Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Eularija, tavo dukra užsieny studijuoja?

Na taip, JK.

Atsakyti

Labryt

O aš apie mitybą galiu pasakyti. Vo prašom, baltyminės, keto ir t.t. dietos. Ką apie tai gydytojai dietologai sako.

https://www.medscape...rc=soc_fb_share

Tik pradejau skaityti ir pareikalavo uzsiregistruoti. 

Atsakyti

Tik pradejau skaityti ir pareikalavo uzsiregistruoti. 

Permečiau FB ant savo sienos, ten FB komentaruose labai aiškiai ir išsamiai gydytojos paaiškina visą esmę.

Atsakyti

Permečiau FB ant savo sienos, ten FB komentaruose labai aiškiai ir išsamiai gydytojos paaiškina visą esmę.

siais klausimais dabar visi  turi LABAI SVARIA  nuomone, pasiklausyk  vegetaru,  veganu, visavalgiu  ir kiekvienas  is ju yra 'abosiutus' neklystantis geris, o kaip yra istiesu kiekvieno  organizmas pasako. visur turi buti vadovaujamasi protu, o ne aklu sekimo. kas tinka vienam  nebutinai tinka kitam, bet kad su  maistu  vyksta nesamones  yra faktas.

Atsakyti

siais klausimais dabar visi  turi LABAI SVARIA  nuomone, pasiklausyk  vegetaru,  veganu, visavalgiu  ir kiekvienas  is ju yra 'abosiutus' neklystantis geris, o kaip yra istiesu kiekvieno  organizmas pasako. visur turi buti vadovaujamasi protu, o ne aklu sekimo. kas tinka vienam  nebutinai tinka kitam, bet kad su  maistu  vyksta nesamones  yra faktas.
Na matai, gydytojų dietologų nuomonė yra tiesiog lygesnė, nei tiesiog nuomonė. Be abejo aklai tikėti nereikia, bet siusipažinti ir atkreipti dėmesį visai verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 30 lapkričio 2019 - 14:11
QUOTE(Oragė @ 2019 11 30, 10:46)
<p>Labryt</p>
<p> </p>
<p>O aš apie mitybą galiu pasakyti. Vo prašom, baltyminės, keto ir t.t. dietos. Ką apie tai gydytojai dietologai sako.</p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.medscape.com/viewarticle/921877?src=soc_fb_share'>https://www.medscape.com/viewarticle/921877?src=soc_fb_share</a></p>

aha, maciau, Daina ant savo sienos papostinus sita buvo.

Pritariu Sistinai, ta mityba lb individualus dalykas. Su ta pacia Gaveliene teko daug konsultuotis del artimo zmogaus kai sirgo, nu tai ir ji patvirtino apie isimtis. Ir ji man autoritas, nera kietesnes uz ja ant LT.
Atsakyti

Na matai, gydytojų dietologų nuomonė yra tiesiog lygesnė, nei tiesiog nuomonė. Be abejo aklai tikėti nereikia, bet siusipažinti ir atkreipti dėmesį visai verta.

dietologu nuomone aisku yra svarbi, kad dazniausia   jie  nuomone, sako ta kuria ismoko 'mokykloje' , o viskas keiciasi lygiai kaip su ta kava,  buvo  blogai  ja gerti ppaskui labai gerai, ar kiausinius  viena i savaite paskui galgykite kad ir kasdiena, vienu zodziu daug kas dabat  nori buti pranasu :)

aha, maciau, Daina ant savo sienos papostinus sita buvo.

Pritariu Sistinai, ta mityba lb individualus dalykas. Su ta pacia Gaveliene teko daug konsultuotis del artimo zmogaus kai sirgo, nu tai ir ji patvirtino apie isimtis. Ir ji man autoritas, nera kietesnes uz ja ant LT.

nesu girdejusi apie ja, bet pasiskaitysiu. mano  mityba  dabar vadinasi  'viskas suniu ant  uodegos' :)

tiesa, savaite gerti 3000 mg per diena antibiotikai dave geru rezultatu :)  dabar atkurineju naturalia  'fauna'

Atsakyti

....o ir siaip viskas per jus :) isejau tik susipirkti tortui ingredientu,  o  grizau su man 'nieko nereikia'  ir   pora buteliu vyno :) ...tortas manau  palauks :)

Atsakyti

Sistina, o taures? Is ko gersi? Negi jokiu tauriu nenusipirkai? Nors VB  :blink:  :D  :D​ 

Atsakyti

Sistina, o taures? Is ko gersi? Negi jokiu tauriu nenusipirkai? Nors VB  :blink:  :D  :D​ 

:)  tauriu liko dar   is praeito karto :)  su vienaragiu :) tiks  ir  siandien :)

Atsakyti

....o ir siaip viskas per jus :) isejau tik susipirkti tortui ingredientu,  o  grizau su man 'nieko nereikia'  ir   pora buteliu vyno :) ...tortas manau  palauks :)

Parooo, ko tau nereikia

Kvyyyy

:)  tauriu liko dar   is praeito karto :)  su vienaragiu :) tiks  ir  siandien :)

Levelizzzz

Atsakyti

Parooo, ko tau nereikia

Kvyyyy

Levelizzzz

tai zinok :)  va 'nieko man nereikia' nieko man ir  neteko :) pora markiniu  ir lamb wool megstinis po svarku  MB :) frozen suknele duktereciai ir  pizama sunenui :)

ai nu   jo  vynas man :) na mums,  nes negi nesidalinsi :)  bet jauciu, kad  po dvieju  tauriu jau toks levelis, kad sustoti  laikas :)

Atsakyti