalbiamų, nebaisių?

aciu jums. wub.gif wub.gif wub.gif

COS nuolaidos iki 50%, kainas jau rodo su nuolaida
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.aquasonic.com - 30%
www.us.puma.com
www.victoriassecret.com
www.usa.tommy.com - 20%
www.calvinklein.us - 20%
www.intimissimi.com
www.samsclub.com
www.uspoloassn.com - 30%
www.dkny.com - 10%
www.32degrees.com
www.altardstate.com
www.landsend.com
www.marika.com
www.tjmaxx.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.cupshe.com
www.sierra.com
www.6pm.com
www.ae.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.theperfumespot.com
www.swansonvitamins.com
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - 15%
www.puritan.com - 28%
www.yesstyle.com - 15%
www.iherb.com - 10%
www.colourpop.com
www.misshaus.com
www.ulta.com
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 12 19, 19:31)

Per pirštą gražių būna havaianas, kai man reikėjo, negavau.
Bet man gal geriau ne per pirštą, pvz: https://www.aboutyou...ri-one-27125637

Gyvai - sportlande galima kažką rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 19 gruodžio 2025 - 20:18
QUOTE(JMD @ 2025 12 18, 21:54)
O kas man gali pasakyt, ar galiu gert prieš metus numirusį kolageną lotuliukas.gif lotuliukas.gif radau spintelėj užslėptą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gerciau ir galvos nesukciau laugh.gif
Man beveik visasda taip gaunasi, atsidarau kazka, pageriu kokia savaite, po to kokius metus stovi, kol vel pradedu gert arba ne biggrin.gif
Kieciausiai su Soulel papildais pavariau, susipirkau kone visus, kokiu keturiu net neatidariau ir jau daugiau nei metai pasibaiges galiojimas.Dar laikau laugh.gif

QUOTE(Gafsa @ 2025 12 19, 18:31)

Kas cia per saviplaka unsure.gif biggrin.gif Galima atidaryt, paziuret ir po to atmatyt bigsmile.gif

Nezinau ar pravers, as sitas kazkada parsiveziau is UK ir iki siol naudoju kaip kelionines. Ju ten visokiu yra, jos susilanksto ir i dekliuka susideda biggrin.gif Tik situ jau neiskalbsi unsure.gif
https://www.cocorose...-with-black-cap
Atsakyti
Nu fsio, panienkos, aš pasipošus, močiutė mūsų irgi šventėm pasipošus. Ačiū wub.gif parsitarabaninau šiaip ne taip.

Klausykit, ta poliarinė naktis baigsis kada ar ne??? Toliau 5 metrų mano kaime nieko nematyt blink.gif
Atsakyti