Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Limcamca @ 2019 04 06, 23:11)
<p>Aš čia tik kepu, tik verdu, skaniausią šeštadienio vakarienę. O, maniškis paskambino,  nelaukit, klientas vakarienės pakvietė, tai grįš vėlai, gal net labai vėlai. Vot, brač...  biggrin.gif Galvoju, kuom čia reikės užsiimti: knygą paskaityti ar filmą kokį pažiūrėti  hmm.gif </p>

Miegot, miegooooot jau laikas...
Atsakyti

Noriu Limcos vakarienes. 

Atsakyti

Vajė, aš irgi vis sapnuoju save kojom apžėlusiom, siaubas siaubas, baisiau už visus košmarus  :oh:  :D 

Vis dar blogai jaučiuosiu, niekaip neatsigaunu, net kalbėti nesinori. Tik skaitau. Pamiršau, ką norėjau parašyti  :frusty: 

Sistina, kaip lietuviškos atostogos, ar reikia poilsio po jų  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos. Vakar kapitalinį namų tvarkymą pasidariau, šiandien važiavau pas Eliją krabų/krevečių/ mozzarellos suktinukų/varškės apkepo/uogų jiest. Pajiedžiau ir grįžau namo pamiegot. Ką dabar pajiedus ir pamiegojus veiksiu, tikrai nežinau. Tvarkyti nėra ką.

Atsakyti

Šalta ir čia. Pasodinau dvi laipiojančias rožės, trečią kišiu į tokį rėmą. Dar liko 4 japoniškus acer pasodinti, nežinau kaip lietuviškai jie vadinasi. Ne kompiuteriai. 

AA, kaip jauti senatvę? Aš tai dar tokia pusamžė, bet jau artritinius sąnarius gelia

... Ypač riešus, keliukus ir alkūnes.... 

Nieko nepamenu ką sapnuoju. 

Maja, ką dėl svolačių išsiaiškino pareigūnai?

Limcamca, lėlei visai gerai netbolas sekasi. Tikiuosi, kad vidurinėje mokykloje užsiims rimčiau. Aš tikiu į komandinį žaidimą. Draugų susiras, nereiks gatvėm vadalotis be hobio. Dar gitara groja, skautus lanko. 

Kol kas tylu

dar pradzioj savaites skambino. Klause del itariamo kaimyno, bet vardu, pavardziu nzn. O db tyluma

Darbas darba veja. Ner kada cia uzsukt. Skaiciuoju savaite pirmadienis ir tik pyst jau penkradienis. Ir tik ziu, kas velykos ir paskui vesele

Atsakyti

Labas rytas, 

baigesi atostogos,😭grįžtu rytoj į darbą, tai bus laiko ir skaityti ir rašyti. 

“Kankinuosi” su kažkokia alergine varvačia nosim, akys peršti, bet išgėrus prieš alerginių tablečių ne palengvėja, tai gal ir ne alergija?!

Vajė, aš irgi vis sapnuoju save kojom apžėlusiom, siaubas siaubas, baisiau už visus košmarus  :oh:  :D

Vis dar blogai jaučiuosiu, niekaip neatsigaunu, net kalbėti nesinori. Tik skaitau. Pamiršau, ką norėjau parašyti  :frusty:

Sistina, kaip lietuviškos atostogos, ar reikia poilsio po jų  :rolleyes:

Sveikatos Tau kelis kibirus siunčiu iš jau pavasarėjancios salos. 

Aha lietuviškos atostogos gerai, bet tikrai reikia poilsio po jų, bet aš niekur ir neskubėjau, poilsiauju iki pirmadienio. Vakar su vaikais gaudynes žaidėm, šiandien važiuoju į futbolo varžybas su sunėnu😊. 

Atsakyti

Labas rytas, 

baigesi atostogos,😭grįžtu rytoj į darbą, tai bus laiko ir skaityti ir rašyti. 

“Kankinuosi” su kažkokia alergine varvačia nosim, akys peršti, bet išgėrus prieš alerginių tablečių ne palengvėja, tai gal ir ne alergija?!

Sveikatos Tau kelis kibirus siunčiu iš jau pavasarėjancios salos. 

Aha lietuviškos atostogos gerai, bet tikrai reikia poilsio po jų, bet aš niekur ir neskubėjau, poilsiauju iki pirmadienio. Vakar su vaikais gaudynes žaidėm, šiandien važiuoju į futbolo varžybas su sunėnu😊. 

Buvai LT ir nepasirodei? :cray:​ 

Atsakyti

Šilto, atogražų klimato, pliusas-baigėsi visos bėdos su astma. Jokių vaistų, jokio dusimo..

Festina 🎈

sveikos.

Atsakyti

Buvai LT ir nepasirodei? :cray: 

Niapyyyk 🌷nebuvau jūsų pusėje šį kartą.O kad pasiilgusi visų visų ir atskirai kiekvienos gi ir taip žinote. 

Jauciu, kad “nemačius” daug metų žiemos net ankstyvas pavasaris peršaltas :) 

Blueta, džiugu, kad šiluma gydo. Neveltui senoliai sakė, kad šiluma kaulų nelaužo. 

Atsakyti
Na kai surasei simptomus tai iskart pazinau. Mano prietelius senasis adenovirusas.
Sistina , dabar reiks man per apdeitus pereit , gal kas naujo kovoje su juo atsirado.
Na vienzo skyrelis - konsultuoja lukrecija bordzija vel atsidaro. Cia mane taip anoje temoje vadina ir bandys uzsakyt autodafe pas pontifika romos ,kai pinot vaziuos audiencijos. biggrin.gif
Atsakyti

Pavasarėja ir čia, nors dar sniego vietomis yra pievelėse, žydi krokai, atšilo, džiaugiuosi  :) 

Šiandien planas į mišką prie ežero, kol dar žydėjimai neprasidėjo, bet nežinau ar pavyks, visai slabna, bambeklis barasi, veja pas daktarus  :( 

Jungsiu kompą, pirksiu bilietus į Lietuvą, mažum  ne tik nuotaiką pakels  :D  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Festina, o tokiu atveju tu is mediku realios pagalbos sulauki. Ar tiesiog reikia iskesti paumejimus ir viskas?

Labas rytas!

Jauciu ir as, kad ne mai mai mėcias. Vakar pasiraiciau besitvarkydama, tai siandien visur maudzia. Du menesiai, kaip sporta apleidau. Ryt griztu, o ai visai sugriusiu. 

Reiktu kokiu naslaiciu ir man pasisodint.

Atsakyti