geriau, lavongėle
geriau, lavongėle
🙄
Sveikos,
Nu koks nestojakas šian ant darbo... pradedu, dedu į šoną, kitką pakrapštau, dedu į šoną. Padariau šian NIEKO.
Upjora, ačiū, briedis savaitgalį puikiai, o šian ėmė ir išvėmė viską.
Vetas, mano giminaitis, galvoja, kad aš beprotė ir psichuoju lygioj vietoj
Aš mąstau, kad reik kokio jau rimto gasto veto ieškot.
Alta, tu visokių cheminių reakcijų guru, gal gali pažiūrėt, bo aš vis tiek nieko nesuprantu. Šiuo metu esu uždėjusi Foresto antkaklį nuo erkių. Alternatyva - bravecto tabletės. Bet mano briedis skrandininkas, su padidintu rūgštingumu ir vėmimais/triedimais periodiškai. Ar verta bandyt (aišku praėjus šitam š...) keisti antierkinį į bravecto? Šitą aš bent nuimt galiu, o jei aną sugirdysiu... jis 3 mėnesiams.
Būsiu dėkinga
Laba diena,
Aha, tikrai. Kažkoks nenormalus pirmadienis. Tiksliau, pirmadienis kaip ir priklauso pirmadieniui, bjaurus, bet net sakyčiau, kvadratu
Upjora, ką sode tvarkotės? Ką nors įrenginėjat? Ar gavai vakar gėlių ir šokoladukų?
Skaičiau straipsnį, ale matai kaip. Mamytė su patėviu ir toliau gyvena, vaikų teisių nė negirdėt tokioj aplinkoje
Tegu buna antkaklis.
O suniui fermentu duoda?
Toki
https://didmena.lime...as-100ml-calier
Nea,1-2 k. d. nošpa, 2x d. metranidasoli, ryte pantoprazolum.
Laba diena,
Aha, tikrai. Kažkoks nenormalus pirmadienis. Tiksliau, pirmadienis kaip ir priklauso pirmadieniui, bjaurus, bet net sakyčiau, kvadratu
Upjora, ką sode tvarkotės? Ką nors įrenginėjat? Ar gavai vakar gėlių ir šokoladukų?
Skaičiau straipsnį, ale matai kaip. Mamytė su patėviu ir toliau gyvena, vaikų teisių nė negirdėt tokioj aplinkoje
brr tokių straipsnių net neatsidarau, užtenka man antraštės
Ot nabags. Taigi , ryt nuperki kreono , to indigest , cia ne antibiotikai , turetum gaut. Blogiau tikrai nebus. Pabandyk mano gydyma. Ne nu dabar jau jau isvis. Kas toliau? Paversiu ka nors kvazimodu , dievaz. O a pie suns gydyma as rimtai. Nejuokauju tokiais dalykais.Ačiū. ROnkEnuke visada turiu pangrol'io, reiks vakare sugirdyt. Namie dar turiu kažkokių šuniškų "gerųjų bakterijų", vakare pafotkinsiu kokie, gal bus net tinkamesni. Ačiū labai. Tik tavo rekomenduoto vaisto nepavyks suleist. Aš visišku ekstra atveju po oda galiu suleist nošpą. Bet jei į raumenį ar juolab į veną, esu neįgali. Tik katei pavykdavo į raumenį suleist. Šitas sutraukia šikną taip, kad adatos lūžta. O į veną aš nemoku.
P.s. kreonas ir pangrolis pas mumi su receptais tik
Žmogiškas pangrolis tinka?
P.s. kreonas ir pangrolis pas mumi su receptais tik
Žmogiškas pangrolis tinka?
________
Ne manęs klausi, bet kai aš paklausiau veisėjos, ar galiu Monai duoti kreono, sakė griežtai ne. Sakė yra šunims skirti virškinimo fermentai. Bet mes be jų apsiėjom.
Jo. Miegot nuejau per velai, miegojau blogai, ryte norejau nuzudyti zadintuva ir isdykeli. Net ir saule erzina, nes visas dulkes parodo. Langai langai...