Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susirasti mergina?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 07, 16:37)
Vakarais istisai audi paklodes sm,

nesvaik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2019 02 07, 12:29)
Taip, sutinku, dabartiniais laikais turi turet ka mergom pasiulyt. Jei anksciau buvo akcentuojama meile ir geros zmogiskos savybes, tai dabartiniais laikais jau to neuztenka, ypac kai gali rinktis is 4mlrd moteru/ ir moterys is 4 mlrd vyru.</p>
<p>Meile, geros zmogiskos savybes+ gera finansine padetis-va toks vyras sulauks demesio daug. 

ne visai tai norejau pasakyti. Finansai nesvarbu, kai susitikineja vaikai, na kokie sesiolikmeciai gali ir per pasimatymo uz rankuciu po parka pasivaikscioti. Bet vyresni, jau turetu kazkur ir galeti kartu nueiti - i kina, kavine, koncerta. O tam reikia pinigu. O is kur pas bedarbi pinigai? Jis merginai net sokolado negaletu nupirkti, tai kokie pasimatymai nusimato? Uz rankuciu po parka.. 21 metu... O jei mergina nores eiti i koncerta ir kina, tai eis viena ar nupirks bilieta ir bernui? Na, jei ilgai draugauja, tai gal ir taip, kodel gi ir ne. Bet kitais atvejais kam jis toks kuriai reikalingas? Kiekviena, kuri bent kazkiek galvoja apie seimos kurima (nebutinai net po 3 ar 5 metu), iesko vaikino su perspektyvom, kuris gales seima pasirupint. O 21 metu bernas, kuris nei dirba, nei mokosi atrodo kaip eilinis slunkius. Pirma turetu darba susirast, apie mokslus pagalvot, tik tada apie mergas svaigt.

QUOTE(cambala @ 2019 02 07, 13:14)
Ka jus cia nusisvaigstat apie kazkokius pinigus, turejimus ka parodyt. Jei bernui 21 metai - na tai  vaikas dar.
Gali mergaite romantiskiems  santykiams susirast,  pilna  mergaiciu yra, kurios ne vien tik  ziuri su kokia masina vazineja

o kokie bus tie romantiski santykiai? uz rankuciu po parka... ziema. Nes ziema dabar. ir noretusi taip niekur su vaikinu negalet nueit ar jam viska pirkt? As tikrai nenoreciau. Aplamai, man atrodo, kad kiekvienas bedarbis, nesvarbu ar vyras ar moteris, pirma turi darbo ieskotis, o ne antros puses ir svaigt apie romantiskus santykius.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 07, 10:05)

ir ką - toks telefoninis ryšys - tai jau suprask, vaikams pavyzdys, gyvenimo vertybė, rodom jiems, kad taip jie su savo draugais bendraus?


o kodel vaikai turi bendrauti su savo draugais taip, kaip mes bendraujam? Ar jus bendraujat taip, kaip jusu tevai?
Mano mama draugiu neturejo (turi tik dabar, jau nustojus dirbt), o telefona mums ivede aplamai lyg tik 1993 metais, tai net su giminem buvo sudetingiau rysius palaikyt (eit pas kazka pasiskambint ar kaimynai pakviesdavo prie telefono).Automobili irgi isigijom velai, visur autikais vazinejom. Pagal tai, as tureciau neturet draugiu, o su giminem susibegt gan retai, bet turiu as tu draugiu, net nuo nulines klases! Bendraujam ir telefonu, ir e-mailais, ir skaipais, ir susibegam, nors skirtinguose miestuose gyvenam. Nieks manes nevercia gyvent ir bendraut kaip mano tevai gyveno ir bendravo. As turiu savo galva, savo norus, prie ko cia tevu gyvenimo budas? As tai ne mano tevai. Galu gale, juk net laikai kiti, galimybes kitos. Kaip nores, taip ir vaikai bendraus. Ar nebendraus visai. Ju reikalas.
Atsakyti
Pagalvojau dar apie savo tevus kiek jie su draugais bendraudavo, tai tikrai ne kazin koks skirtumas, mama dirbo, po darbo namie valgio gaminimas, tvarkymasis, tetis irgi papildomai po darbo daznai dirbdavo kazka , kaip elektrikas, tai kaimynui kokiam ka pataisyti nueidavo, tai i namus ka atnesdavo, kazka meistraudavo ar kurdavo, jis labai graizia tape.
Budavo kokiakaimynka uzbega ar mama pas kaimynka, be tai ne kasdien ir ne valandom. Daugiau bendravimo budavo per sventes, atostogas, savaitgaliais, bet ir tai ne kiekviena savaitgali.

Nezinau man kazkaip sukurus seima, auginant vaikus savaime maziau poreikio bendrauti su draugem, kazkaip naturaliai taip, tai jei ten intensyviai bendrauti, kaip paauglystei su draugem, tai kada is vis vaikam laiko , buites darbams, nueiti pasportuoti ? jau ir taip laiko viskam truksta.

Taigi, beda, manau, ne technologijose, o sistemoje kurioje gyvenam, suvaryti i miestus, priversti dirbti.
Soc tinkalai kaip tik sugrazino daug pazystamu, buvusiu draugu, su kuriais pasimete kontaktai, klasiokai kursiokai, su kuriais is vis seniau nebendraudavom, dabar kartais susirasom, matom vieni kitus fb, man tai saunu, informacija momentaliai pasiekia visus pasaulio kampelius, su drauge susirasem, kurios 20m nebuvau maciusi, ji Jav gyvena, nu ar ne saunu?

Emigracija yra problema, negalejiams isgyventi padoriai savoj salyje daugeliui zmoniu yra beda, darbas ilgom valandom yra beda, bet ne technologijos, kurios nors kiek kompensuoja visus tuos dalykus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2019 - 18:26
10 klaseje draugavau su klasioke, na draugyste reiskia bendravima, o ne...
Tai daug laiko prasnekedavom, ne mobiliu o paprastu telefonu, ar cia baisus skirtumas? Tada uz pokalbio laika moket nereikedavo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 07, 18:22)
.

Nezinau man kazkaip sukurus seima, auginant vaikus savaime maziau poreikio bendrauti su draugem, kazkaip naturaliai taip,

as su draugem bendrauju skirtingai. Su vienom susirasau retkarciais, su kitom dazniau. Su dar viena drauge kasdien bendraujam. Netgi po kelis kartus per diena rasomies skaipu. Yra toks musu ABIEJU poreikis. Pasirodom netgi ka nusipirkom, pasirasom ka gaminom valgyt ar pasikeiciam receptais. Ar siaip paplepam apie uki ir bites. Nes ABI to norim. Tiesa, gyvenam skirtinguose miestuose, bet jei gyventumem tam paciam, kasdien tikrai nepavyktu susibegt. Jei nebutu galimybes rasyti zinuciu, tikrai negaletum tiek bendrauti, todel saunu, kad yra galimybe nemokamai rasinetis (skambiname viena kitai retai, kad netrugdyt netinkamu metu). Tiesiog mes nesam siaip drauges, o kazkas daugiau, gal kaip seserys (tik be jokiu dviprasmisku minciu biggrin.gif ). Mums reikia bendravimo vienai su kita. Ir visada reikejo. Nors pazistamos jau gerokai virs 30 metu.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 07, 18:22)

o kokie bus tie romantiski santykiai? uz rankuciu po parka... ziema. Nes ziema dabar. ir noretusi taip niekur su vaikinu negalet nueit ar jam viska pirkt? As tikrai nenoreciau. Aplamai, man atrodo, kad kiekvienas bedarbis, nesvarbu ar vyras ar moteris, pirma turi darbo ieskotis, o ne antros puses ir svaigt apie romantiskus santykius.


Ai, nu buvo ten mokykloj draugauji su kazkuom, romantiskai vaikstai uz rankyciu susikibes, pirmi isimylejimai, pirmas bucinys. Nieks ten i kavines ar kokiu dovanu nepirko. O kai studijuot isvaziavau, tai sukiesi tarpt tu paciu studentu, kurie nekazka ir galejo labai pasiulyt - tik uz rankyciu, i kina, pasivaiksciot. Bet kai susipazinau su savo rimtesne nevykusia meile, tai jis nebuvo nei studentas, nei dirbo. Pinigu turejo. Bet isikliopinus buvau tikrai ne del to, kad pirko ar kad tampe po kavines.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 18:28)
10 klaseje  draugavau su klasioke, na draugyste reiskia bendravima, o ne...


Tai va.
Cia tik dulkinimasis pas daugeli ir galvoj.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 07, 18:30)
as su draugem bendrauju skirtingai. Su vienom susirasau retkarciais, su kitom dazniau. Su dar viena drauge kasdien bendraujam. Netgi po kelis kartus per diena rasomies skaipu. Yra toks musu ABIEJU poreikis. Pasirodom netgi ka nusipirkom, pasirasom ka gaminom valgyt ar pasikeiciam receptais. Ar siaip paplepam apie uki ir bites. Nes ABI to norim. Tiesa, gyvenam skirtinguose miestuose, bet jei gyventumem tam paciam, kasdien tikrai nepavyktu susibegt. Jei nebutu galimybes rasyti zinuciu, tikrai negaletum tiek bendrauti, todel saunu, kad yra galimybe nemokamai rasinetis (skambiname viena kitai retai, kad netrugdyt netinkamu metu). Tiesiog mes nesam siaip drauges, o kazkas daugiau, gal kaip seserys (tik be jokiu dviprasmisku minciu  biggrin.gif ). Mums reikia bendravimo vienai su kita. Ir visada reikejo. Nors pazistamos jau gerokai virs 30 metu.

Tai ir sakau technologijos tik padeda palaikyti rysi, o ne kazkaip trukdo. As irgi su draugem likusiom Lt susirasau per fb, jei jo nebutu tikrai tiek nepriskambinciau ir bendrautume dar maziau.

