Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susirasti mergina?

lutuke, man rodos, yra truputį kitaip.
ne kaip kas nori, taip tas susikuria, o tiesiog tokios yra aplinkybės, kurių nebegalma kontroliuoti. (nes žmonės stipriai PABĖGĘ Į TECHNOLogijas ir anti-social life, arba gyvą life iškeitę į virtual life).
mano pvz, vaikai yra lb gyvai bendraujantys, jiems reikia ne prie kompų būt, bet nori GYVŲ žmonių. ir jie turi tų draugų, bent po keletą, bet jie per retai susitinka, ir...? kas iš to? liūdesys tik.
(ar ne nuo to ir didėjantys depresijos skaičiai ir savižudybės? gi specai kalba, straipsniai, ne aš.)
db mada - būrelių nnn, kompas ir neįsisavinta vienatvė.
ne džiaugtis reikia, kad su mama ar drauge ar su sese per tel ar skype paskalbat - žinoma, bent jau tiek!!), bet tą juk su liūdesiu pastebėjau ir aš: "skaipiniai santykai"!
iki toi r daėjom....
ir ką - toks telefoninis ryšys - tai jau suprask, vaikams pavyzdys, gyvenimo vertybė, rodom jiems, kad taip jie su savo draugais bendraus?
tuomet ko stebėtis, kad japonai jau sex life turi internetu, net nereik išeiti iš namų , kad sukurt santykį, santuoką, šeimą? nes patogiau taip, sako japonai. yra mygtukas off, kai nusibosti vienas kitam.
ANKSČIAU, o ir dabar mes dar labai dažnai palyginti šurmuliuojam vienas kito namuose, ir mano viakų draugai nakvoja, o pas kitus, žūrėk, - vaikai tik kiūto namuose ir kompas kompas, kompas???
tai kas čia kuria gyvenimą? mes ar vėl...aplinkybės?
ir jei tokie santykiai db jau ir rešknys, ir siekinys r pasekmė, kurią nuolankia vis priima - ta gal tkrai žmonija keičiasi, jau spėjo pasikeist greičiau, nei mes norėjom?
aš iš tų gyvų laikų - nebesutverta šitam pasauliui. rolleyes.gif unsure.gif
mylimukė pasakė: po darbo nesėdėčiau su draugėmis. tai taip išeina, kad su dažnai nemylimais kolegomis, nemylimam darbe daugiau laiko praleidi, nusikali, kad -ironija - nebeturi lako mylimiems?
tas pat ir sm: čia kolionės, su nemielais online žmonėmis, o jėgų GYVAM BENDRAVIMUI nelieka. (???) unsure.gif mirksiukas.gif
taip,nelieka - nes kai gyvas žmogus, turi taikytis, atleisti, toleruot - bet tai juk grožis, ir menas. ir DARBAS.
sm gal pasiųsti, iškolioti ir vaidinti kietą bendravime, nors bendravimas seniai išsigimęs. tos lengvas, lengvas. juk čia seniai viena kitą esate numarinę, nušovę žodžų prasme, gyvai bndraujant to net nebūtų. todėl žmonės ir renkasi neskaudų online bendravimą, suprantu.
bet tikrai džiaugiuos gyvomis draugėms, gyvu bendravimu, nesakau, kad kasdien, nes esame užimtos, bet ir ne sykį metuose ar į pusmetį.
grįžtu prie vaikų: o vaikai ką mato? kad mes su draugėmis tik sykį pasikalbam?
kad psichinių jėgų neužtenka gyvam bendravmui - tai čia ne džiaugtis reikia, o būtent tas ir yra: taip išsgimsta santykai. supermamoj visadayra off išjungs, bet gyvi žmonės taip nebendrauja, taip nešsikoliotumėt, sudegusio teatro aktore gyvo žmogaus nevadinsi, kaip zkb, nesitaškysi pursluose kaip cambala.
apie tai ir kalba eina - apie tai ir aš rašau - ape pakitusį bendravimą, apie besikeičiančią žmoniją.
na ir let it be.
bet aš tik tyliai pasidžiaugsiu, kad dar spėjau pagyvent, spėjau gyvo to bendravmo turėti.
aš niekad neteigsiu, kad sm man užtenka, kad sm drauges man atsveria, ir labai lūdėčiau, kad tik sm mano gyvenime liktų.

