Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labryt ir cia. .... Gadget, kas cia: desra ar sausainis?

Atsakyti

Dešra, aišku.

Atsakyti

Labryt ir cia. .... Gadget, kas cia: desra ar sausainis?

nu tu duodi! dešros nuo sausainio neskirt :blink: :D

aš tai imu ir dešrą ir kavą :rolleyes: 

prisiminiau, gi kad pats laikas 'paverkt' kaip vėl man sunku, nes vaikui vėl į mokyklą :D  o sunku buvo tikrai, nes vakar miegot nuėjau gal kokią antrą, o keltis tai septintą! nu bet nieko, išgėriau kavytės, dar numigau gerą valandžiukę, gyvent galima :D

Atsakyti

nu tu duodi! dešros nuo sausainio neskirt :blink: :D

aš tai imu ir dešrą ir kavą :rolleyes: 

prisiminiau, gi kad pats laikas 'paverkt' kaip vėl man sunku, nes vaikui vėl į mokyklą :D  o sunku buvo tikrai, nes vakar miegot nuėjau gal kokią antrą, o keltis tai septintą! nu bet nieko, išgėriau kavytės, dar numigau gerą valandžiukę, gyvent galima :D

Aš vis neatsimiegu. po 10-12h kimarinu ir vis maža  :D​ 

Atsakyti

Aš vis neatsimiegu. po 10-12h kimarinu ir vis maža  :D​ 

kimarinau ir aš per vaiko atostogas :D ir ne viena aš, pati dukra būdavo gulasi vidurnaktį, keliasi apie 12val. Tai jau šiandien mirtis alyvose ir jai buvo :D

Atsakyti

Maniškiai noriai pabudo, išlėkė cypaudami. O prie gero (tylus rytas man man ir man) jau buvau pripratusi...

Atsakyti

Kai galėjau miegoti, tai atsikėliau 8  :oh: 

Ir visa diena pusiau lunatikuojant, nieko nepadariau, ką buvau planavus. Gal rytoj  :ax:​ 

Atsakyti

Pimą dieną salėj atidirbau. Oi verksiu ryt-poryt  :D​ 

Atsakyti

Pimą dieną salėj atidirbau. Oi verksiu ryt-poryt  :D​ 

nu bet tu gi ten Afrikoj irgi aktyviai atostogavai, neatbuko gi gal visai raumenys, kad labai jau ryt skaudėtų :)

Atsakyti

nu bet tu gi ten Afrikoj irgi aktyviai atostogavai, neatbuko gi gal visai raumenys, kad labai jau ryt skaudėtų :)

Oi, baik tu, nepalyginama. Tokių apkrovų, kaip salėj, niekaip nepasiekčiau.

Atsakyti

Oi, baik tu, nepalyginama. Tokių apkrovų, kaip salėj, niekaip nepasiekčiau.

Tai jau kojelės, rankelės skauda?  :D​ 

Atsakyti

gerai gerai, tegu paskauda, bent žinos, kad raumenis dar turi :lol: 

Atsakyti