Ne tik mano. Ir kaimynu. Kazkokie kvailiai "prasiejo" per musu masinas
Labai užjaučiu, kad rankos jiems nupūtų. Būtinai į policiją nuvažiuok.
Nuotaika susiko, vos tik i lauka iswjau. Nuspirtas veidrodelis, istraukta, sudauxyta. Visiems ksimynams taip, kuriu auto stovejo sonu. Policija jau apklausia nukentejusius. As ryt vaziuosiu pareiskima rasyt
Eina sau, kaip nesmagu, uzjauciu
Teciui pries koki menesi panasiai nutiko....
Tai kad isejus is geros pedikiuristes ta pati rezultata turi. Ir nereik vaiksciot savaites su atsokusium skurom.
Man ne. Pedikiūras neprilygsta nė iš tolo. Bet mano pėdų oda yra ypatingai kieta. Tikiu, kad su minkštesne oda yra kitaip.
O kokį pedikiūrą darotės? Klasikinį, rūgštinį ar su minkštikliu? Paa paskutinis pats pačiausias. Ir ilgiausiai oda švelni būna.
Man kazkada po fates vynu nuorodos vis rode ir rode vynelius po eura.
Akurat ,kaip musu kaimo parduotuveje.
LADYNEW , ne sokolado venk , o planuok kaip visa seimos meniu pakeisti suvisam , is zacirku ir blynu i sveikesnes , bet ne maziau skanias opcijas.
Beje uzastrinus maista , kazkas suveikia smegenyse su saldumynu norejimu ir saldumynu nebesinori kazkaip ilgainiui. Todel as cia ikyriu su savo jalapos pipirais. Kaip ir rytu maistas , jis turi savyje jau kazkiek cukraus ir po jo valgymo deserto jau nebesinori. Jau isgautas tas balansas.
Nemėgstu jokių miltinių, buvių per metus gal 2 kg suvalgom, saldumynų nenoriu, aštriai dažnai valgom, bet kilai visi vietoje
Nors gal kitu atveju jau pro duris nepralysčiau
Klasikinį. Tiesą pasakius, jau labai seniai besidariau. Nes nebūdavau patenkinta rezultatu. Tai pėdų priežiūra užsiimu pati.
Aš jau senai nebe pati, nes per sunku ilgai susitaičius išbūti. Pati tik pemza kas kartą duše patrinu ir vakare kremu patepu.
Ir kalsikinio senai neberarau.
Nuotaika susiko, vos tik i lauka iswjau. Nuspirtas veidrodelis, istraukta, sudauxyta. Visiems ksimynams taip, kuriu auto stovejo sonu. Policija jau apklausia nukentejusius. As ryt vaziuosiu pareiskima rasyt
tai jeigu masiskai taip visiems pavare, gal kas mate numerius ar ka. Tikekimes, pagaus ir nuostolius padengs.