ir manau, kad visos tuo džiaugtumėmės, jei žmonės daugiau, šilčiau bendrautų.
juk ir specai rašo. ape susvetimėjimą, ar ne?
kiek su imigrantais užsieny susitinku, į veidus pažiūriu, klausiu, ar turi draugų/soc gyvenimo, nelabai linksmais veidais ką atsako. mano viena dr airijoje, iki šiol nesusiradusi lietuvių ar kt žmonių bendruomenės, kita - vokietijoje taip pat.
wtf, galvoju, žmonės nelinkę bendraut išvis, aš vadinas, dar dinozauriškoj aplinkoj sukuosi. biggrin.gif

lutuke, tu, ir mylmukė, r kitos, manau esat šilti žmonės, tikrai mielai priimtum bendravimą, jei jo būtų.
o je ne - ar tai ne ženklas, kad stipriai stipriai keičiasi pats žmogus.
ir!!!! kompleksai, kad kitas pamatys mus mūsų nuogume, pažeidžiamume, (bet taip pat ir strpybės, talentai!)
juk per kompą - ką nori parodia, ką nori nuslepi.
vat idomuča su pasiddžiavimu sako, kad net knygos nebeskaito, tik tv...
slopsta mūsų sąmonė, blokai, blokia, tempas, gabalais informacija priimama, tik info svarbu suvirškinti, nieko lėto, vientiso....
aš turbūt senamadiška.... wub.gif
gimiau anksčiau nei 80...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 07, 10:05)

aš turbūt senamadiška.... wub.gif
gimiau anksčiau nei 80...


As pries 80tus jau zmona turejau, tai nzn del senamadiskumo.
Emaila turejau jau 1993 metais, o 1995 jau per kompa galima buvo skambnti i USA ar sneketis balsu.

Problema yra zmoniu bukumas o ne technologijos. Protingi zmones jaucia kita zmogu bendraudami nuotoliniu budu, o kvaili nejaucia kito net guledami salia.

Isvada?
Technologijos yra gerai atsirinkti protingus iskirtinius ir atsijot visokius ten.... tuos kuriems reikia paciupinet...

Ne karta teko susitikti su zmonemis su kuriais buvo bendrauta technologiju pagalba. Jokiu problemu, tik nereikia prisimeluot ir prisivaidint ko nera
Atsakyti
Given,
Na ir paklodes rasai ilgumo
Taip ir neatsakei, ar tikrai tu su draugem KIEKVIENA DIENA susitinki ir sedi plepi? Gal, jeigu dirbi vienui viena ar nedirbi ir namie sedi, tau truksta bendravimo. Ar sunku suprasti, kad zmones turi skirtinga bendravimo poreiki, plius skirtingas aplinkybes? As sedziu kasdien su 10 testosterono pritvinkusiu bernu, ramybes ner.
Net kai dirbau kt darbe, kur sedejau daugiausia viena, o kolega retas svecias beveik nebylys buvo, tai bendravimo nesinorejo daugiau.
Turiu labai kalbia bendraujancia dukra, su MB dazniausiai as krentu nelygioj kovoj diskusijose (jis per dienas prisityli darbe), su draugem pokalbiai tokie "vyriski", mazai beprasmio pezejimo, daugiau prasmes zodziuose. Bet kazkodel jos tvirtina ta pati - nejaucia poreikio bendraut diena is dienos, mieliau renkasi vienatve.
Svarbiausis, kad tas esamas bendravimas butu malonus mielas, kiekybe kokybes neatstos niekada (kartojuosi).
Tu matyt kaip lutuke esi, tau reikia sneketi kasdien daug ir ilgai ir apie beleka? Ne visi tokie mirksiukas.gif
Atsakyti

taip, bet SI tema apie berna, kuris nei dirba, nei mokosi ir skundziasi, kad mergos rast negali. Ir gerai, nes ka jis gali pasiulyti? Nieko.

Taip, sutinku, dabartiniais laikais turi turet ka mergom pasiulyt. Jei anksciau buvo akcentuojama meile ir geros zmogiskos savybes, tai dabartiniais laikais jau to neuztenka, ypac kai gali rinktis is 4mlrd moteru/ ir moterys is 4 mlrd vyru.

Meile, geros zmogiskos savybes+ gera finansine padetis-va toks vyras sulauks demesio daug. 

 

Autorius tikrai dar per jaunas pergyvent, bet suprantama kad kai namuose masturbuojasi tai norisi merginos. Na kitaip deja tokiam amziuj ir nebus, teks ta ETAPA praeit, suaugt, sukaupt ir tada galima bus ieskot ir siulyt. 

 

Lietuviski pazinciu puslapiai beverciai, bandziau, nieko rimto apart barakudu pasiulymu pasilinksmint ten negausi. Aplamai Lietuvoje rasti mergina bus sunkus atvejis, visos normalios jau baigia isvazinet. O jei tik pajodinet tai gal kokiam kaime dar kokia kvailele uzsilikus ir sedi princo laukia kol is karvides kas istrauks, bet cia velgi reikia parodyt pinigines, daiktas tarp koju tokios irgi nesugundys. 

