Įkraunama...
Įkraunama...

Protarpinis badavimas

Aš jau šešta savaitė ir svoris labai lėtai krenta. Režimo laikausi sąžiningai, maisto nepadauginu, sakyčiau net mažiau suvalgau vienu prisėdimu, nei iki šio metodo taikymo, beveik neliko mano racione saldumynų, kurių būdavi itin daug prieš tai. Svoris krenta, bet kol kas po kelis šimtus gr per savaitę. Bet vis dar tikiu šiuo metodu ir nesiruošiu pasiduoti. Net keista, kad jau tiek laiko mano paskutinis valgymas baigiasi 18-19 val ir jokio užkandžiavimo po to. 

Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2019 06 28, 13:31)
<p>Aš jau šešta savaitė ir svoris labai lėtai krenta. Režimo laikausi sąžiningai, maisto nepadauginu, sakyčiau net mažiau suvalgau vienu prisėdimu, nei iki šio metodo taikymo, beveik neliko mano racione saldumynų, kurių būdavi itin daug prieš tai. Svoris krenta, bet kol kas po kelis šimtus gr per savaitę. Bet vis dar tikiu šiuo metodu ir nesiruošiu pasiduoti. Net keista, kad jau tiek laiko mano paskutinis valgymas baigiasi 18-19 val ir jokio užkandžiavimo po to. </p>

...man irgi iškart nukrito 4 kg gal per 4 dienas, o dabar STOP. Paskutinis valgymas 16 h, negausus valgymas ir tokia VALGYMO valandomis. Kodėl sustojo???? Nežinau. Kadangi visai jokios kančios nejaučiu- Tai tęsiu ir toliau. Jaučiuosi daug geriau, miegu geriau, tad mesti nežadu šio metodo. Geriu daaaauug vandens o svarbiausia aš jo NORIU gerti, ko anksčiau nebuvo. Visoms sėkmės, nesustokim pakelėje.
Atsakyti

Peržiūrėjau savo užrašus, Pirmą mėn krito sunkiai, bet tada Kalėdos, Naujieji..... Bet stabilizavosi, nebepriaugau. Kitais mėnesiais maždaug po 1-2 kg Tad šiuo metu po 6,5 mėn 8 kg prarasti, beveik galima sakyti, kad 9 kg. Manau neblogas rezultatas, nes mano tikslas numesti šiemet 10-14kg ir nebepriaugti per žiemą. Kadangi tenka dirbti fizinį darbą tai negaliu visiškai nevalgyti, todėl laikausi 16/8  bet ne visada, kartais sugriešiju ir saldumynų neatsisakau. Dėl sustojimo tai nemanau,kad reikia jaudintis, tik kantrybės reikia. kovo mėn aš irgi nenumečiau nei vieno kg, bet balandžio pabaigoje, gegužį vėl pradėjo kristi. Birželio pirmoje pusėje nieko, o dabar jau 2 kg nukrite. Čia gal organizmas pats tvarkosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 29 birželio 2019 - 21:50
Sveiki, stebiu faktą, kad daug ką motyvuoja dienoraščio apie TAI rašymas, suvalgyti maisto filmavimas popieriuje. Aš kiekvieną rytą užsirašinėju savo svorį ir badavimo valandų skaičių. Pvz. Šnd ryte -0,500 gramų negu vakar ryte ir 17 h bado. Kiekvieną rytą mane tai motyvuoja nepasiduoti . Visoms PB narėms didelės ištvermės.
Atsakyti

Jei aš taip daryčiau, tai būčiau metusi badavima po mėnesio. Man geriau kas savaitę ar svertis, kaip jau minėjau man nereikia aukštų pasiekimų.

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 06 30, 16:04)
<p>Jei aš taip daryčiau, tai būčiau metusi badavima po mėnesio. Man geriau kas savaitę ar svertis, kaip jau minėjau man nereikia aukštų pasiekimų.</p>

Mes visi skirtingi, man veikia šis metodas. Sėkmės ir nemeskit, siekti pačio geriausio rezultato linkiu.
Atsakyti
Sveikutės, ryt išvykstu į kelionę 4 dienoms. Draugai, vakarėliai ir tt. Kaip jums pavyksta išlaikyti TĄ NEVALGYMO laiką? Dvi su puse savaitės laikausi liuks! Dabar nėrimas ima...ir džiaugiuosi kelionė ir neramu, kad neprarasčiau pasiekto...
Atsakyti

Aš tada nesilaikau badavimo jokio, na stengiuosi mažiau valgyti, paskui atsigriebiu. O be to juk metam svorį ne trumpalaikiam laikui, o ilgam, tegu organizmas grūdinasi :)

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 07 04, 09:26)
<p>Aš tada nesilaikau badavimo jokio, na stengiuosi mažiau valgyti, paskui atsigriebiu. O be to juk metam svorį ne trumpalaikiam laikui, o ilgam, tegu organizmas grūdinasi smile.gif</p>

Labas rytas AČIŪ, nuraminai, nes vakar vakare po beveik trijų ypač sėkmingų savaičių........paslydau... Kaip sakdi- namų režimas bus - vėl storis į savo vėžes. Daug vaikštau, vistiek mažiau valgau, kaip nors. Esu laiminga, atradusi šį metodą. Visoms geros dienos!
Atsakyti

Kaip pasisekė atstatyti svorį? Aš irgi buvau nusikaltusi, išvažiavau, nesilaikiau protarpinio badavimo, bet jau atstačiau ką praradusi :)

Atsakyti
Sveikos , grįžau su plius 1.5 kg iš kelionės. Per 5 dienas labai sėkmingai numečiau juos ir dar truputį daugiau. Nieko kitaip nedariau tik 16/8. Visoms kantrybės TAI veikia puikiai. Nuo 16 h tik vanduo iki 8.00 ar 9.00 ryto.
Atsakyti

Man labiausiai patinka, kad galima nuklysti ir vėl grįžti sėkmingai prie protarpinio badavimo.

Atsakyti