dabar neužmigsiu, kol rupestėlis nepasakys, kur mane matė taip, kad, jei nenori kankint žmogaus, sakyk!
dabar neužmigsiu, kol rupestėlis nepasakys, kur mane matė
taip, kad, jei nenori kankint žmogaus, sakyk!
nu dar truputį, o gal kas kitas prisimins mane
Nagi senas geras rupestelis
aš per jauna prisimint sakyk
Tai jau kojelės, rankelės skauda?
Ir ne tik
Atsimenu tamstą, atsimenu.
aš per jauna prisimint
sakyk
nagi tokioj jaunystėj neprisimeni
pagalvok kaip man jaustis kad niekas neprisimena
redaguoju postą: jau yra kas prisimena, yeaa
nagi tokioj jaunystėj neprisimeni
pagalvok kaip man jaustis kad niekas neprisimena
redaguoju postą: jau yra kas prisimena, yeaa
tai mes gyvai esam mačiusi viena kitą? ta prasme ne tik tu mane, bet abi?
tai mes gyvai esam mačiusi viena kitą? ta prasme ne tik tu mane, bet abi?
taip, šilčiau, labai gerai, jau nebetoli spėjimas
kažkaip pagalvojau, kad senai SM nemačiau, gal kokių gerų temų atsirado, ir vualia
Turiu klausimą ar gali elektroninės svarstyklės grybą pjaut, vakar rodė 1 kg daugiau nei šiandien, nesuprantu
taip, šilčiau, labai gerai, jau nebetoli spėjimas
kažkaip pagalvojau, kad senai SM nemačiau, gal kokių gerų temų atsirado, ir vualia
žinok kastuvu gali galvą daužyt- tikrai nepamenu 'užvesk ant kelio', nes nu vat sakau, nickas matytas iki negaliu, o galvoj tuščia
žinok kastuvu gali galvą daužyt- tikrai nepamenu
'užvesk ant kelio', nes nu vat sakau, nickas matytas iki negaliu, o galvoj tuščia
nu gerai, įsivaizduok, tu graži ir jauna, o aš atvirkščiai, buvom susitikime
Turiu klausimą ar gali elektroninės svarstyklės grybą pjaut, vakar rodė 1 kg daugiau nei šiandien, nesuprantu
tai gal jos grybo net nepjauna, nes tokie svyravimai yra normalūs prisikaupė daugiau skysčių- rodo daugiau, pasišalino skysčiai, nukrito. man būna, kad ryte net rodo daugiau, nei vakare. tada "peržiūriu" dienos meniu ir akurat, dafiga kavos, mažai vandens, mažai maisto, daug judesio, va taip va ir gaunasi, kad net ir vakare parodo mažiau, nei ryte.
Labas, rūpestėli
Klok tiesiai šviesiai, nickas įsiminęs, bet daugiau nieko Tingiu žaisti spėliones