Man biski i pliusa tas karantinas-visi namie,gatves tuscios

Pasitiesiau dekuti kieme,deginuos

Laba,
Nu visai nebeimanoma ieiti i SM per tas reklamas. Viena per kita ant galvos lipa. Nesuprantu, lyg ir adblockeri turiu, vistiek nepadeda.
Nu, sedi mamuks, ka padarysi. Gi karantinas ir tie reikalavimai, ne tam, kad gyvenima apsunkintu, o atvirksciai, kad padetu mums. Skaiciau, kad Londone kaukes bus privalomos jeigu naudojies viesuoju transportu. Va, dasigyvenom.
Sakau, kad man karantinas i nauda. Vakar viena serija rekomenduoto serialo pasiziurejau. Bet, siandien apsiziurejau, kad pradejau nuo naujo sezono. Pirmiausiai reikia 1a sezona pasiziureti. O, kalbu apie Jaunasis popiezius ir Naujas popiezius. Tai pirma serija Naujo popieziaus ziurejau. Labai patiko. Reikes siandien gal nuo pat pradziu pradet ziuret.
Laba,
darbe pas mane kolkas neblogai, du mire nuo covid, bet buvo ilga laika ligoninej abu, tai gali but kad ten ir pasigavo, nes jei pas mus butu uzsikrete, tai tikrai paplite butu daugiau. Stafas kuris panikavo ir buvo dvi savaites izoliacijoj irgi jau gryzo, tai nebereik uz kelis art. Blogai tik kad priima naujus , tie is ligoniniu gali atnest corona.
Troskintus kopustus vakar valgem 😁
Maniskes tai valgo kopustus ir balandelius labai megsta, tik as retai juos darau.
Sunku tikrai musu gyventojams dabar, kai kurie dar telefonus turi, tai pasikalba, o kiti nesupranta kodel nieks ju nebelanko, verkia.
Ant saules karstoka, padrybsojau, tai i pavesi jau norisi. Kepsim saslus pietums.