Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba,
na as vel apie ta pati 😬, jei kontrakta pasirasai metams, tai ir sumoket is karto uz visus metus reikia, ar direct debet pasirasyt?

Mes Kaledoms avies koja kepem, tai dabar nezinau ka kept, na sugalvosim kazka, siaip dar stirnos kumpi turim, rai gal ta kepsim. Galvoju torta mazu prakept, taip senai nekepiau.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 12 28, 11:36)
Laba,
na as vel apie ta pati 😬, jei kontrakta pasirasai metams, tai ir sumoket is karto uz visus metus reikia, ar direct debet pasirasyt?

Mes Kaledoms avies koja kepem, tai dabar nezinau ka kept, na sugalvosim kazka, siaip dar stirnos kumpi turim, rai gal ta kepsim. Galvoju torta mazu prakept, taip senai nekepiau.

Jei nori,gali iskart sumoket,biski pigiau gaunas,gal po 22-23£ biggrin.gif Bet gali ir kas men moket mirksiukas.gif Ai,dar 25£ fee..
Atsakyti

Laba, 

Mes dar nezinom del Naujuju. Turim keleta pakvietimu, bet ar pasinaudosim bus matyti. Sako, siemet, kad Peles neuzpykdyti sventes reikia sutikti ramiai, be triuksmo su seima. 

Nova, busi mano drauge del sporto. Sportininku seimoje gyvenant, man didele geda  :B  :D​ 

Atsakyti
Sporto as ir nesu megeja, va kaip Giega i tas visas aerobikas tikrai neisiu, na nebent kokia joga noreciau pabandyt, is vis nemegstu grupiniu uzsiemimu. As cia MB kompanija palaikysiu, vargsta jis su tuo svoriu, numeta ir vel priaugina, va dabar gryzo nemazai numetes, jauciasi daug geriau, ir nugaros beveik nebeskauda, ten maitinosi sveikiau ir plaukydavo, nardydavo beveik kasdien, pats mato kad taip yra geriau. Jis gi be vaistu nuo skausmo jau nei keliu dienu neisbudavo, pridejau ir isvaziuojant visa maisa, taip ir parsiveze nei tabletes jokios neisgeres. O kokie treniruokliai, aisku ne svoriu kilnojimas, man visai patinka, o labiausiai tai pirtis, baseinas ir jakuze 😁
Atsakyti

Ir dar raudono vyno taure, ane?  :D  :D​ 

Atsakyti

Tas irgi tiesa 😀😀

Atsakyti
O as kaip tik skaiciau,kad kuo triuksmingiau,kuo labiau blizget biggrin.gif Raudona juoda balta,rozine,visi pilki atspalviai ir kuo daugiau blizgesio biggrin.gif

Sportuot ir as nelabai megeja.. Bet jei sedziu namie,tada ir sukuos per saldytuva.. Onpajudet visai nieko biggrin.gif
As va ant treniruokliu nemegstu biggrin.gif Pabegi ant kokio takelio ar dviracio 10 min ir jau galiu eit namo biggrin.gif Ant kokiu stakliu,kur atsilenkimus daryt ar kojom, rankom jau ziurek stovi kas nors,mat ten pagal laikus daro ir panasiai-nervina.. O va i klase nueini,visa kardio padarai ir niekam nemaisai biggrin.gif As neinu kur labai daug sokinet reikia biggrin.gif As einu i yokia klase,kur su stangom visokius pritupimus darom mirksiukas.gif Dar labai faina dviraciu klase-mini 45 min,bet su visokiais pasunkimimais,su pasilenkimais,atsistojimsis..
Joga antrad tikrai buna ir dar kazkuria diena, nepamenu dabar..
Pirciu as nelabai megeja.. Baseinas faina,bet irgi tingiu paskui renginetis,tai labai retai einu biggrin.gif
Heida,jei pradesi eit,i kokua viena klase tikrsi nusitempsiu biggrin.gif
Atsakyti

Kad sportas sveikata, tai faktas. Daug bedu gali isvengti sportuojant. Kad ir ta pati nugara, kai man skauda/skaudejo tai visi gydytojai sakydavo - sportas turi buti nr 1. Tik paskui vaistai. 

Atsakyti

Giega, tau bus geda su manim, as labai nesportiska, nespesiu su visais, o kai ko visai nesugebesiu padaryt 😂😂

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 12 28, 16:41)
<p>Giega, tau bus geda su manim, as labai nesportiska, nespesiu su visais, o kai ko visai nesugebesiu padaryt 😂😂</p>

Patikek.tokiu ateina,jad net labai sportiska pasirodysi biggrin.gif
Is tikro nieks per prievarta neveja.. Pirmais kartais visos trenetes paziuri ka sugebi,darai kiek paciai useina,visada parodo lengvesni varianta.. Pvz tokia Alkis-nereali trenere kokiu 52m. As jau 2m nejau,o kai atejau,iskart pazino mane,varda net prisimine mirksiukas.gif Tai pirmas treniruites nieko nesake,bet ji zino,ka galejau padaryt,tai dabar tik paimu lengvesni svori,iskart nu nu nu rodo man biggrin.gif
Beje ji veda joga,labai neblogai mirksiukas.gif
Dar yra zumbos trenere-visas mus kartu sudejus,tokio storumo biggrin.gif Bet nepatikesi,jaip ji atvaro treniruote-o jos trys is eiles mirksiukas.gif I tikra zumba neinu-tik pagauni koki judesi,jau ziurek pasikeite biggrin.gif Bet einu i strong by zumba-ten ne visai sokiai biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

Susiruosiau padirbeti siandien. Tiek daug visko susikaupe, tai galvoju geriau siandien, nei paskui savaite kol atsikasiu. 

Oras geras, saltukas ima. 

Atsakyti
Labukas

O as siandien dirbu biggrin.gif O tikejaus laisvos biggrin.gif Realiai lagaminai iki galo neiskraustyti..Ir vaiko zaislus reiktu i kita ksmb isnest-baliavosim tai pas mus,o dabar mazosios karalyste po didziuoju stalu biggrin.gif

Heida,na ar uzsiraset i koki nors gyma biggrin.gif

Ka dovanu gavot nuo Kaledu senio biggrin.gif
Atsakyti