Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2025 12 19, 21:55)

Klausykit, ta poliarinė naktis baigsis kada ar ne??? Toliau 5 metrų mano kaime nieko nematyt  blink.gif

Man patinka rūūūkas, tokia romantika wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 12 19, 21:57)
Man patinka rūūūkas, tokia romantika wub.gif

Jokia čia romantika, kaip ežiukai rūke.

Negaliu atsidžiaugt TH medvilniniais megztinaičiais. Užradau spintoj kažkada besikraustydama į naujus namus AT kelnes su etiketėm. Tai dar 3 metus naujoj spintoj pragulėjo, kol įsigijau prie jų tinkamą megztinį lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikiuos dabar jau bus pritaikytos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 12 19, 22:17)
Jokia čia romantika, kaip ežiukai rūke.

Negaliu atsidžiaugt TH medvilniniais megztinaičiais. Užradau spintoj kažkada besikraustydama į naujus namus AT kelnes su etiketėm. Tai dar 3 metus naujoj spintoj pragulėjo, kol įsigijau prie jų tinkamą megztinį lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikiuos dabar jau bus pritaikytos  biggrin.gif

Nieka nenusimanai apie romantika tongue.gif

Paro, kas per megztinis? Šian merginos kriu FB išmetė medvilnės megztuką. Tvardžiaus, nes tuoj visa paletė bus tų megztukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 12 19, 22:26)
Nieka nenusimanai apie romantika tongue.gif

Paro, kas per megztinis? Šian merginos kriu FB išmetė medvilnės megztuką. Tvardžiaus, nes tuoj visa paletė bus tų megztukų biggrin.gif

Kurie čia kriu? Aš negaliu vilnos nešiot nots nusišauk. Ėd mane iki mėsos
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 4u.gif Gavau savo taip gaudytą Jcrew švarką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 12 19, 22:47)
Kurie čia kriu? Aš negaliu vilnos nešiot nots nusišauk. Ėd mane iki mėsos

Niežti? Čia va medvilnė.
Mano tai akys vargsta. Dermatitas akių zonoj verysad.gif
Gražuoliai, gal dar ir man reikia biggrin.gif https://www.jcrew.co...O0En0R6Zf9uQrJA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 19 gruodžio 2025 - 23:10
QUOTE(bumbulas @ 2025 12 14, 18:43)
Pirkau šiais metais kelis kartus be nuolaidos. Bet buvo ir BF nuo- 20% iki lyg 40%. Mano pasirinktiems-20%. Kokybė tenkina.
Ir, beje, to bliuzono iš nuorodos, reikia visiems biggrin.gif

Nesistebiu jau, prisiziuri tik toke ar dar velnias zino kur ir reikia kaip sikt biggrin.gif nu bet teks palaukt nuolaidu.

QUOTE(rudaplauke @ 2025 12 15, 01:40)
net nezinau smile.gif paskutinius is altard state pirkosi  biggrin.gif

Parodziau, sake nepatinka🙈

Beje, pirma karta siunta is balkono gavau😂 nereikejo lipt pasiimt😁

O kokias balinancias juosteles reiketu rinktis dantims? Dukros uzsimane abi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2025 12 19, 21:33)

Kas cia per saviplaka  unsure.gif  biggrin.gif Galima atidaryt, paziuret ir po to atmatyt bigsmile.gif

Nezinau ar pravers, as sitas kazkada parsiveziau is UK ir iki siol naudoju kaip kelionines. Ju ten visokiu yra, jos susilanksto ir i dekliuka susideda biggrin.gif Tik situ jau neiskalbsi unsure.gif
https://www.cocorose...-with-black-cap

Nu jo, visai realu, kad pamiršiu tiesiog ką mačiau, vistiek viską pamirštu biggrin.gif
Noriu labiau šliurių, tiktų ir oda, zara home teoriškai būna tokių, bet praktiškai nėr, tik pinterest'e.

QUOTE(JMD @ 2025 12 19, 21:55)
Nu fsio, panienkos, aš pasipošus, močiutė mūsų irgi šventėm pasipošus. Ačiū  wub.gif  parsitarabaninau šiaip ne taip.

Klausykit, ta poliarinė naktis baigsis kada ar ne??? Toliau 5 metrų mano kaime nieko nematyt  blink.gif

Matyt mus prisijungė Transilvanija, nes oras toks Drakulos svajonė.
Atsakyti
Išpakavau, ugg labai gerai, arcteryx nuostabiai, o tory burch tote nuvylė, tiek dydis, tiek medžiaga ir forma, fui fui.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 12 20, 00:08)
Niežti? Čia va medvilnė.
Mano tai akys vargsta. Dermatitas akių zonoj verysad.gif
Gražuoliai, gal dar ir man reikia  biggrin.gif https://www.jcrew.co...O0En0R6Zf9uQrJA

Jie gražūs, bet labai stori. Kai užsivelki paltą, nein rankų sulenkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2025 12 19, 22:09)
Ačiū už siuntinuką 4u.gif Gavau savo taip gaudytą Jcrew švarką wub.gif

Kokį bigsmile.gif ? Aš irgi gavau du biggrin.gif Alexandra dabar turėsiu trijų spalvų.Dar reikia flex spalvos kelnės su nuolaida kai bus susigaudyti biggrin.gif Baltas ir juodas turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 gruodžio 2025 - 09:25
QUOTE(rapoja @ 2025 12 20, 10:24)
Kokį  bigsmile.gif ? Aš irgi gavau du  biggrin.gif Alexandra dabar turėsiu trijų spalvų.Dar reikia flex spalvos kelnės su nuolaida kai bus susigaudyti  biggrin.gif Baltas ir juodas turiu  ax.gif

Va šitą, tik mano spalva warm brick, prie kelnių taikiau. tokios sunkios medžiagos https://www.jcrew.co...name=warm-brick
Atsakyti