Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

QUOTE(*nova* @ 2020 09 30, 20:34)


Giega, o kaip jus ten gyme distanciju laikotes? Tikriausiai pertvaros visokios stovi 🤔  ar daug zmoniu prisirenka?

Anksciau tik i klases(aerobikas) reikdavo uzsibookint,dabar reikia ir paprastai i sale.Ileidzia konkretu skaiciu zmoniu.Kiek nezinau,bet kai bukinaus vakar,rase,kad tik 3 vietos belikusios.O atejus tikrai nebuvo labai perpildyta.
Pertvarru nera,bet arba placiau isskirstyti irenginiai arba kas antras isjungtas.Visur prideliota dezinfektantu,popieriaus,visi apsivalo tuos treniruoklius.Ir dar valytoju daugiau.Dabar eina ir eina ratais su mopu biggrin.gif Anksciau gal tik koki 1-2x isplaudavo i diena biggrin.gif


NA ka,kol kas nelyja.Gerai butu spet masina pasikraut be lietaus..Nors dabar mus perkele i kita depo puse,cia jau isderinciau kampuka ir po stogu pastatyt biggrin.gif
Atsakyti

mano kaime nelyja, net mėlynas dangus matosi  :rolleyes: labas rytas

o aš klasių nemėgdavau, tiesa jogą lankiau,  ir patiko visai, bet kai mokytoja pasikeitė ir mečiau, kažkaip jau nebe taip buvo. 

Gavau siuntinį, viskas dėžėje išsivolioję riešutų svieste  :oh: skaniai kvepia, bet vaizdelis...

Atsakyti

Labas, 

Vakaras bus užimtas tai dabar verdu trintą cukinijų sriubą. Kad visiems grįžus greitai būtų ką į burną įsimesti. 

Obetačiau, jėtau, kol supratau, kas tas saugas. Visai atbukau nuo lietuvių kalbos. Vaikas išaiškino, kad čia gynyboje stovi taviškis. Maniškis yra CAM arba striker angliškai, o lietuviškai turbūt bus puolėjas. Žodžiu, tas kur golus muša  :D  :D O šita komanda mus šiek tiek apgavo. Perviliojo jį iš kitos komandos po gero sėkmingo sezono ir pasirodymo, žadėjo aukso kalnus, tik pamiršo pasakyti, kad iš jų komandos keli geri žaidėjai išėjo į aukštesnį lygį. Tai liko tokie vidutiniški vaikai. O, maniškis gi futbolistas  nuo gimimo, jis visas jėgas ir energiją deda į žaidimą, tai jam labai skauda pralaimėti ir labai skauda būti tokioje komandoje, kuri nežaidžia lygiagrečiai. Jis yra vienas iš top žaidėjų čia, bet jis pats matau labai praranda motyvaciją. Jeigu ne ta Corona, būtume keitę komandą. Treneris taip spaudė greičiau pasirašyti sekančiam sezonui. Kai pasirašėm, žiūriu po kokio mėnesio viskas atsigavo ir atsirado naujų komandų, bet šaukštai po pietų. Tėvai čia irgi nemieli. Na, toks žvaigdžių ir anglų aktorių rinkinys, posh visi labai, vienas garsus futbolistas individualiai remia komandą, bet pralošiam visus žaidimus ir atmosfera nesmagi. Maniškis dar treniruojasi su Chelsea, jie jį stebi. Tai aš taip ir raminu, jau šiemet dėk jėgas individualiam augimui, o kitais metais matysim kaip viskas susidėlios. 

Nova, va matai kaip iš šono kitaip kartais atrodo. Pasirodo nėra taip blogai gyventi šalia mokyklos.  :4u:​ 

Atsakyti

 apmaudu, kaip jums  ta korona planus sugriovė. O dar kai pas vaikį talentas ir užsidegimas, bet gal per kančias į žvaigždes :4u:  Kaip įdomu su parašais, tai čia kažkokia sutartis su sąlygom ir įsipareigojimais? Ir kiek metų tavo vaikiui?

 pas mum provincijoj paprasčiau viskas, nors irgi yra savų niuansų. Viena komanda kažkada nepriėmė, o dabar kviečiasi. Aukštesnėj lygoj žaidžia, bet neeina maniškis, nes patinka treneris, susižaidę jau, savo lygoj pirmą vietą užėmė, tik per koroną apdovanojimų negavo, tai liūdesys buvo begalinis, nes komanda iš autsaiderių pakilo, labai sėkmingai ir gražiai žaidė. Šis sezonas gali nebūti toks sėkmingas, nes labai geras golų mušėjas išėjo.  Aš tai dar tik pradedu pažindintis su futbolu, dar nelabai visas taisykles suprantu, ne fanė fulės  :B buvo tai tik vyrų reikalai, bet kažkaip tie reikalai dabar jau man persimetė.

