Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

As uzsiciklinau viena filma is Kino pavasario pamatyt, ir Klaipedoj jo nerodo. Negi vaziuot i Kauna ar Siaulius? unsure.gifunsure.gif

Į Vilnių avažiuok  :mirksiukas:  Ne tik filmas bus  :yahoo:​ 

Atsakyti

Buvau policijoj. Parasiau pareiskima. Zala isivertinau. As 4-oji jau rasiau. Sake, jog yra filmuota medziaga is prekybos centro ir matosi, kad vienas veikejas spardo masinas. Ziuresim kaip bus toliau

Atsakyti
Upjora galetu parasyt zodeli.
Taip seniai besilanke.
Netiketai ir as susiduriau su kriminaliniais .Ir dabar kazkaip jauciu ,kad man teks su vienais kaimynais sneketis visai manes neliecianciu klausimu . Suleido jie kazkokius nusikaltelius i savo sodyba , tai dabar ne tik kad policija kasdien apklausia ,ar ju nematem , tai dar ir nusikalteliu aukos kartais bando juos uzmust. Tai tenka tuos ramint , kad i kalejima patys nepapultu. Svarbiausia ,kad ir tie kaimynai namo savininkai nuo visu slapstosi. Nu siaubas koks balaganas. Po pietu jau isvaziavau pas fermeri aviu melzt su cigoniukais . Vis daugiau harmonijos buvo. Dabar rugsta pienas pekorinui. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 31 kovo 2019 - 19:33

labas rytas :4u: 

Maja, šaunuolė tu :4u:  nesmagu dėl auto, tikiuosi tuos žulikus suras :) 

Lo iš kur kedasai?

Ryt šildymą išjungs :unsure: 

Atsakyti

Laba.

Lo iš kur kedasai?

Ryt šildymą išjungs :unsure:

Iš čia. 

https://www.nike.com...4cFb/881101-201

Juokauji turbūt. Gi šalta dar. Aa supratau, balandžio 1 pokštas.  :D​ 

Atsakyti

Labryt!

AA, visą savaitgalį darbavomės kieme. Gražu žiūrėti dabar. Tik galūnės visos gelia. 

Maja, nemalonūs reikalai. Tikiuosi, išsiaiškins  kas per durniukai taip padarė. 

Dėl kursų, tai tu šaunuolė. 

Tas laikrodžio sukinėjimas man nesuprantamas... 

Atsakyti

Kiekvieną kartą lėktuve laikrodį persukinėju, papildomi du persukimai metuose jau sunkumų nebekelia  :irnesakyk:  :D​ 

Atsakyti

Nejaučiu jokių persukiojimų. Valanda šen ar ten. Koks skirtumas?

Labas rytas.

Atsakyti

O aš iš ryto negaliu akių praplėšti pirmus rytus po persukimo.

Orage, kaip briedis? 

Lodorius rado dar vieną patogią vietą miegui kieme- ant batuto. Nukankinom vargšą ištisai kieme dvi dienas, net tas ryte nesikėlė iš šilto patalo. 

Atsakyti

Nejaučiu jokių persukiojimų. Valanda šen ar ten. Koks skirtumas?

Labas rytas.

Man irgi nebuvo jokio skirtumo, kai suko į teisingą pusę. O dabar pasijautė kaip reikiant. Darbingumo gal 30 proc. 

Atsakyti

nejauciu niekada laiko persukimo, neissimiegojus bunu kokias 300 dienu per metus, tai man jokio skirtumo tie persukimai :D

Atsakyti

Aš jaučiu. Šiandien save vadinu lavondėme...Esu visiškai neįgali dėl laiko.

Atsakyti