Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mes su Rykute pirma vieno  skoniaus buvom interjero klausimais, ale daba manasis pasikeitė. Pas mane daba balta balta kur dairais. Ir toks klasikinis minimalizmas. O šiaip tai didelė pagyra Rykutei taip greit nusipirkus ir įsirengus naują būstą 

Tai, kad pas mane būtent baltas minimalizmas ir yra, spalvų praktiškai nėra niekur. Išskyrus laikina sofkė violetinė.😁

Atsakyti

Įdėčiau savo "toršero" fotkę, ale viešai nenoriu. :)​ 

Atsakyti

Jei iki Kalėdų pastatys virtuvę, kraustysiuos. Jei ne, tai po Naujų. Lovos sau dar neturiu, bet kažkaip, nors po operacijos bankrotas toks šioks toks ištiko 🙈 daba dar jei reikės vienos operacijos, vėl teks atidėti namų kraustymasi. 

Aš irgi planavau Kalėdoms ...tada vėlavo baldai ...paskui dar broko išlindo ...tai pavasariui tik išėjo. Galėjom ir anksčiau šiek tiek, bet norėjosi iškart kurtis iki galo išbaigtuose naujuose namuose.

O dėl operacijų - tai kažkas negerai dar/vėl? Ar tiesiog šiaip pasvarstymai apie blogiausią variantą?

Atsakyti

Na, jeigu viešai deda plastikinėse stiklinėse vyną - tai ir tavo toršeras temos nepagadins 😅

Atsakyti

Aš irgi planavau Kalėdoms ...tada vėlavo baldai ...paskui dar broko išlindo ...tai pavasariui tik išėjo. Galėjom ir anksčiau šiek tiek, bet norėjosi iškart kurtis iki galo išbaigtuose naujuose namuose.

O dėl operacijų - tai kažkas negerai dar/vėl? Ar tiesiog šiaip pasvarstymai apie blogiausią variantą?

Kad eisiu į neužbaigtus namus tai faktas, kitaip dar metus laukti reiktų, o kam, juk šildyti ir mokesčius moku vis vien. 

Pasvarstymai apie blogus atsakymus jei būtų. Nes turiu ir planą B nusipiešti mintyse, nors planas A jau vykdomas ir tikiuosi jis bus dabaigtas be to atsarginio B

Atsakyti

Na, jeigu viešai deda plastikinėse stiklinėse vyną - tai ir tavo toršeras temos nepagadins 😅

Aha, tos stiklinės ir man užkliuvo. Kodėėė plastikinės, Maja??? Mano toršeras bent jau raudonas ir metalinis. :B​ 

Atsakyti

Aha, tos stiklinės ir man užkliuvo. Kodėėė plastikinės, Maja??? Mano toršeras bent jau raudonas ir metalinis. :B​ 

Netikiu, parodyk  :D​ 

Atsakyti

Renkam gražiausią?  :)

Priedas  2019c.jpg   139,52KB   0 Parsiųsta kartų

Šiaulių, Kauno, Vilniaus ar Klaipėdos?

Atsakyti

Mano baltų namų etapas baigėsi prieš tris metus. Atsibodo iki negaliu.  Dabar žymiai jaukiau namuose.

O kas atsitiktų čia įdėjus toršero foto?  :hmm: 

Kad eisiu į neužbaigtus namus tai faktas, kitaip dar metus laukti reiktų, o kam, juk šildyti ir mokesčius moku vis vien. 

Pasvarstymai apie blogus atsakymus jei būtų. Nes turiu ir planą B nusipiešti mintyse, nors planas A jau vykdomas ir tikiuosi jis bus dabaigtas be to atsarginio B

Rykute, viskas bus gerai, pamatysi  :mirksiukas: 

Mažė kokia chytra - intensyviai apsimeta, kad tiki Kalėdų seneliu bei nykštukais ir ta proga pasikabino TRIS kojines dovanėlėms  :rolleyes:  Kad man nepasirodytų per mažai, dar sesei pakabino - nes gi nykštukai gali jos nerasti kitoje šalyje  :D​ 

Atsakyti

Netikiu, parodyk  :D​ 

Kažkada rodžiau jau :)​ 

Atsakyti

Pas mane daba balta, šalia baltos, bet vėliau kuriantis bus įdėtos spalvos, tapetai atsiras rėmuose, užuolaidos ir gėlės. Man taip lengviau yra viską suderinti.

Atsakyti

Pas mane daba balta, šalia baltos, bet vėliau kuriantis bus įdėtos spalvos, tapetai atsiras rėmuose, užuolaidos ir gėlės. Man taip lengviau yra viską suderinti.

Kai pagyvensi, tada pamatysi kur kokios spalvos ar akcento norėsis.

Man jau reikia persitapetuoti savo miegamąjį, mažę perkelti į didžiosios kambarį, mažosios kambarį "išvaikinti", pagrindinė vonia remonto prašosi. Viskas sukasi ratu...

Atsakyti