Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jau noriu pamatyti Tavo vyrą 😊neblogai ji išreklamavai 😂

nu kokia cia reklama, plaunasi galva su bet kuo, mama sampunu neperka, nu kad tik megsta plaukus paciustyt, jau nepasitepes putom ar zele i gatve neiseis :D bet zinok as irgi panasi :D is namu kojos neiskelsiu jei plaukai neatrodys taip, kaip man reikia :D

Atsakyti

Labas rytas. 

Kiek moterys ivairiu priemoniu vonioj naudoja, manau, daugeliui vyru galva susisuktu, o maniskis dar su inoriais - ne viskas jam tinka.

Pas mane tik šampūnas plaukams vonioj. Nuo karščio priemonė ir visas kitas kosmetinis arsenalas miegamajam, kaip ir priklauso kosmetinis staliukas, Mb dar papildomą lentyną padarė, visiems turtams susidėti.  :nail: 

Ir aš gailiuosi šiandien į kirpyklą ėjusi. Ir kaltint nelabai yra ką. Kirpimą pati išsirinkau, techniškai atlikta tobulai - meistras vos ne kiekvieną sruogą tikrino, nerado prie ko prikibt - bet nu netinka. Aišku, ataugs, ne dantys gi, bet nuotaika poprastė.

Na, toks ir meistras, jei nenumatė  kad tau netiks kirpimas.  :D 

Atsakyti

Orchideja, meistras tik priziurejo technine dali.

Atsakyti

Kadangi per visas temas nerimsta pokalbiai apie plaukuosenas, tai eilini karta ilindau i youtube zirkliu virtuozu paziuret. Blueta, kazkodel pamaniau, kad ten tau su plauku "servisu" bedos neturetu buti, nes labai daug kirpeju yra  pietryciu azijieciai. Ziuriu ir akiu atitraukt negaliu, vis atrodo, kad tuoj ir ausis nukirps :D 

O beje, pavasaris. Vakar eidama is parkingo i ofisa nusalau ausis. Kitas malonumas, vakar ryte uzsvietus saulei, apmaciau kaip "svariai" nublizginau langus. Gal turit kokiu super duper receptu. Aisku be spec sluostes ir purskalo. 

Labas rytas!

Atsakyti
Tipo magija? Be chemijos ir skuduro? Tik magija.
Oi zmones , gi uzdraude magija. Nes per didele beleberda jau buvo biggrin.gif
Atsakyti

Ka zinau, Alta, gal chemijos ypatingos buna. Kur vykruntasu maziau rankom reiktu daryti. Aisku, prisiminus senoviskus, atsukinejamus langus, tai dabar aukso amzius. 

Atsakyti
https://www.santechn...hem-ft-100.html
Atsakyti

Terezza, kas per kirpimas?  As kai kone puse gyvenimo isvaiksciojusi su trumpu kare, kai sprandas kartais budavo beveik skustas, o priekis ilgesnis, tai  nervuodavausi, kai ta prieki taip nutrumpindavo, kad vos uz ausu uzkisdavau sruogas, o namie negaledavau suristi i uodegyte . o uzkisti ar suristi man  reikia, kai dirbu, nekenciu, kai plaukai svyra zemyn. Kol atradau normalia adekvacia kirpeja, kuri suprasdavo mano norus ispuses zodzio, bet ir ta isejo dekretan, po to vel isejo dekretan.  :D  Db atsiauginau kasas zemiau peciu ir kol kas nezadu trumpinti.

Langu nesiruosiam valyti iki geguzes galo, kol nenuzydes visi medziai, bo tuscias reikalas tas valymas, vel stiklai zaliom dulkem  aplipe buna. O ir salta atsilapojus mojuoti rankelemis. Langai palauks, kur jie desis. :D

Atsakyti

Kadangi per visas temas nerimsta pokalbiai apie plaukuosenas, tai eilini karta ilindau i youtube zirkliu virtuozu paziuret. Blueta, kazkodel pamaniau, kad ten tau su plauku "servisu" bedos neturetu buti, nes labai daug kirpeju yra  pietryciu azijieciai. Ziuriu ir akiu atitraukt negaliu, vis atrodo, kad tuoj ir ausis nukirps :D

O beje, pavasaris. Vakar eidama is parkingo i ofisa nusalau ausis. Kitas malonumas, vakar ryte uzsvietus saulei, apmaciau kaip "svariai" nublizginau langus. Gal turit kokiu super duper receptu. Aisku be spec sluostes ir purskalo. 

Labas rytas!

As irgi lb "svariai" isvaliau 😂

Bet db jau lauksiu geguzes galo, dzin tie langai

Atsakyti

Labas rytas. 

Pas mane tik šampūnas plaukams vonioj. Nuo karščio priemonė ir visas kitas kosmetinis arsenalas miegamajam, kaip ir priklauso kosmetinis staliukas, Mb dar papildomą lentyną padarė, visiems turtams susidėti.  :nail:

Na, toks ir meistras, jei nenumatė  kad tau netiks kirpimas.  :D

Oj, vonioj pilna visokio velnio, ne tik musu dusgeliai, sampunai,  balzamai, mano pl. kaukes,  kuno sveitiklis  su druska, veido prausiklis, kazkas dar... daug visko, vos telpa lentynoj.  Veido kosmetika,  makiazo priemones  vonioj nebuna, toki "turta'  laikau miegamajame.

Atsakyti

pas mane vonioj irgi visas turtas - sampunai, balzamai, kaukes, pylingai, veido ir kuno kremai, tonikai, druskos ir tt. ant kosmetinio staliuko tik makiazo priemones ir plauku formavimo daikciukai

Atsakyti

nu tai labas rytas :D

gal vyrams maudymuku norit? :lol:

Priedas  56673132_265569074324002_789715872938721280_n.jpg   36,74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti