Įkraunama...
Įkraunama...

Protarpinis badavimas

Sveikos! Mėnesį bandžiau taip maitintis, tai kažkokių svorio pokyčių nepastebėjau, tik tiek, kad jaučiausi šiek tiek lengviau. Paskui užpuolė virusai ir palūžau... Dabar bandau grįžti į vėžes, bet nu žiauriai ryte alkana būnu ir šiaip visos mintys tik apie maistą sukasi, kaip jūs ištveriat? :D

Atsakyti

Man taip pat nieko gero. laikiausi apie mėnesį.bet dabar sumažinau maisto kiekį atsisakiau duonos miltinių visų saldumynų. bet vistiek per 2 savaites nukrito tik2kg. bet dar yra ryžto.

Atsakyti

Pirmą mėnesį ir man buvo sunku tuo labiau Kalėdos, Naujieji..... Bet po truputį pripratau iš pradžių pradėjau nuo 12val badavimo, o dabar 16 yra norma. Netgi vakar susidarė tokia situacija, kad paskutinis valgymas buvo 14 val o pirmas šiandien 10 val tai apie 20 val badavimo ir nieko. Galvojau valgysiu ištisai, bet priešingai truputį  užvalgiau ir soti.  O dėl svorio kritimo tai per 2 mėn tik 3 kg bet per švente nė vieno nepriaugau, o numečiau, manau tai yra didelis laimėjimas. 

Atsakyti

O ryte kava geriate po valgio

Atsakyti
na jei Unikausko klausyt - kavos negalima- nes ji jau "Užkuria" kasą darbuotis.
Pati pusantrų metų taip gyvenu. Kai šalia sportas , tada veikia ,kai ne - deja, poveikio nematau. Noers ir saldumynai ir miltiniai apriboti.
Atsakyti

Čia ko gero kiekvienas žmogus turi surasti sau tinkamą dietą. Kažkada laikiausi kopūstų dietos, ji man buvo ideali, bet mano draugėm ji niekaip netiko. Protarpinį badavimą pasirinkau nes noriu neskubaus, bet stabilaus svorio metimo. Tad tie 3 kg per du mėnesius mane tenkina. Ir be to ši dieta šiuo metu man yra tinkama.

Atsakyti

Aš laikiausi protarpinio badavimo iki nėštumo :) valgydavau 9-10 ryte ir 15-16 pietūs, be jokios vakarienės, tai numečiau 12 kg per kelis mėnesius o ir savijauta puiki, pagimdžius vėl imsiuos šio būdo :)

Atsakyti

Beto kellis kart i savaitę tikrai leisdavau sau saldumynų :) jei norėdavau, tinka valandos - tai ir valgydavau, svarbiausia duot kūnui pailsėt 18 val be maisto :4u: :4u:

Atsakyti
QUOTE(villesKlanas @ 2019 02 13, 22:36)
<p>Man taip pat nieko gero. laikiausi apie mėnesį.bet dabar sumažinau maisto kiekį atsisakiau duonos miltinių visų saldumynų. bet vistiek per 2 savaites nukrito tik2kg. bet dar yra ryžto.</p>

o taqi kiek jūs norėtumėt, kad kristų? 20 kg? juk sudribs kūnas smile.gif
labai geras rezultatas pas jus
Atsakyti

Pas mane jau beveik 3 mėn protarpinio badavimo, nukritau 4 kg. Aš tai džiaugiuosi, nes jau kaip minėjau mano tikslas per metus 10kg. Saldumynų neatsisakau. Tiesa stengiuosi mažinti. Bet organizmo nestresuoju, nes vasara prasidės važinėjimas dviračiu ir maudymasis tada jau savaime kris svoris. O be to žiūriu, kad mano savijauta žymiai pagerėjo, jaučiuosi darbingesnė ir žvalesnė.Tad jau vien tik dėl to verta laikytis protarpinio badavimo

Atsakyti
jei daugumai jūsų svarbu numesti svorio, o ne kiti tikslai (kaip pvz. organizmo valymas), ir jei jums toks skanus maistas, kad taip sunku jį riboti, tai pagalvokite apie tokį variantą: vartokite kuo natūralesnį maistą (susiperkat produktus ir gaminatės pačios iš jų) ir atsisakykite druskos. Cukraus, be abejo, irgi. Įpraskite valgyti tik šokoladą su kuo daugiau procentų kakavos, kaip minimum 85 proc. Jei kepatės pyragą, nu pvz. obuolių, tai lai ir dominuoja obuoliai, kurie juk turi savo skonį (galite parinkti juk saldesnius) ir tada praktiškai nedėkite cukraus, tik nebent apibarstykite gausiau rudu cukrumi. Su laiku įprasite ir taps šlykštūs nenatūraliai nusaldinti patiekalai. Jūs jų nuoširdžiai nebenorėsite. Tas pats su patiekalais be druskos. Naudokite tik prieskonių mišinius, kuriuose vien žolės, drusko nėra, jokių ten stipriklių ir pan. Maistas taps natūralus ir jums jo po truputį ims norėtis tik tiek, kiek reikia organizmui ir nė šaukšto daugiau. O dar bonusas koks. Bent jau mes su vyru mažiau prakaituojame, kad druskos praktiškai nevartojame (namuose visai ne, o jei kavinėje valgome ar svetur kur, tai jau aišku, kad papuola). Bet ir gerai, galbūt visiškai atsisakyti (ant nulio) irgi nėra 100 proc. gerai.
Sėkmės, kas pabandysit - nesigailėsit, paminėsit mano žodį mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mus druskos minimumas, kas atvažiuoja į svečius papildomai dedasi :) O saldumynai irgi jau įpratau kepti su mažiau cukraus nei recepte nurodyta. Šiaip į arbatą tik medus, net ir saldumynai kartais būna jogurtas su medumi. Žoleles pati gaminuosi, nors yra draugų kurie mėgsta vis padovanoti kokį rinkinį, Kadangi vyras medžiotojas tai savos žolelės netgi geriau, kvapnesnės. O dar geriau kai netingiu užsišaldyti. Bet aš kaip narkomanas nesugebu visiškai atsisakyti nuo saldumynų.  :4u:​ 

Atsakyti