Nea. Nemyliu ir lepinu
o kaip gi tu lepini. Gi visad darbe sedi
Oi blyn, mano miegaliai, žadinu maže ir matau, kad ilgai dar reikės tą daryti, nes ji iki 10-11val. gali parpti be problemų, nuo kūdikystės buvo miegalė. Sūnus toks pats, daba dažnai pramiega, jei aš keliuosi anksčiau, jį keliu... Jei jam labai svarbu kažkas numatyta, pats prašo prikelti, nuvežti, nes bijo savo gilaus miego 😁
Ir dar pašiurpinsiu, pas mus niekas nevalgo pusryčių 🤫 mažė jau net darželį atsisako pusryčių, sūnus ir panašiai nuo darželio pradėjo jų vengti.
Ir verksiu kitais metais aš kaip ir Frofesorė, nes mažoji į pirmą klasę eis, reiškia jokių vėliau ar nenorim ir neinam jau nebus 🥴 ir man reikės keltis, ko nekenčiu nekenčiu nekenčiu 😁
Čia juokas, bet pagal šitą teoriją galvojant, tai Oragės vaikui visiškai prasti popieriai. Nes, gi auga su močiute. O, močiutė tai jau žinai, ne mama. Močiutė rimtesnį frontą laiko. Daug daugiau viskuom pasirūpina. Pamenu mūsų vaikai, ypač didysis. Būdavo geri, tvarkingi vaikai. Nu, tik močiutė pro duris, siaubas... lyg vaikus kas sukeitę būtų. Tėvai didžiausi priešai patapdavo.
aik tu, nei cia problema nei ka, nu pakniauke biski, kad tingi keltis kai jai i darba nereik, nu ir normalu cia viskas.
As irgi keliuosi geru pusvalandziu pries keliant vaikus tam, kad jiems siltus pusrycius paruosciau.
Ir irgi pakniaukiu kartais, nes nu faina gi issimiegot.Bet yra kaip yra.
Tai kad jau gal 2 m kniaukia kokius 4 kart per mėnesį apie tą pati 😀
o kaip gi tu lepini. Gi visad darbe sedi
Nu matomai ne visad darbe sėdžiu.
Čia juokas, bet pagal šitą teoriją galvojant, tai Oragės vaikui visiškai prasti popieriai. Nes, gi auga su močiute. O, močiutė tai jau žinai, ne mama. Močiutė rimtesnį frontą laiko. Daug daugiau viskuom pasirūpina. Pamenu mūsų vaikai, ypač didysis. Būdavo geri, tvarkingi vaikai. Nu, tik močiutė pro duris, siaubas... lyg vaikus kas sukeitę būtų. Tėvai didžiausi priešai patapdavo.
Joa. Mano vaikui visiškas pypiec. Ir močiutė ir tėtis ir mama ir net juoda šikna lepina ir skriaust neleidžia. Beje, tai yra puikiausias žadintuvas. Tik pasiūlau "eik pažadink Oragiuką", tai moment iškrapšto iš lovos.
Tai ką norėjau pasakyt, matyt nabagas vaikas užaugs be jokio atsakomybės jausmo.
Nežinau baisu labai čia ar ne, bet gyvenime gal dešimt kartų ir ruošiau pusryčius
Kai augo didžioji, tai tėvas rūpinosi rytais, o aš vakarais. Net nesikeldavau.
Dabar keliuosi, mažę keliu, drabužius paduodu, šukuoju, bet valgo tai varškę, sūrį, jogurtą ir pan.
Savaitgaliais teik didžioji, tiek dabar jau mažė pradeda, neša man kavą į lovą, bynelius kepa ir t.t.
Na taip jau pas mus susiklostė. Gal ir prasta mama aš. Bet gauna kitų gerų, mielų dalykų.
Šytą, moterys kokius 12 kartų per metus pakniaukia "visivyraikeulėsnėrkąspsirengt" tema per pms. Tiksliai nuo ano padeda trumpalaikės priemonės, typa nėštumas, ir longitudiniai reikalai, typa menopauzė. Bet tos pagalbos, kaip ir Gailės patarimai, su pribumbasais.
Šytą, moterys kokius 12 kartų per metus pakniaukia "visivyraikeulėsnėrkąspsirengt" tema per pms. Tiksliai nuo ano padeda trumpalaikės priemonės, typa nėštumas, ir longitudiniai reikalai, typa menopauzė. Bet tos pagalbos, kaip ir Gailės patarimai, su pribumbasais.
Tau dar nei 1 patarimo nedaviau. Taip kad gali nevargt čia mane skaitydama ir blokuoti
Panos,jus dar net savo vaiku neuzauginot,kad galetumet daryti daug isvadu.Jus pacios nuspresit ka daret gerai,o ko nereikejo.
As pvz daug daryciau kitaip dabar,nes paprasciausiai nemokejau ir nezinojau.Bet tiktai meile,ne kelimasi rytais,ne maiste,ne atsidavime vaikams.