Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ir kas jau cia tokio siaubingo?

labas antra Velyku diena smile.gif
Atsakyti
Man labiau patiko ,kai saugumo organai mandagiai ir profesionaliai viska darydavo ir apziuredavo. O ne dabartiniai diletantai ,vaiku per egzaminus klausinejama. O zmogaus teisiu cia kartais nepazeidzia?
Atsakyti

Ir kas jau cia tokio siaubingo?

labas antra Velyku diena smile.gif

siaubingo tai gal nieko, nu bet kazkokia nesamone, klausineti vaiku, kokie daiktai pas tave namie, kiek pinigu duoda ir pan. kokiu tikslu tokios anketos?

Atsakyti

Įdomu kokiu tikslu šis klausimynas, nes nu yra ar ne indaplovė, manau mokymo įstaigoms turetu mažiausiai rūpėti 😁 apie knygas, muzikos instrumentus dar suprantu, ar papildomą veiklą po pamokų su tėvais ir tt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 22 balandžio 2019 - 13:29

Teisių nepažeidžia, nes tėvai pasirašo sutikimą tai anketai. Kas nenori nesirašo. NEC teigia kad klausimai dėl statistikos, jie tipo daro suvestinės kad įvertint namų sąlygų, tėvų išsilavinimo ir tt įtaką testo rezultatams

Atsakyti

Nematau aš čia jokio siaubo, lai žino kaip realiai vaikai gyvena 

Atsakyti

Dėl Šri Lankos tai siaubas. Skaičiau, kažkoks danų milijonierius prarado visus 3 vaikus. 

Atsakyti

Dėl Šri Lankos tai siaubas. Skaičiau, kažkoks danų milijonierius prarado visus 3 vaikus. 

turbut Asos parduotuviu  tinklo savininkas, trys  is keturiu  zuvo :(  o kiek   dar neivardintu ir nezinomu zmogeliu :(

Atsakyti

Sveikos!!! Su sventem, visas. Lekiam per zaliuojancia Lietuva, mazdaug valanda kelio iki Vilniaus. Spesiu gal iki sakuru sian palekt.

Del Sri Lankos, tai siaubas. 

Atsakyti

Sveikos!!! Su sventem, visas. Lekiam per zaliuojancia Lietuva, mazdaug valanda kelio iki Vilniaus. Spesiu gal iki sakuru sian palekt.

Skaitei, kaip sekmadienį jas šiukšliavežė nuniokojo? Vieną visai nulaužė, pora aplaužė...

Papildyta:
https://www.delfi.lt...i.d?id=80970157
Atsakyti

Skaitei, kaip sekmadienį jas šiukšliavežė nuniokojo? Vieną visai nulaužė, pora aplaužė...

Papildyta:
https://www.delfi.lt...i.d?id=80970157

Skaiciau. Nieko naujo, kas netingi, tas saligatviais pas mus vazineja. 

Atsakyti

Nematau aš čia jokio siaubo, lai žino kaip realiai vaikai gyvena 

o kam reik zinot, kaip gyvena vaikai? kokiu tikslu domimasi, ar namie indaplove ir kiek namie kompu? man cia nulis logikos situose klausimuose. ne siaubas cia, o durnizmas. dar tegu paklausineja, kokie tevu korteliu pin kodai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 22 balandžio 2019 - 18:04