Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susirasti mergina?

QUOTE(cambala @ 2019 02 07, 13:56)
Lygina laikus 40 metu senumo.

O koks jau skirtumas? Tada vystyklus teko skalbti (kas nera sunku su skalbiarka), o siaip vaikai rekia ir sika vienodai tiek pries 40 metu tie pries 100 metu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 07, 13:21)
geras vaikas, kuris sekso jau nori biggrin.gif
gal tai nebūtinumas, bet visgi privalumas, kad jau mašiną turėtų (ar bent teises laikytųsi šiuo metu), papildomai padirbėtų kur. Nes jei ne, jei vaikas, tai lai sėdi ir su kompu žaidžia smile.gif

Jis neparase, kad nori sekso. Islemeno tik tiek, kad neturejo merginos. Sita galima suprasti ne tik kaip dulkinimasi, tiesiog nu neturejo merginos, nevaiksciojo uz rankyciu susikibe , nesibuciavo..
Jei jis darbo ieskosi, gal tevai neturtingi, is kur ta masina ir teises jam traukt? Va ir ieskosi tegu panasios i save,.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 13:59)
O koks jau skirtumas? Tada vystyklus teko skalbti (kas nera sunku su skalbiarka), o siaip vaikai rekia ir sika vienodai tiek pries 40 metu tie pries 100 metu

Kalba ne apie rekiancius ir sikancius vaikus, o apie tai, kad dabar apsivaikuot niekas neskuba.
Pirma mokslai, karjera, kai atsistosi ant koju - seimos kurimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 10:23)
As pries 80tus jau zmona turejau, tai nzn del senamadiskumo.
Emaila turejau jau 1993 metais, o 1995 jau per kompa galima buvo skambnti i USA ar sneketis balsu.

Problema yra zmoniu bukumas o ne technologijos. Protingi zmones jaucia kita zmogu bendraudami nuotoliniu budu, o kvaili nejaucia kito net guledami salia.

Isvada?
Technologijos yra gerai atsirinkti protingus iskirtinius ir atsijot visokius ten.... tuos kuriems reikia paciupinet...

Ne karta teko susitikti su zmonemis su kuriais buvo bendrauta technologiju pagalba. Jokiu problemu, tik nereikia prisimeluot ir prisivaidint ko nera

va cia pritariu tecnologijos tik irankis, kaip koks peilis , beprocio rankose gali kazk anuzudyti, o normaliai elgiantis buityje labai privercia biggrin.gif Aisku galima gristi i gamta ir gyventi urvuose, be jokiu technologiju arba naudotis su protu.

Man patiko pasakymas, kad velnias sugalvojo FB parodyti Dievui, kiek kkvailu zmoniu biggrin.gif Bet is tikro buvau geresnes nuomones apie zmones iki interneto atsiradimo, tikrai nemaniau, kad tokio bukumo tiek daug zmoniu yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 07, 13:21)
geras vaikas, kuris sekso jau nori biggrin.gif
gal tai nebūtinumas, bet visgi privalumas, kad jau mašiną turėtų (ar bent teises laikytųsi šiuo metu), papildomai padirbėtų kur. Nes jei ne, jei vaikas, tai lai sėdi ir su kompu žaidžia smile.gif

butent, jei vaikas tai lai ir buna vaikas, o jei nori merginos, reikia suaugti. nereikia tureti milijonu, bet darba ir pajamas butina, noritnt tureti mergina, tai ka is tevu kaulins pinigu,kad mergina kur galetu nusivesti ar mergina uz ji tures moketi? blink.gif
Atsakyti
Na kodėl gi-turbūt (kaip ir visur) yra įvairių žmonių. Gal anksčiau buvo kitaip, nors nemanau. Tie mano draugai, kurie ten susipažino, jau senokai, 2006 kokiais.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 07, 13:53)
Ir va paziurek kas is taves isejo  unsure.gif
Papildyta:
Draugas.lt tai kazkoks siaubas. Kai tau 25m,tai gal ir idomu.
Darnipora gal geresnis, rimtesnis

Atsakyti

E

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 07 vasario 2019 - 14:45
QUOTE(emiss @ 2019 02 07, 14:25)
Lietuviskuose pazinciu portaluose tave iskarto uflodina spamu nuo barakudu

Nzn., i mane jokios barakudos nesikreipe. Tiesa senai viena siulesi buti drauge, uz tai kad i kavine nuvesciau, kita kad kazka jos vonioj paremontuociau.Nzn ar cia barakuudos
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 07, 10:05)

Nezinau kaip kiti ziuri i gyevnima, as tai renkuosi gyvenime daryti,ka noriu ir kaip noriu, pasirinkau darba, pasirenku kas diena, ka man veikti, niekas man pistoleto iremes nevercia nieko daryti, noriu bendrauju su draugem, nenoriu nebendrauju.

