Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Pas mus mokykloj irgi nuo 21 prasideda atostogos, o studente ar tures dabar atostogas net nezinau.

Sergu nuo sekmadienio, dirbau kaip tik ir i pavakari pajauciau kad jau visus sanarius suka ir nugara pasiurpus, tai siaip taip dabaigiau. Gerai kad 3 dienos laisvos, tai galiu sirgt, tik liga kazkokia keista, nei gerkle, nei sloga, truputi kosulys, bet toks vos vos, tik temp vis kyla. 

Atsakyti
Labukas
Heida,neisisirk 4u.gif

As tik grizau namo ir toookia liutis uzejo.Laiku parvariau biggrin.gif

Chebra isvare i Lenkija,tai namie tyluma..
Atsakyti

Heida, sveik  :4u: 

Giega, bet jie dažnai važiuoja į Lenkiją, ane? Kažkaip atrodo vis girdisi ir girdisi, kad išvažiavę. 

Atsakyti

Nebegalima, turi eit per nuoroda kuri nurodyta tavo statuso suteikimo laiske, pazymi kad nori pasa kita pridet ir viskas, raso kad atsispausdink lydinti laiska, ir siusk spec deliveriu jiems, o mums 3 pasus reik siust, maze tik nekeite paso dabar. Ten jei eini i programele, tai prasideda viskas nuo pradziu, na lyg prasytum statuso.

Aš tą programėlę išvis ištryniau. Nemėgstu telefono apkrauto visokiais appsais, galvojau nebereiks. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 10 09, 12:56)
<p>Heida, sveik  4u.gif </p><p>Giega, bet jie dažnai važiuoja į Lenkiją, ane? Kažkaip atrodo vis girdisi ir girdisi, kad išvažiavę. </p><p></p><p></p>

NA jos tevai,sese,vis aplankyt nori..O i Lenkija bilietai pigus buna,tai taip ir sulaksto biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, jau kaip ir sveika, rytoj i darba.
Limcamca, man atrodo kad tos programeles daugiau ir nebereik, ji veikia tik kai pirma karta prasai statuso, skanuoji pasa, veida, dokus, o daugiau ji nieko nedaro. Laiske juk raso, kad jei turi pakeitimu eik per ju duota nuoroda, o ji paprastams hmrc puslapyje. Bet siaip mane tai suerzino kad turiu siust pasus.
Atsakyti

Laba,

Mane irgi nepatiktų. Mūsų trijų pasai baigiasi kitais metais, reikės gal paeiliui visų daryti, ne vienu metu. Na, dar reikia pažiūrėti kaip su tuo Brexitu baigsis, gal bus nauji rinkimai  :unsure:  :unsure: 

Giega, o taviškiai vestuvių neplanuoja nė vieni? Nei sūnus nei dukra? Beje, ta kačiukų bendra draugė yra tavo drauguose, tik ji vardą pakeitusi  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 10 10, 09:34)
</p><p></p><p>Giega, o taviškiai vestuvių neplanuoja nė vieni? Nei sūnus nei dukra? Beje, ta kačiukų bendra draugė yra tavo drauguose, tik ji vardą pakeitusi  biggrin.gif </p>

TAi kodel as jos postu nebematau..Gal neismete,bet uzblokavo,kad nematyciau biggrin.gif Ai,visai jokio praradimo biggrin.gif KAciuko kaip ir noreciau,bet jie pas mane savaime ateina biggrin.gif VA ir dabar kieme kazkoks svetimas katinas miega patogiai ant kedziu isitaises biggrin.gif DAr neseriu,i namus neleidziu..O ir katinas bailus labai..

Vaikai nei vienas nesizenija biggrin.gif Kai marti apnestejo,sunus siule susirasyt,bet tada ji pasake,kad yra svarbesniu reikalu,kur pinigus leist..Dabar gal ir noretu apsizenyt,bet sunus nebesiulo biggrin.gif Beje,as buvau uz ,kad susirasytu..nebutini ten jokie baliai,taip,dokumentaliai..Na bet ne,tai ne..
Atsakyti

O anuke sunaus pavarde turi?

As irgi siulyciau susirasyt, bet jaunimas kitaip i tuos reikalus ziuri, neskuba niekur. 

Laba slapia ryta 🎈

Atsakyti
Labukas

Jo,anuke musu pavarde turi,su lietuviska galune-aite mirksiukas.gif ir su s’(nu su pauksciuku) raide mirksiukas.gif
Atsakyti
Su linkejimais as is Lietuvos 4u.gif

Oras cia siandien labai geras, silta. Vakar tai visa diena lijo. Jau taip neidomu kai lyja. Tik ir norusi kur siltai tupet ax.gif

Atsakyti

oi Nova, kaip faina, jeigu oras geras pasitaikė. Turėtų būti nuostabiai gražu Lietuvoje, tie spalvoti medžiai ir šiltas ruduo. 

Atsakyti