Labryt ir cia. .... Gadget, kas cia: desra ar sausainis?
Dešra, aišku.
Labryt ir cia. .... Gadget, kas cia: desra ar sausainis?
nu tu duodi! dešros nuo sausainio neskirt
aš tai imu ir dešrą ir kavą
prisiminiau, gi kad pats laikas 'paverkt' kaip vėl man sunku, nes vaikui vėl į mokyklą o sunku buvo tikrai, nes vakar miegot nuėjau gal kokią antrą, o keltis tai septintą! nu bet nieko, išgėriau kavytės, dar numigau gerą valandžiukę, gyvent galima
nu tu duodi! dešros nuo sausainio neskirt
![]()
aš tai imu ir dešrą ir kavą
![]()
prisiminiau, gi kad pats laikas 'paverkt' kaip vėl man sunku, nes vaikui vėl į mokyklą
o sunku buvo tikrai, nes vakar miegot nuėjau gal kokią antrą, o keltis tai septintą! nu bet nieko, išgėriau kavytės, dar numigau gerą valandžiukę, gyvent galima
Aš vis neatsimiegu. po 10-12h kimarinu ir vis maža
Aš vis neatsimiegu. po 10-12h kimarinu ir vis maža
kimarinau ir aš per vaiko atostogas ir ne viena aš, pati dukra būdavo gulasi vidurnaktį, keliasi apie 12val. Tai jau šiandien mirtis alyvose ir jai buvo
Maniškiai noriai pabudo, išlėkė cypaudami. O prie gero (tylus rytas man man ir man) jau buvau pripratusi...
Kai galėjau miegoti, tai atsikėliau 8
Ir visa diena pusiau lunatikuojant, nieko nepadariau, ką buvau planavus. Gal rytoj
Pimą dieną salėj atidirbau. Oi verksiu ryt-poryt
Pimą dieną salėj atidirbau. Oi verksiu ryt-poryt
nu bet tu gi ten Afrikoj irgi aktyviai atostogavai, neatbuko gi gal visai raumenys, kad labai jau ryt skaudėtų
nu bet tu gi ten Afrikoj irgi aktyviai atostogavai, neatbuko gi gal visai raumenys, kad labai jau ryt skaudėtų
Oi, baik tu, nepalyginama. Tokių apkrovų, kaip salėj, niekaip nepasiekčiau.
Oi, baik tu, nepalyginama. Tokių apkrovų, kaip salėj, niekaip nepasiekčiau.
Tai jau kojelės, rankelės skauda?
gerai gerai, tegu paskauda, bent žinos, kad raumenis dar turi