Nusipirkau kopūstų, savaitgalį reiks užsiraugti  :rolleyes:  o vakarienei iškepiau vištienos, tai kiekvienas pagal savo skonį wrapus susisuks ir dar trinta pomidorinė sriuba šalia bus  :ax: 

sugedo plaukų tiesintuvas, kaprizinosi pastaruoju metu tai šilo, tai nelabai ir viskas išleido garą. Kokius jūs turit?

Atsakyti
QUOTE(Obetačiau @ 2020 10 01, 07:57)
<p>mano kaime nelyja, net mėlynas dangus matosi  rolleyes.gif labas rytas</p><p>o aš klasių nemėgdavau, tiesa jogą lankiau,  ir patiko visai, bet kai mokytoja pasikeitė ir mečiau, kažkaip jau nebe taip buvo. </p><p>Gavau siuntinį, viskas dėžėje išsivolioję riešutų svieste  doh.gif skaniai kvepia, bet vaizdelis...</p><p></p>

Aga,tik telefas rode lietu,o visa diena grazu buvo mirksiukas.gif

Labai priklauso nuo treneriu. Buna kad tikrai neidomiai praveda treniruotes ir net nebesinori eit i tokuas mirksiukas.gif Bet pas mus trys tokios neblogos treneres buvo. Stangu as nemegstu kilnot,o kaip sakiau dvirka,slides,po 20min ir atsibosta. Aerobikos mes ir su svareliais ir su stepais varydavon mirksiukas.gif


Nedziovinu ir nelyginu plauku mirksiukas.gif Issiplaunu,susisukuoju,pakedinu ir ok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 01 spalio 2020 - 17:27

Laba,

as toki turiu, senai jau pirktas, gal metus jau nebuvau ijungus, anksciau su dukra labai naudojom, o dabar tingim. 
https://www.boots.co...wE&gclsrc=aw.ds

Atsakyti

LAbukas

Oi kaip lyja,oi kaip lyja...Fui veu..Labai bjauru dirbt per lietu...O ir skalbinius jau reiks namie dziovint,lauke,nors ir po stogeliu,jau nebeisdzius...
Atsakyti

Laba,

orelis visiskai nekoks. As dziovyklej beveik viska dziovinu, tik uniformos darbines ne, nes ta tai sulamdo labai. Aisku jei pilna masina buna, tai nepriveikia iki galo isdziovint visko, tenka dar namuose isdeliot, kad pabaigtu dziut 😏

Reikia vaziuot iki darbo, to testo nelemto pasidaryt, o dar negavom atsakymu praeita penktadieni kai darem 🤨

Atsakyti
Mano skalbenke su dziovykle,bet as tik ranksluosvius dziovinu.. Arba jei staigiai ko reikia.

o tai kas kiek laiko tau daro ta testa?
Atsakyti

Labas,

Orelis tikrai nekoks. Ir, dar kaip tyčia būtent tada kai vaikai į mokyklas eina. Kai tik prasidėjo pamokos, bent jau lietus baigėsi. Praneša didelį vėją. 

Gaminsiu šiandien jautieną burgundiškai, pats tas maistas tokiam orui. 

Plaukų džiovintuvo aš neturiu, visi svečiai žino. Mano plaukai džiūsta natūraliai, jeigu naudočiau džiovintuvą, būčiau kaip liūtc  :D  :D Nors, mano mažius ryte maudosi, tai aną kartą žiūriu su šlapiais plaukais išėjo. Jau matyt reikės pirkti ir man. 

Obetačiau, mano mažiui beveik 14  :D  :D kadangi jauniausias, tai vis dar mažius  :D 

Viską džiovinu džiovyklėje. Gėrių gėris ji man. Ir lyginti praktiškai nebereikia. Heida, pastebėjau, kad suglamžo jeigu būna daug rūbų pridėta. 

Džiovyklėje nedžiovinu tik jautrių visokių kašmyro megztinių, vilnos ir kaip kurio šilko. 

Atsakyti

o tai kas kiek laiko tau daro ta testa?

Kiekviena penktadieni daro testus. Bet va, dar nera atsakymu kur praeita penktadieni dare, bet ju ko gero ir nebebus, nes greiciausiai ju net  nedare. Kai paklausiau praeita treciadieni, kodel dar negavom testu, tai sesele pasake, jog nieko keista, nes testus dare penktadienio ryte, o jie taip ir prastovejo ant stalo iki sekmadienio, tik tada juos isveze, matyt jie jau buvo visi sugede. Toks pyktis sueme, ofisas rasineja vos ne grasinancius perspejimus, kad visi ateitu testu pasidaryt, tipo busi nubaustas jei nesidarysi, arba apeliuoja i sazine, kad visi nusipelnom dirbt saugioj aplinkoj, o patys kokie atsakingi, nesugeba net issiust jau paimtu testu.

Atsakyti

Nu jau cia absurdas, tikrai. 

Maciau Turkija ir Lenkija i karantino sarasus irase. 

Atsakyti