Labos,
Pradžioj galvojau nerašysiu, bet tebūnie.
QUOTE(GAILE* @ 2019 11 26, 20:46)
<p>Aš limcamca neprieštarauju nei 1 tavo teiginiui. Viskas teisingai. </p><p>Ir patarimo mano nieks neprivalo klausyt.</p><p>Bet čia viešas forumas, ne uždara grupė. Ir jei žmogus nuolat išsako kažkokią problemą, natūralu kad atsiras kažkas, kas pasakys savo poziciją ir pasiūlys sprendimo būdą.</p><p>Tai jokiu būdu nereiškia kad privaloma paisyti.</p><p>Bet pradėt varyt apie meilės seiles balandžius, vaiko laiminguma ir Co, tai yra is vis ne į temą. Ir tai yra realiai įžeidinėjimas. Nes nei 1 mamai nemalonu, kai kažkas sako, kad tu nemyli vaiko, nes darai ta/ nedarai to. </p><p>O paskui tipo oi, kokia tu kategoriška. Aš čia gi nieko tipo nepasakiau. Na vat šita man moterų savybė yra lb britki. Kai tipo maloniu tonu Ir prisidengiant kažkokia meile kažkam yra apsikama Kita moteris. Ir taip realiai sumenkinamas jos kaip motinos vaidmuo. Tiesiog tai patyčios ir tiek. </p>
Gaile, tu šiandien ramiai paskaityk dar kartą, niekas tau konkrečiai netaikė, kad nemyli. Tu pati sau prisitaikei ir įsižeidei ir dar patyčiom išvadinai. Kiekviena šeima turi savo taisykles, rutinas, slaptą kalbą ir ženklus. Tai va, pasakysiu tau - žinok aš savo vaiką rytais žadinu tik šeštadieniais, kai jis eina į treniruotes. Darbo dienom žadina Oraginas, pusryčius ruošia močiutė. Ir aš nei kiek nesijaučiu mažiau mylinti savo vaiką ir nesusijausminau į Gadged postą apie meilę. Nes sutinku, kad rytiniai ritualai gali būti ir meilės išraiškos dalis. Ir tai niekaip neatspinti visos mamos meilės. Kodėl tu išsivartei ir įsižeidei gali tik pati sau atsakyt.
QUOTE(I.Elija @ 2019 11 26, 22:46)
<p>Panos,jus dar net savo vaiku neuzauginot,kad galetumet daryti daug isvadu.Jus pacios nuspresit ka daret gerai,o ko nereikejo.</p><p>As pvz daug daryciau kitaip dabar,nes paprasciausiai nemokejau ir nezinojau.Bet tiktai meile,ne kelimasi rytais,ne maiste,ne atsidavime vaikams.</p>
Elija, saulele, tavo patirtis yra labai labai baisi. Ir ji nėra siekiamybė kiekvienam vaikui. Atvirkščiai jokiam vaikui taip neturi nutikti. Ir tau neturėjo

Ir ką tu vadini ne meile, taip, tai yra būdai meilei reikšti. Jų yra ir daug kitokių. Ir aš su šiluma prisimenu, kaip prašydavau mamos, pažadink mane 10 min anksčiau, kad galėčiau dar tas 10 min pagulėt. Ir žadindavo. Ir sunkiai keldavausi. Ir pusryčius ruošdavo. Ir dėl to ne mažesnį atsakomybės jausmą turiu ir netapau kažkokia tai išlepinta popa opa. Mes kiekvienas iš savo tėvų šeimos atsinešam supratimą apie šeimą, meilę, vaikų auklėjimą. Ir nori nenori darom daug ką taip pat ar panašiai. Ypač tai, ką prisimenam kaip nuostabų dalyką.
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2019 11 27, 05:32)
<p>
Screenshot_20191127-015352__01.jpg 451,9KB
0 Parsiųsta kartų Oragei!</p>
<p> </p>
Nuostabiai gražus