Eularija, tavo dukra užsieny studijuoja?
Na taip, JK.
Labryt
O aš apie mitybą galiu pasakyti. Vo prašom, baltyminės, keto ir t.t. dietos. Ką apie tai gydytojai dietologai sako.
Tik pradejau skaityti ir pareikalavo uzsiregistruoti.
Permečiau FB ant savo sienos, ten FB komentaruose labai aiškiai ir išsamiai gydytojos paaiškina visą esmę.
siais klausimais dabar visi turi LABAI SVARIA nuomone, pasiklausyk vegetaru, veganu, visavalgiu ir kiekvienas is ju yra 'abosiutus' neklystantis geris, o kaip yra istiesu kiekvieno organizmas pasako. visur turi buti vadovaujamasi protu, o ne aklu sekimo. kas tinka vienam nebutinai tinka kitam, bet kad su maistu vyksta nesamones yra faktas.
siais klausimais dabar visi turi LABAI SVARIA nuomone, pasiklausyk vegetaru, veganu, visavalgiu ir kiekvienas is ju yra 'abosiutus' neklystantis geris, o kaip yra istiesu kiekvieno organizmas pasako. visur turi buti vadovaujamasi protu, o ne aklu sekimo. kas tinka vienam nebutinai tinka kitam, bet kad su maistu vyksta nesamones yra faktas.Na matai, gydytojų dietologų nuomonė yra tiesiog lygesnė, nei tiesiog nuomonė. Be abejo aklai tikėti nereikia, bet siusipažinti ir atkreipti dėmesį visai verta.
Na matai, gydytojų dietologų nuomonė yra tiesiog lygesnė, nei tiesiog nuomonė. Be abejo aklai tikėti nereikia, bet siusipažinti ir atkreipti dėmesį visai verta.
dietologu nuomone aisku yra svarbi, kad dazniausia jie nuomone, sako ta kuria ismoko 'mokykloje' , o viskas keiciasi lygiai kaip su ta kava, buvo blogai ja gerti ppaskui labai gerai, ar kiausinius viena i savaite paskui galgykite kad ir kasdiena, vienu zodziu daug kas dabat nori buti pranasu
aha, maciau, Daina ant savo sienos papostinus sita buvo.
Pritariu Sistinai, ta mityba lb individualus dalykas. Su ta pacia Gaveliene teko daug konsultuotis del artimo zmogaus kai sirgo, nu tai ir ji patvirtino apie isimtis. Ir ji man autoritas, nera kietesnes uz ja ant LT.
nesu girdejusi apie ja, bet pasiskaitysiu. mano mityba dabar vadinasi 'viskas suniu ant uodegos'
tiesa, savaite gerti 3000 mg per diena antibiotikai dave geru rezultatu dabar atkurineju naturalia 'fauna'
....o ir siaip viskas per jus
isejau tik susipirkti tortui ingredientu, o grizau su man 'nieko nereikia' ir pora buteliu vyno
...tortas manau palauks
Parooo, ko tau nereikia
Sistina, o taures? Is ko gersi? Negi jokiu tauriu nenusipirkai? Nors VB
![]()
![]()
Kvyyyy
tauriu liko dar is praeito karto
su vienaragiu
tiks ir siandien
Levelizzzz
Parooo, ko tau nereikia
Kvyyyy