Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Limca, pas mus atvirksciai visi atsisako fluoruotos pastos. Fluoras daro neigiama poveiki endokrininei sistemai, kankorezinei liaukai. Labai maza dali fluoro pasisavina dantys. Visa kita kaupiasi skydliaukeje, isstumia is kaulu kalci. Stengiuosi pirkti be fluoro pasta. Zemaitijoj - apie Klaipeda, Kretinga net geriamas vanduo jo turi per daug. 

Su mikroskopu turbut tam dantukui nedaug padesi - jis kanalu gydymui taikomas. O cia, matyt, dantukas taip apgriuves, kad kiek belipdysi, tiek jis nusikramtys. Musuose irgi dvi stovyklos - vieni nori traukt, kitiems ir metai su savu danciu - laimejimas. Parodyciau lietuviams. 

Atsakyti

Apgriuvusi isoriskai galima keramika apvilkt. Svarbu kanalai sugydyti. Vien del apgriuvimo traukt nematau logikos. Man praktiskai visiskai nebebuvo 1 vainiko, bet sugyde kanalus, uzdejo metalo keramika ir lauko jau 12m. Tai manau cia jau tikrai laimejimas. O irgi siule traukt, det implanta, arba slifuot greta esanti ir vilkt du pridetiniu protezu. Gerai kad nuejau kitos nuomones

Atsakyti

Limcamca, būtinai dar kokias dvi nuomones išgirskt. Ištraukt visada spės. Aš už poros savaičių eisiu protinio raut. Lipdo lipdo jau kiek metų, dantenos ant jo vis užvirtę, vis uždegimai. Lai lupa lauk. Tik visi medikai bijo manęs dėl kraują skystinančių vaistų. Nu, sukabins siūlais, bus gerai. Pasiėmiau 4 dienas laisvas, išgulėsiu. 

LO, daili suknelė.

Terreza, ataugs greit plaukeliai. Nesinervuok 

Atsakyti

Fate, jei pas mane deklaracijoj -1, ar turiu ta eura moketi?

Atsakyti

Cia 33 laukely? Nueik i "Mano VMI" svetaine, apskaitos duomenis ir pasiziurek savo mokestini balansa (po keliu dienu, pateikus deklaracija), gal yra kokiu nepriemoku-permoku, gal uz kazka paskaiciuota delspinigiu. Ten nurodyta skola ir sumokek. Nesvarbu, kad tik euras. 

Atsakyti

tai gi ten raso su kokiu zenklu tau moket reiks, su kokiu jie tau mokes. man rodos minusas tai reiskia, kad tau moket

Atsakyti

Cia 33 laukely? Nueik i "Mano VMI" svetaine, apskaitos duomenis ir pasiziurek savo mokestini balansa (po keliu dienu, pateikus deklaracija), gal yra kokiu nepriemoku-permoku, gal uz kazka paskaiciuota delspinigiu. Ten nurodyta skola ir sumokek. Nesvarbu, kad tik euras. 

O is kur as suprasiu kur tas balansas ir ar ner kokiu nepriemoku ar permoku?

Atsakyti

tai gi ten raso su kokiu zenklu tau moket reiks, su kokiu jie tau mokes. man rodos minusas tai reiskia, kad tau moket

Tai suprantu kad 1 € turiu moket. Bet kazkur seniau skaiciau kad iki 5€ nurasoma, nereik pravedinet

Atsakyti

Mano klaipėdiškių mergų šutvė buvo Ukrainoje prieš porą metų. Tai tik geriausi įspūdžiai. Noriu ir aš. Kitais metais planuojama kelionę į Lietuvą su visa diedo šeima. Tėvams labai noriu parodyti Vilnių, pajūrį, Telšius.

O musu jiems neparodysi?  :D​ 

Atsakyti

Tai tipo, dabar jeigu trauks, jie kažkaip sutvarkys, kad tos skylės neliktų. Bet, jeigu pasirinksim netraukti, jie taisys, bet mažai šansų, kad gydymas pavyks. O, jeigu ateityje vistik teks ištraukti, tada liks su skyle. Čia valstybės finansuojama, vaikai nemokamai gydomi, tai gal toks ir gydymas. 

Sutvarko, kad skylės neliktų. Mano bernui vienas dantis iš viso neišdygo. Tai tarpas kuo gražiausiai užtaisytas (Lt, pas savo odontologę buvom). Jau turbūt kokie 6-7 metai.

Tai nereiškia, kad esu už traukimą. Būtinai kelias nuomones išgirsk. Bet jei jau teks traukti, žinok, kad užtaisyti tikrai galima.

Atsakyti

O musu jiems neparodysi?  :D​ 

Jūs priklausote pajūrio kategorijai.  :mirksiukas: 

Tik dabar atsisėdau. Nuo 6 ryto variau. Ryt svečių atvyks savaitgaliui, tai po darbo maistą supirkau, diedas aslą prašlavė ir užsiėmė mėgstama veikla-lyginimu. 

Dėl vaišių ramu :victory2:​ - ryt Carbonara, šeštadienį Sunday roast užsakytas, čia diedo patiekalas, aš tik pagalbine būnu. Sekmadienį katlietai iš kalakutienos. Desertui uošvienės puikusis morkų pyragas. Vaikams guminukai šūdukai, nes jiems tie mūsų pyragai nevalgomi.  :dry2: 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 04 11, 22:04)
Sutvarko, kad skylės neliktų. Mano bernui vienas dantis iš viso neišdygo. Tai tarpas kuo gražiausiai užtaisytas (Lt, pas savo odontologę buvom). Jau turbūt kokie 6-7 metai.</p><p>Tai nereiškia, kad esu už traukimą. Būtinai kelias nuomones išgirsk. Bet jei jau teks traukti, žinok, kad užtaisyti tikrai galima.</p>

Idomu, kokiu budu? Pas mane irgi vienas neisdyges.
Atsakyti