Labukas
Eilej i lektuva,tai rasineju
Heida,as ir dabar einu i Golds gyma. Baseinas ten nedidelis,negilus,bet paplaukiot uztenka..yra jacuzzy.Yra po dvi pirtis-garine ir sauna-vyru pusej ir moteru.. Miterys gali nueit pas vyrus,tie nepyksta,o bobos skundzia,jei i ta puse vyr ateina.. nors i ta pati baseina pro bobas praeit reikia..
Kas mums nepatiko,kad metem ana karta,tai kabai sugede ir ilgai netaisomi treniruokliai.. Nors as ten ir neinu

man nepatinka ir dabar,kad labai prastas konfikas aerobiku salej. Bet klases geros man patinka. Mb dar sake,kad prie visokiu stangu eiles buna,jei kokiu piko metu nurini..
As einu tik i klases ir dviraciu aerobika.
Kur Romforde atsidato,ten baseino ir pirciu tikrai nebus,uz tai jis toks pigus. pliusas,kad jis naujas,visi treniruokliai nuliovi,naujausi.. Toks dar yra prie Asdos link a13. ejom mes i ji.. bet kai as einu tik i klases tai man ten jos lievos pasirode,o dar laikas nekoks..Darba baigiu apie 16h klases 18 prasideda.. Grizti namo,paskui vel link darbo vaziuot.o toks laikas-trafikai... Tai va ir grizau i gold gyma
Dar prie Morisono valdiskas yra,ten ir basrinas didelis ir tt.. Gold gymas 25£, o kiek anas ne nezinau,kazkada mokejau oo 40, kai gold gymas 50 kainavo.