Depresija liga kyla tada,kai zmogus atitolsta nuo Dievo, tikrai ne nuo to, kad kazkiek valandu nepabendravo gyvai su kitais zmonem.

Man net neina lyginti vaiku poreikiu ir suaugusiu, tiek bendravimo srityje, tiek veiklos. Bent pas mane jie visiskai skirtingi.

man tokie keisti tavo pergyvenimai ir nuomones apie tai, nes zmones tokie skirtingi, o tu bandai juos uzmauti ant vieno kurpalio. Man pilnai uztenka bendrauti tiek su aritimaisiais kiek bendrauju. Kai dar nebuvo interneto ir mobiliu as su mama ir sese bendravau netgi maziau ir MAN TIEK PILNAI UZTENKA, SUNKU PATIKETI?
Su draugem bendravau daugiau, kai dar neturejau vaiku, eidavom i kavines, naktinius klubus, restoranus, plepedavom ilgai, Vaikam gimus man TAS POREIKIS DINGO. Pirmus metus gimus vaikui as is vis NENOREJAU SU NIEKO BENDRAUTI, man taip buvo gera vienai su vaikeliu, dar vyras pareidavo po darbo siek tiek padedavo, pabendraudavom, Ateidavo kaimyne ale ,kad man nebutu liudna kartais, o as galvodavau, nu kada ji iseis, mane taip vargindavo. PO metu jau atsidrado poreikio pamazu daugiau pabendrauti ir su kitais, isvaziudavau su vaikiuku pas drauges, kurios irgi panasiu metu pasigimde. Pabudavom, paplepedavom, tiek ,kiek norejom. Paskui gime antras vaikutis, vel pasineriau i vaikus , zindymas nuolatinis, buitsi, man tai nuostabiausias periodas, tyla ramybe ir leliukas salia, budavo kelis menesius neisvaziuodavau is namu ir MAN BUVO GERA ir del ramybes ir del pabuvomo tokio. As pirmakart jauciu samoningam gyvenime toki ilga perioda galejau paparsciausiai buti namie su savim, ramybeje , nereikejo niekur keltis, eiti, nei mokykla, nei darba. MOKYMOSI BUTI MAMA, man tada pilnai uzteko. Su zinoma retais pabuvimais pas drauges, ar draugiu atvykimais pas mane. Paskui,kai vaikai paaugo jau iki darzelinio amziaus pradejom dazniau isvaziuoti, vykom i burelius, 2-3 k per savaite, ir pas drauges toliau apsilankydavau. Paskui, kai vaikai pradejo lankyti mokykla , o as dirbti to laiko sau is vis sumazejo, po darbo namie man patinka pabuti su savim, atsiplaiduoti, veikti ,ka as noriu, pasidarai valggyti, o paskui laikas man. Drauge cia yra viena nuostabi moteris irgi 2 vaiku mama, ji irgi dirba, tai susitinkam retai karta i menesi panasiai, BET AS IR NENORIU DAZNIAU.
Gyvo bendravimo man per akis. Net jei nebutu interneto as dazniaus su draugem nesusitikineciau, nejau tai taip sunku priimti?
Man patinka tikslingos gurpes ir tikslingi susitikimai, laika gaisti paplepejimams NEBEIDOMU. Kai dar gyvenau Lietuvoje, mes karta i menesi susirinkdavom pas tokia moteris atvaizuodavo zmogus skaityti paskaitu, pasibendraudavom idomiom dvasinem temom, va to tai truksta, nes cia bendraminciu labai mazai, zmoens arba religingi arba pavirsutiniski labai.

Cia rasau, nes darbo metu nieko kito daug nenuveiksiu, kai norisi pailsinti smegenis, ilendu i foruma ar fb ar twitteri ar dar kur, kartais net kina issijungiu biggrin.gif
Niekaip negalima visu apibendrinti. Man butent idomu mano apmastytas temas rutulioti, apziureti is visu kampu, ypac domina vyro ir moters santykiai, apie tai daznai ir kalbam ci a,idomu kitu patirtys, jei tik eitu diskutuoti konstruktyviau butu dar idomiau, idomu butu dvasniai dlaykai, bet nelabai yra su kuo apie tai diskutuoti. Gal kitiem tai sunku suprasti, kodel kam as tai darau, bet juk nebutina?

Darbas yra priverstine realybe, nes pragyventi reikia,bet renkames,kas mums idomiau. O ka daryti, kaip nedirbti ir laika leisti su mylimais zmonem visa para? biggrin.gif

Nezinau kaip tau, bet man seima yra pirmoje vietoje, ne draugai , todel visa energija skiriama seimai. Ir laikas paroje turi 24 val, is kuriu bent 6-8 reikia pamiegoti, 8 darbe, dar kelios iseina namie maisto ruosimas, tavrkymasis, tai si kur to laiko paaimti? biggrin.gif

tu lygini sm ir drauges, kas man visiskai nesuprantama, nu niekaip. Man tai nei nepanasu. Kaip galima lyginti is vis? diskusija ir draugyste? blink.gif Cia kaip lyginti darba parduotuveje ir apsipirkinejima...

