Heida,kas neleidzia miegot

As siandien irgi kazkaip anksciau pabudau.. Bet i darba anksciau neisiu,namie pasedesiu

O kaip vaikam atostogos,patiko Lietuvoj? Jus vis sakot,kad nebenorit i uk grizt,kaip si karta?
Nova,o kada tu atostogausi?
Oj kaip as miegociau, jei man kas leistu darbe gi kukuoju, bet tuoj namo eisiu.
Po atostogu tai sunku grizt, vyresnei tai nauji mokslai prasideda, laukia, idomu paciai, o maze tai sake, palikit mane LT, nors lyg ir patinka jai cia ir draugiu turi, bet sake liktu LT nesvarbu kad ir blogai kalba lietuviskai, o rasyt net nemoka. Likciau mielu noru ir as, jau nekalbant apie MB. Nepritapom mes cia, nesusigyvenom ir per 10 metu.
Laba,
Grįžau ir aš. Atostogomis nepavadinčiau, greičiau reikalai/darbai/organizaciniai dalykai. Mamytės jubiliejus praėjo puikiai, labai laiminga buvo. Mes, vaikai ir anūkai susiorganizavom ir dovanojam (dainavom) dainą Tu numegzk man mamą kelią. Mamytės megstamiausia daina. Ne kokie mes dainininkai, bet svečių širdis vistiek suvirpinom, ir mamytei labai patiko.
Lietuva gražėja, gyvenimas gerėja. Pakalbėjom su broliu ir kitais, šiuo metu aukščiausiame taške Lietuva, pagal gyvenimo kokybę ir lygį. Brolis sakė, kasdien bent po vieną visiškai naują auto nuperka, ko nebuvo jau daug metų. Visi laukia krizės, nes, sako ne prieš gerą toks žmonių atsipalaidavimas ir geras gyvenimas. Ekonomistai gal mandresniais žodžiais tai nupasakotų, bet aš nemoku.
Vaikis mūsų kaip visada nori likti, vyras sakė, jau irgi galėtų gyventi. O, aš tingiu kur nors besikraustyti. Atrodo, susigyvenau, man viskas gerai čia. Gal vėliau kai vaikai baigs mokyklas.
Giega, puikios naujienos dėl buto Ispanijoje. Kuriame mieste?