Net mesos radom- masinos numusta kiski ant kelio
Bandysiu susilaikyt kiek imanoma.
Labas rytas!
Diedas užšėrė mane nesąmonėm vakar, visą naktį pliumpinau vandenį.
Fate, po bulviakasio. Vakar net vietą bulvėms sodinti nuplanavau.
AA, kaip kovot su šliužais ir sraigėmis kovot? Kaip paršiukai raitosi kieme. Paukščių turiu, vieni net inkile kuriasi. Juk tie prakeikti šliužai į mano numylėtas hostas kėsinsis vėl. Kuo daugiau kieme laiko praleidžiu, tuo labiau tau pavydžiu. O generolas irgi ūkininkas?
Ne, negaunu aš jokios pagalbos. Gėriau geležį per žiemą, tik padariau pertrauką ir staigiai pablogėjo. O pertrauką darau, nes pavargstu, vis tiek biškį skrandį dirgina ir reikia laikytis režimo, kas man sunku, tai reikia valgyti 2-3 kartus, kad tą geležį išgerti. Dar luktersiu, kol bus mėnesis be papildų ir vėl pradėsiu, nėr kur dingti. Prarviomsia
Bilietai yra, nakvynė užsakyta, nuotaika pagerėjo
Alta, gi davei mums pyzdako uz gebenes ir hortenzijas.
Mano susna hortenzija mane nustebino. Buvo praeitas metais sugalvojus žydėt ant lapkričio, nu šūdą tę žydėjimas tokiu metu. Palikau vazone, sakaiu rausiu lauk pavasarį. Ale pati pirma parodė gyvybės ženklus. Tai nerausiu. O gebene pas mane sode visas šlaitas apėjęs.
Na kai surasei simptomus tai iskart pazinau. Mano prietelius senasis adenovirusas. Sistina , dabar reiks man per apdeitus pereit , gal kas naujo kovoje su juo atsirado. Na vienzo skyrelis - konsultuoja lukrecija bordzija vel atsidaro. Cia mane taip anoje temoje vadina ir bandys uzsakyt autodafe pas pontifika romos ,kai pinot vaziuos audiencijos.Alta, aš jau ir rupūžės užpilą pasiruošus gerti, kad ta zaraza dingtų. Va stoviu futbolo lauke ir verkiu ir nosį puciu 😊