maniskis dar neplinka, nei nuo svetimu pagalviu, nei nuo zmonos
atvirksciai, vos speja kirptis, nes kudlius greit patampa
yra buve, kad plaukus su duso zele plovesi, nes sampuno buvau pamirsusi nupirkt, o tas ne nepastebejo
jau tik kai paklausiau is kur sampuno gavai, sako- taigi buvo kazkokia bonkute vonioj
paprastas jis zmogus
ciuju tiktu net ir muilas, bile svarus butu
va pas ji panika buna nebent kai kvepalai i pabaiga, jau tada buna sos, reikia kvepalu, situos tai visad pastebi, kad baiginejasi
AA, jei aš jį cibuliais ir česnakais trinsiu, tai jau miegui vienoje lovoje atia.
Mano vyras, kai eme retet pakausis, tai nuo tada eme skustis plikai. Na arba palieka ten tokius 0.5 cm seriukus. Bet nesistenge ten ju nei kazkaip puoselet,nei ko naudot kad nepliktu.
Sake, jei durni plaukai palieka protinga galva tai ir nereik.
Realiai, tai manau Cernobylio pasekme, bo butent ten tarnavo iskart po elektrines sprogimo, po menesio "paeme" i T.A..
Nes jo tevas, net budamas gan garbaus amziaus, iki siol su plaukais.
mano tevas irgi gan stipriai praplikes per pakausi, irgi tarnavo kazkur ten prie to Cernobylio. tai Bluetos vyras ir mano tevas kazkur plius minus vienmeciai, ziurek, gal dar ir tarnavo kartu
Kai mes susipažinome, jis turėjo bizikę. Davedžiau žmogų iki plikės per kelis metus. 😁😁😁
Laba.
Kai mes susipažinome, jis turėjo bizikę. Davedžiau žmogų iki plikės per kelis metus. 😁😁😁
MB irgi plikis, bet ne aš davedžiau.
Gerai, šampūno nereikia, su dušo želė perbraukia ir blizga.
tai ziurint kur dar praplike
sako jei is priekio- tai nuo zmonos, jei pakausis- tai nuo svetimu pagalviu
pasiseke maniskiui- nei zmona pesioja, nei pas kitas eina
Nu nepaimsi mano anytos be parako, nors ir amzius garbus. Paskaiciau ka Upjora raso, ne vienisa toj stity pasijauciau. Nera nuplikes diedulis, bet kakta auksteja, auksteja
Kiek moterys ivairiu priemoniu vonioj naudoja, manau, daugeliui vyru galva susisuktu, o maniskis dar su inoriais - ne viskas jam tinka.
Aš tai gailiuosi, kad leidau nuiminėti plaukų splavą, plaukai dabar atrodo ne kaip ,neblizga, pasišiausę, sunkiai susitvarkau,vienžo buvo pirmas ir paskutinis kartas sakiau, daugiau jokių eksperimentų
dabar turiu reikalų, kad juos atgaivinti
Ir aš gailiuosi šiandien į kirpyklą ėjusi. Ir kaltint nelabai yra ką. Kirpimą pati išsirinkau, techniškai atlikta tobulai - meistras vos ne kiekvieną sruogą tikrino, nerado prie ko prikibt - bet nu netinka. Aišku, ataugs, ne dantys gi, bet nuotaika poprastė.
o kazi pakeistu i reikiama dydi?
Taip, jie tikrai keičia. Į daikrą norimą, arba į jų čekį.
nu vat idomu, kaip su maniskiu veliau bus. jo a.a. tevas tai irgi kudlotas buvo, kiek pamenu, nebuvo praplikes. aisku, jis ir mire gan jaunas, ne 60 neturejo. nu bet jei prades plikt, tai itariu bus verkimo
nes jau maniskis tai toks biski pamaiva plauku atzvilgiu, galva issiplaut tai jam ir duso zele tinka, bet va plaukuosena tai kasdien ryte "pasigamina"
ir vargas tam, kuris ja sugadins
nu vat idomu, kaip su maniskiu veliau bus. jo a.a. tevas tai irgi kudlotas buvo, kiek pamenu, nebuvo praplikes. aisku, jis ir mire gan jaunas, ne 60 neturejo. nu bet jei prades plikt, tai itariu bus verkimo
nes jau maniskis tai toks biski pamaiva plauku atzvilgiu, galva issiplaut tai jam ir duso zele tinka, bet va plaukuosena tai kasdien ryte "pasigamina"
ir vargas tam, kuris ja sugadins
Jau noriu pamatyti Tavo vyrą 😊neblogai ji išreklamavai 😂