Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Iki kelintos? Labai įdomu būtų, bet po pietų Trakuose darbų turiu. Tai tik apie 15 - 16 val. grįžčiau. 

Iki 20 val. 

Sveikos.

Atsakyti

Labas rytas.

Barselona vs Lisabona. Balsuojam, plyz. :lietuva:

Atsakyti

Labas rytas.

kur nebuvai :) Arba jei niekur arba abiejose...Barselona :)

Atsakyti

Labas rytas,

O pvz kokias slauneles nebandei kept?

Kepiau. Mesa jame labai gerai iskepa, buna minksta ir sultinga. 

Labas rytas.

Barselonoje daugiau visko. 

Atsakyti

Nebuvus nei ten, nei kitur. Todel ir klausiu.

Atsakyti

Nebuvus nei ten, nei kitur. Todel ir klausiu.

Aš už Barseloną 😍

Atsakyti

Grįžau iš kirpyklos ir aš. Pasigražinau, pasilepinau. Jei nereiktų dirbti, būtų visai gerai  :D​ 

Atsakyti

As irgi vakar kirpausi, leidau nuzharinti vos 2-3 cm. Db panasi i zmogu, nei i liuta. Vyras nepastebejo, kaip paklausiau -  na kaip, sake, kas, ar   antakius issipesiojau? kam kirptis, jei nieko nesimato?  :D  Kazkodel pavasarinis depresniakas apemes.  Priezasciu lyg ir nera, bet kaip pasakytu parselis -  net balionelis nedziugina. Bet  atejo uzsakyti dveji Hermes kvepalai vasarai, tas dziugina. .

Imciau Barselona,  karta buvau, bet  daug ko nespejau pamatyti.  Kas cia dar... a, pamirsau pasilabinti. Sveikos.  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 04 balandžio 2019 - 13:54

Oooo Savaite buoze kokia, Hermes kvepalus urmu perka  :D  :D 

Ka pirkai?

Atsakyti

Oooo Savaite buoze kokia, Hermes kvepalus urmu perka  :D  :D

Ka pirkai?

https://www.douglas....ubarbe-carlate/

https://www.douglas....des-merveilles/

Jokia ne buoze, pirkau   uz gerokai maziau, parduotuves skirtos tik uostymui  :D

Atsakyti

Grįžau iš kirpyklos ir aš. Pasigražinau, pasilepinau. Jei nereiktų dirbti, būtų visai gerai  :D​ 

einat i kirpyklas, mokat pinigus... ko gi mano vaikas... apsikirpo vakar pati :lol:

slime'as mat i plaukus prilipo, tai ne, kad bandytu isplauti, sumaste nukirpt... nemaza tokia sruoga...is pacio priekio :lol: galvojau jau seniai plauku karpymosi periodas praejes, pasirodo ne :D

Atsakyti

Na nezinau, ar kuri tokio amziaus nebuvo pati apsikirpusi. As pirmoj ar antroj  klasej uzsimaniau kirpciu ir apsikirpau. Kas cia yra, cik cik  ir jau grazi. :D

Atsakyti