Bet pasaulis keiciasi mes vis maziau turim laiko. Kaip vyro mociute sake, visa gyvenima nugyvenusi vienkiemyje be vandentiekio su tualetu lauke, sako, jus patogumu turit visokiu, o laiko nebeturit. Kai seniau uztekdavo vienam vyrui dirbti kaime ir siema pragyvendavo normaliai, dabar reikai dribti abiem, net sunku pasisimti igesnes motinystes atostogas, kad isigyti busta, kad tureti maisto, rubu, ir t.t. tai kaina uz patogumus ir komforta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 18:28)
10 klaseje  draugavau su klasioke, na draugyste reiskia bendravima, o ne...
Tai daug laiko prasnekedavom, ne mobiliu o paprastu telefonu, ar cia baisus skirtumas? Tada uz pokalbio laika moket nereikedavo

As kiek save atsimenu, mes turejom namie telefona, tai irgi daznai su draugem pliurpdavom, matomai jis ten tikrai pigus buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 07, 18:22)
Uz rankuciu po parka.. 21 metu...

As kai pradejau draugaut su savo vyru tai irgi parkuose uz rankuciu vaiksciojom. Labai romantiska buvo.
Net dabar kartais vyras i pasimatyma pakviecia, sms paraso " susitinkam ten ir ten". Susitinkam, gaunu kokiu geliu ir vaikstom parke romantiskai.
Ir rudeni labai patinka batais vaikstant lapus snarent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 vasario 2019 - 18:56
Dar apie bendravima ir alkoholi galiu parasyti smile.gif daug pasibuvimu su draugais del to atkrito, kai su vyru nustojom vartoti alkoholi, ir i svecius nebe taip kvieciasi biggrin.gif nes dauguma zmoniu, net cia pvz lietuviu bendruomene susitikimai vyksta su alkoholiu , visokiso svente sirgi su sapsu,kad ir su vaikais, kas man visai nepriimtina, tai automatiskai labai daug bendravimu ir zmoniu atkrenta biggrin.gif
Net pamenu mokykloje Lietuvoje pirmoje klaseje kai buvo sunus, per kaledu svente vaiku, mamos atsinese snapso blink.gif i kavute isipilti, mokytoja negere as rigi negeriau, tai kazkaip iskritom is rtimo, bet tai sedejau ri nezinojau ka sakyti, man tai taip nepriimtina mokykloje, salia vaiku blink.gif , paskui skusis po 10 m, ko tas vaikas girtas grista namo....ir buvo svarbiausia vien moterys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 07, 18:52)
As  kai pradejau draugaut su savo vyru tai irgi parkuose uz rankuciu vaiksciojom. Labai romantiska buvo.
Net dabar kartais vyras i pasimatyma pakviecia, sms paraso " susitinkam ten ir ten". Susitinkam, gaunu kokiu geliu ir vaikstom parke romantiskai.
Ir rudeni labai patinka batais  vaikstant lapus snarent.

Tik po parka vaiksciojot? Mazai itiketina, bet...na, o gal ir taip... Bet dar ir geliu nuperka, o va temos autorius nei geliu negaletu nupirkt, arba tevu kaulintu pinigu, kad nupirktu. Kuriai merginai toks reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 07, 19:05)
Tik po parka vaiksciojot? Mazai itiketina, bet...na, o gal ir taip... Bet dar ir geliu nuperka, o va temos autorius nei geliu negaletu nupirkt, arba tevu kaulintu pinigu, kad nupirktu. Kuriai merginai toks reikalingas?

Su vyru ne tik po parkus. Bet viskas vyko labai greitai, paskui apsivede kol vaiko nebuvo visus klubus ir kavines aplankem Norejau pasakyt, kad man tada buvo 21 ir tas parkas man labai romantiskai isimine. Tas bernas kur pries vyra buvo, tai tik ir norejo pasipuokuot is materialios puses.

Temos autorius gali mergina i parka pasikvietes priskint lauko geliu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 07, 19:19)
Su vyru ne tik po parkus. Bet viskas vyko labai greitai, paskui apsivede  kol vaiko nebuvo visus klubus ir kavines aplankem Norejau pasakyt, kad man tada buvo 21 ir tas parkas man labai romantiskai isimine. Tas bernas kur pries vyra buvo, tai tik ir norejo pasipuokuot  is materialios puses.

Temos autorius gali mergina i parka pasikvietes priskint lauko geliu.

ziema lauko geles? Pasimatymai vien parkuose? Kuri to nores? Pilna tu bernu, kurie ir ne lauko geliu iteikti gali, ir i kavine gali nusivest, ir sokolada nupirkt, ir net be masinos, bet smagiai papramogaut gali. Kam kuriai reikalingas bernas be perspektyvu? Kitas dalykas, jei jei ta mergina jis butu turejes nuo anksciau, pvz.kartu mokesi. Gal tokia ir noretu su juo buti, nes pazinotu ir myletu. Bet kita net neprasides su juo.
Atsakyti