Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Idomu kam čia kylo tokia “geneali” mintis tokius klausimus vaikams užduoti hmmm 

Atsakyti

Taigi čia statistiniai tyrimai. Toks ir tikslas. Aš taimokiaus statistikos kažkiek univere, tai suprantu kas tai 

Atsakyti

nu man nesuprantama tokia statistika, neleisciau vaikui nieko panasaus pildyt

Atsakyti

nu man nesuprantama tokia statistika, neleisciau vaikui nieko panasaus pildyt

Tai rasei nesutinku?

Nzn, man tai ne gaila. Mes kai savo verslą turėjom irgi teikdavo info statistikai, statistikos departamentui. Ir kaip padalinio vadovė esu teikis prieš kelis m. Nematau čia nieko baisaus 

Atsakyti

O tas klausimynas anoniminis? Jei taip, tai nieko baisaus. Tiesiog kaip imtis pasirenkami moksleiviai. 

Atsakyti

Taigi čia statistiniai tyrimai. Toks ir tikslas. Aš taimokiaus statistikos kažkiek univere, tai suprantu kas tai 

Tai koks čia bus statistikos tikslumas kai kas nori atsako kas nori ne, tai jeigu tik turčiai dalyvaus, tai vieni bus duomenys jeigu bėdžiai, tai bus kiti 😊 Tad nematau vis vien logiško paaiškinimo kam to reikia.

Atsakyti

Ir aš statsitikos mokiausi. Tačiau tai vis tiek absurdas. Jei reikia duomenų, rink juos iš suaugusių.

Atsakyti

Tai koks čia bus statistikos tikslumas kai kas nori atsako kas nori ne, tai jeigu tik turčiai dalyvaus, tai vieni bus duomenys jeigu bėdžiai, tai bus kiti 😊 Tad nematau vis vien logiško paaiškinimo kam to reikia.

Čia tiria testų rezultatų priklausomybę nuo įvairių sąlygų šeimoje 

Atsakyti

Ir aš statsitikos mokiausi. Tačiau tai vis tiek absurdas. Jei reikia duomenų, rink juos iš suaugusių.

O jei nori tirt mokinius? 

Atsakyti

O tas klausimynas anoniminis? Jei taip, tai nieko baisaus. Tiesiog kaip imtis pasirenkami moksleiviai. 
Paskaityk straipsnį.. Kaip suprantu vaikai užkoduoti laiko testus ir pildo anketas. Tai tas pat kodas pildo anketa ir testą. Teoriškai anketa ir testą teikiantis mokytojas gali išsiaiškint vaiko tapatybę. Praktiškai tai kam jam tai? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 22 balandžio 2019 - 19:30

Čia tiria testų rezultatų priklausomybę nuo įvairių sąlygų šeimoje 

Jei atsako tik tam tikra imties dalis (o testas gi neprivalomas), atsakymai yra nieko nerodantys.

O jei nori tirt mokinius? 

Maža kas ko nori.  :D 

Atsakyti

Nu žinok nepažįstu nesutiksiu. Tad manau atsako dauguma 

Atsakyti