Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba. 

einat i kirpyklas, mokat pinigus... ko gi mano vaikas... apsikirpo vakar pati :lol:

slime'as mat i plaukus prilipo, tai ne, kad bandytu isplauti, sumaste nukirpt... nemaza tokia sruoga...is pacio priekio :lol: galvojau jau seniai plauku karpymosi periodas praejes, pasirodo ne :D

Sutaupė ir laiko ir pinigų   :D

Aš tai pusantros valandos dantų gydytojo kėdėj praleidau, atsibodo gulėt, paskui sunku atsikelti buvo. 

Atsakyti

Na nezinau, ar kuri tokio amziaus nebuvo pati apsikirpusi. As pirmoj ar antroj  klasej uzsimaniau kirpciu ir apsikirpau. Kas cia yra, cik cik  ir jau grazi. :D

nu bet cia ne siaip sau kad sugalvojo, o nusprende tokiu budu pasalinti gniutula is plauku :D vienoj pusej galvos, priekyje :D ir net neina padaryt kirpciu, nes per daug nukirpo :D nu bet jei jai grazu, tegu vaiksto :lol:

Atsakyti

Savaite, antri labai skaniai kvepiantys kvepalai  :D

Atsakyti

O aš šiandien pridaviau kraujo, už tai gavau 2 bilietus į filmą, tai savaitgalį su mazaja eisim 😊

Ir riedučių sezoną atidariau, 13km pasivažinėjau pušynu  :wub:​ 

Atsakyti

I koki filmuka eisit Rykute? Mes pries savaite karalienes korgis ziurejom, labai fainas filmukas, labai rekomenduoju :) mes varem 12 zmoniu grupe- 6 vaikai ir 6 suauge, visiems patiko :D 

Atsakyti

I koki filmuka eisit Rykute? Mes pries savaite karalienes korgis ziurejom, labai fainas filmukas, labai rekomenduoju :) mes varem 12 zmoniu grupe- 6 vaikai ir 6 suauge, visiems patiko :D

Ačiū, reiks eiti,nes numatę nieko nesam. Mažė dar nezino,bus siurprizas,jai patinka siurprizai 😁

Atsakyti

nu bet cia ne siaip sau kad sugalvojo, o nusprende tokiu budu pasalinti gniutula is plauku :D vienoj pusej galvos, priekyje :D ir net neina padaryt kirpciu, nes per daug nukirpo :D nu bet jei jai grazu, tegu vaiksto :lol:

O jei negrazu? Yra galimybe nevaiksciot? :D 

Atsakyti

Aš tai sienas terlioju. Atsinaujinimas, škias  :D​ 

Atsakyti

Laba. 

Sutaupė ir laiko ir pinigų   :D

Aš tai pusantros valandos dantų gydytojo kėdėj praleidau, atsibodo gulėt, paskui sunku atsikelti buvo. 

Aa vakar sedejau burnos higienoj. Boze bize. Kampu lupu negaliu atidaryt. Pacios lupos konkrecios buciuokles  :brunette:​ . Bet uz tai spindi dantai

Atsakyti

O jei negrazu? Yra galimybe nevaiksciot? :D

zinoma yra, ir jau isbandyta :D mamka plauku skyrima padare kitoj vietoj ir iskirpto kuoksto kaip nebuta :) kol ataugs bus gerai. arba sakiau, kai paaugs iskirptas kuokstas gales kirpciukus pasidaryti, tai labai susigunde siuo pasiulymu :)

Atsakyti

Aš tai sienas terlioju. Atsinaujinimas, škias  :D​ 

Kaip?

Aa vakar sedejau burnos higienoj. Boze bize. Kampu lupu negaliu atidaryt. Pacios lupos konkrecios buciuokles  :brunette:​ . Bet uz tai spindi dantai

Nesitreniruoji?  :B  :D 

zinoma yra, ir jau isbandyta :D mamka plauku skyrima padare kitoj vietoj ir iskirpto kuoksto kaip nebuta :) kol ataugs bus gerai. arba sakiau, kai paaugs iskirptas kuokstas gales kirpciukus pasidaryti, tai labai susigunde siuo pasiulymu :)

Tik paskata toliau kirptis  :D 

Mes nesenai atauginome kažkiek prišukavimui sruogą nukirptą pačiame priekio viduryje. Kirpčių neturime ir turėti negalime, nes garbanota.

Atsakyti

Kaip?

Taip pat. Tiesiog paterlioju ant viršaus, kur pasitrųnė ar išsitepė.

Atsakyti