Kad keistusi soc rysiai turi keistis gyvenamoi aplinka, zmones turetu maziau dirbti, gyventi bendruomenese, tai ne technologijos kaltos, o musu poreikis komfortui . O vaikai ir tebera vaikai, kai as augau mes irgi visa diena lauke zaisdavom, o tevai dirbo darbe, dirbo namie, lygiai kaip ir mes dabar. Tiek, kad dabar vaikus mes linke labiau priziureti, nepaleidziam vienu belekur mazu, dazniau buna namie ar salia namu, bet pakankamai daug musu rajone vaiku, ir kai dienos garzios jie daznai zaidzia lauke. Aisku jie auga ir tos veiklos skiriasi, bet per diena ir mokyklose , bureliusoe prisibendrauja. O neleisti vaiku prie kompiuteriu siais laikais, tai kaip pries 50m neduoti knygu. Bet ir knygas skaito mano vaikai ir piesia, ir kuria, tai probelmos nematau.

Tai va, kad ir kaip nori pritempti savo teisybe, bet man ji nelimpa smile.gif kad ir atjungtu man inetrneta ir telefona, as ilgiau ar dazniau su draugem ar artimaisiais giminaicais nesusitikineciau, greiciau knyga skaityciau, ar siaip megsciau biggrin.gif nu nera to poreikio nera ir jo neispiesi biggrin.gif
Va ko truksta - tai zmoniu su kuriais butume bendraminciai ir galetume diskutuoti, gilintis i dvasinius dalykus, atlikineti iv praktikas, to labiausiai pasiilgstu is Lietuvos, ju aplamai visur labai mazai. Cia buvo viena gyd homeopate organizuodavo toksiu susitikimus, bet nuejo i valdzia ir nebeturi laiko. Nu su laiku gal kazkas vel susiformuos.
Atsakyti
Ateini i tema, kad paskaityt kazka i tema - siuo atveju apie pazintis. Ir ka matai? Ogi gluse vel savo autobiografijos pakode beprasme isaudus. Kam cia idomus ubuntiski pliurpalai apie nieka. Jau gi susitinkat abi draugytes gyvai , negi neissisnekat?
Atsakyti

Ir laikas paroje turi 24 val, is kuriu bent 6-8 reikia pamiegoti, 8 darbe, dar kelios iseina namie maisto ruosimas, tavrkymasis, tai si kur to laiko paaimti? 

Tai cia labai paprasta....6-8 miegi, 8 darbe ir 8 SM....nori daugiau laiko-apsiribok darbu ir miegu ir turesi laisvas 8 val, kurias ir galesi skirti tai savo seimai, kuri yra "pirmoje vietoje". O ta "pirma vieta" tai cia pries miega, pries darba ar pries SM?

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2019 02 07, 16:19)
Tai cia labai paprasta....6-8 miegi, 8 darbe ir 8 SM....nori daugiau laiko-apsiribok darbu ir miegu ir turesi laisvas 8 val, kurias ir galesi skirti tai savo seimai, kuri yra "pirmoje vietoje". O ta "pirma vieta" tai cia pries miega, pries darba ar pries SM?</p>

deja, apsirikai, as dabar darbe ir dabar sm, taigi laikas sm sutampa su laiku praleistu darbe, ne darbo metu max kokia 10-15 max 30 min praleidziu sm, jei darbo metu issirutuliojo kokia diskusija ir norisi pabaigti minti, tai uzkaiciu puodus virti vakariene ir dar tada atrasau , taigi neisejo apdergti mirksiukas.gif
tu gal geriau sava seima rupinkis ar jos sukurimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 07, 17:24)
deja, apsirikai, as dabar darbe ir dabar sm, taigi laikas sm sutampa su laiku praleistu darbe, ne darbo metu max kokia 10-15 max 30 min praleidziu sm, jei darbo metu issirutuliojo kokia diskusija ir norisi pabaigti minti, tai uzkaiciu  puodus virti vakariene  ir dar tada atrasau , taigi neisejo apdergti  mirksiukas.gif
tu gal geriau sava seima rupinkis ar jos sukurimu  mirksiukas.gif

Vakarais istisai audi paklodes sm,
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 07, 16:37)
Vakarais istisai audi paklodes sm,

Pas ja +2val skirtumas. Mano darbo diena baigiasi 19.00 LT laiku, tai biski nepatogu.
Todel galvoju, kad vasara reikes valties, kad galeciau maudytis ir dirbti
Atsakyti