Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

As pati tai noreciau isvengt to skiepo, bent jau kolkas, noriu paziuret kaip ten zmones gyvena su tuo skiepu, po kokiu 2-3 metu jau sutikciau skiepytis. Skiepas tai ne tik kad naujas, bet tokios technologijos skiepai dar nebuvo naudojami zmoniu vakcinavime, ne pats sukelejas ivedamas, o tik rnr grandine. Pas mus darbe jau gavo antra doze  pirmieji pasiskiepyje, ir beveik visi pasijaute blogai, po keleta dienu namuose sedejo. 

Atsakyti

Dar apie skiepus 😀 as paskaitau gyd. Raubos straipsnius apie covid, jis buvo vienas is pirmuju uzsikretusiu ir persirgusiu covid, kartu su kolegomis tyresi antikunus ir stebejo kaip jie su kiekvienu menesiu po susirgimo vis mazeja ir mazeja, bet kai pradejo darbe vel susidurti su serganciais covid, kai kurie net dirbo covidiniuose skyriuose, antikunu kiekis kraujuje vel soko aukstyn, nors tyrimas imamas is nosiarykles ligai nustatyt, niekada nebuvo teigiamas. Tai iseina, kad kraujo antikuniai vel susidure su liga, ja atpazino ir pradejo is naujo gamintis kad apsaugoti organizma. Aisku cia ne joks mokslinis tyrimas, tiesiog asmeninis stebejimas, bet man labai logiskai skamba.

Atsakyti
Labukas

Tai va kad tie skiepai neapsaugo nuo uzsikretimo.. Tik gali sirgt lengva forma..
Lt irgi daug kas nenori skiepytis, o kokie skandalai iskilo del be eiles pasiskiepinusiu..
Na ziuresim.. Pagal musu statusa, mums negreit eile ateis biggrin.gif
Atsakyti

labas rytas 

atšilo truputėli, nors langų gramdyti nereikia  :rolleyes: 

tai skiepyjaties  :D 

o mano fronte nieko naujo, tiesa plytelių pavyzdukų užsisakiau, žiūrėsim ko atveš, o tai neto fotkėse neblogai viskas atrodo  :ax: 

Atsakyti
Reik ir mums kada remontais uzsiimt biggrin.gif Arba vonia arba virtuve biggrin.gif bet taip bijau kad is nedidelio remontuko gausis amziaus remontas, ko as labai bijau..
Atsakyti

Labas, 

Prasiėjau parke, taip kažkaip sušalau, barščių išsiviriau, gal greitai sušilsiu. Remontai yra gerai, man patinka. Net jeigu tik šiaip sienos atšviežintos, iš karto kitas jausmas. 

Heida, labai įdomios tavo mintys apie skiepus. O, kas darosi bendradarbiams, kuom pasireiškia tas "blogai jaučiasi"? Ir, kiek laiko po skiepo taip nutiko? 

Turiu dvi drauges jau pasiskiepijusias, viena čia, UK. Tai nė vienai nėra jokių blogų dalykų. Vienai ranką paskaudėjo, bet šitas kaip ir suprantama, gi senaisiais skiepais pasiskiepijus, būna skauda ranką. 

Atsakyti

Laba,

po pirmos dozes nei viena nesiskunde, tik kad ranka pakelt sunku, bet sitas suprantama, po antros dozes viena sesele savaite i darba neatejo, sake jausmas kad surgtu vidutiniu gripu, su temp ir kaulu skausmu, kita pora dienu neatejo, suviduriavo ir turejo temp, silpna buvo, dar vienai silpna,prakaituoja, kunas kratosi, temp ant ribos. Kitiems nezinau kas buvo, netaip artimai bendrauju.

Atsakyti

Tai gaunasi tiesiog prasirgo po skiepo, taip? Sako normalu taip, nieko neiprasta. 

O, klausyk, jus visus skiepyja, o jusu seneliu  ne? 

Atsakyti
TAi kam skiepytis,jei vis tiek susirgai..
Limcaca,o tu uz spiepus?
As dar karta pasikartoju,kad is esmes as pries situos ir visokius priesgripinius skiepus,nes jie vis mutuoja ir tt..Bet jei reiks del darbu,del kelioniu,tai skiepysiuos,kur besidesi biggrin.gif


Tik tik namo po darbu grizau..Nu 170 stopu,nu per daug biggrin.gif

As labai nemegstu remontu biggrin.gif Dar tik atsikrauscius i naujus namus,kai viskas tuscia,galima pasidaryt remonta,o paskui jau baisu uzsiimt biggrin.gif
Kur sudet viska pvz is virtuves,kol ja ismontuosi,kol viska naujai suremontuosi biggrin.gif Kaip valgyt daryt biggrin.gif
Atsakyti

Gal Heida pataisys mane, bet visi skiepai veikia tuo principu, kad tu tiesiog persirgi ta liga nuo kurios skiepijiesi. 

Atsakyti

Skiepai buna su gyvu, bet labai susilpnintu sukeleju, po sitos vakcinos buna kad tarsi persergi labai lengvai. Buna vakcina su negyvu sukeleju, tik kad sukeltu antikuniu gamyba, ligos simptomai neturetu pasireiksti, bet pasitaiko visko. Covid vakcina pagaminta visiskai nauju budu, tokiu dar niekad nenaudojo zmonems, cia nera nei gyvo, nei negyvo sukelejo, yra dirbtinai susintetinta rnr grandine, ar tai tik dalis jos, tai va dabar ir stebime kokie yra salutiniai reiskiniai pasiskiepijus naujoviska vakcina.

O musu gyventojus tai skiepyja, jei ju seimos duoda sutikima rastiska, dauguma sutinka. 

Atsakyti
Mes ir tempsim kiek galesim be skiepu 😁

Atvaziavo siandien su duru pavyzdziais. Issirinkom pacias graziausias biggrin.gif po men turetu stovet jau musu namuose mirksiukas.gif mergos gales laisvai I lauka iseidinet. Tikiuosi nereiks joms langelio atidarinet biggrin.gif

Nepatinka man remontai, nu bet be ju - niekaip. Pavasariui planuojames kilimine danga, kambarius persizadyt virsuj. Nieko ypatingai, bet uzims laiko. Vonioj nedarysim nieko, dar nereikia ax.gif
Atsakyti