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 07 vasario 2019 - 12:39
Ir "anais" laikais buvo tas pats. Zmogiskosios savybes, tai ne tik sugebejimas graziai i ausi pamurkt, bet ir sugebejimas visapusiskai pasirupinti savo moterim ir busima seima.
Aisku anksciau tuokdavosi jaunesni, dar kai abu nieko neturedavo ir jau santuokoj daug ka uzgyvendavo, dabar tuokiasi vyresni, tai logiska, kad kazka jau esi uzgyvenes budamas vienisas. O jei visai nieko neturi... Greiciausiai ir budamas poroj nebutum turejes, ir moteris viena vargtu dirbtu, o vyras toliau virkautu, kad neturi darbo,mokslo ir dar kazko?
Atsakyti
Ka jus cia nusisvaigstat apie kazkokius pinigus, turejimus ka parodyt. Jei bernui 21 metai - na tai vaikas dar.
Gali mergaite romantiskiems santykiams susirast, pilna mergaiciu yra, kurios ne vien tik ziuri su kokia masina vazineja ar kokias pareigas tetukai uzima.
Neaisku ar cia kazkos narys is neturejimo ka veikt tema sukure ar tema tikra, bet jei tikra, tai vaikinukas labai jaunas, turetu mokytis bendravimo ir viskas bus ok, pagal savo ligi ir mergina susiras.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 07, 13:14)
Ka jus cia nusisvaigstat apie kazkokius pinigus, turejimus ka parodyt. Jei bernui 21 metai - na tai  vaikas dar.


As 21 metu jau vaika su vezimeliu vazinejau
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 07, 13:14)
Ka jus cia nusisvaigstat apie kazkokius pinigus, turejimus ka parodyt. Jei bernui 21 metai - na tai  vaikas dar.
Gali mergaite romantiskiems  santykiams susirast,  pilna  mergaiciu yra, kurios ne vien tik  ziuri su kokia masina vazineja ar kokias pareigas tetukai uzima.
Neaisku ar cia kazkos narys is neturejimo ka veikt tema sukure ar tema tikra, bet jei tikra, tai vaikinukas labai jaunas, turetu mokytis bendravimo ir viskas bus ok, pagal savo ligi ir mergina susiras.

geras vaikas, kuris sekso jau nori biggrin.gif
gal tai nebūtinumas, bet visgi privalumas, kad jau mašiną turėtų (ar bent teises laikytųsi šiuo metu), papildomai padirbėtų kur. Nes jei ne, jei vaikas, tai lai sėdi ir su kompu žaidžia smile.gif
Atsakyti
Emiss, reaguoju tik į vieną detalę tavo tekste: pažįstu 2 poras, susipažinusias internetiniuose LT portaluose, kurie jau gyvena kartu apie 10 metų, augina vaikus, yra susituokę ir laimingi. Realūs, normalūs žmonės, mažiau pažįstamiems sako, kad "susipažino per bendrus pažįstamus". Internetinis puslapis "draugas.lt" ir "darnipora.lt.
Taip pat žinau ir žmonių, kurie ten susipažinę draugavo ilgai, kiti trumpiau, žodžiu, tikrai nemažai žmonių ten ieško ir kai kam pasiseka.





QUOTE(emiss @ 2019 02 07, 12:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Terroriste" data-cid="72343044" data-time="1549216302">
<div>
<p>taip, bet SI tema apie berna, kuris nei dirba, nei mokosi ir skundziasi, kad mergos rast negali. Ir gerai, nes ka jis gali pasiulyti? Nieko.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Taip, sutinku, dabartiniais laikais turi turet ka mergom pasiulyt. Jei anksciau buvo akcentuojama meile ir geros zmogiskos savybes, tai dabartiniais laikais jau to neuztenka, ypac kai gali rinktis is 4mlrd moteru/ ir moterys is 4 mlrd vyru.</p>
<p>Meile, geros zmogiskos savybes+ gera finansine padetis-va toks vyras sulauks demesio daug. </p>
<p> </p>
<p>Autorius tikrai dar per jaunas pergyvent, bet suprantama kad kai namuose masturbuojasi tai norisi merginos. Na kitaip deja tokiam amziuj ir nebus, teks ta ETAPA praeit, suaugt, sukaupt ir tada galima bus ieskot ir siulyt. </p>
<p> </p>
<p>Lietuviski pazinciu puslapiai beverciai, bandziau, nieko rimto apart barakudu pasiulymu pasilinksmint ten negausi. Aplamai Lietuvoje rasti mergina bus sunkus atvejis, visos normalios jau baigia isvazinet. O jei tik pajodinet tai gal kokiam kaime dar kokia kvailele uzsilikus ir sedi princo laukia kol is karvides kas istrauks, bet cia velgi reikia parodyt pinigines, daiktas tarp koju tokios irgi nesugundys. </p>
<p> </p>
<p> </p>

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 14:18)
As 21 metu jau vaika su vezimeliu vazinejau

Ir va paziurek kas is taves isejo unsure.gif
Papildyta:
Draugas.lt tai kazkoks siaubas. Kai tau 25m,tai gal ir idomu.
Darnipora gal geresnis, rimtesnis
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 07, 13:52)
Ir va paziurek kas is taves isejo  unsure.gif


Sakai rupinimasis vaiku kenkia sveikatai?
O paciai labai pakenke?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 13:18)
As 21 metu jau vaika su vezimeliu vazinejau

Lygina laikus 40 metu senumo.
Atsakyti