Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

As tai matau prasme zinot ka galvoja mokiniai, kaip jie mato savo aplinka. PAgaliau taip isaiskeja realybe, o ne propaganda apie tai kaip gyvenimas lt gereja

Suprantu klausimus apie laisvalaikį, draugus ir tt, kaip jaučiasi mokykloje, kaip jaučiasi namie ir tt, na bet indaplovės, kompai, išmanieji, pinigai ir tėvų darbai nemanau, kad turėtų būti vaiko klausinėjama.

Atsakyti

Suprantu klausimus apie laisvalaikį, draugus ir tt, kaip jaučiasi mokykloje, kaip jaučiasi namie ir tt, na bet indaplovės, kompai, išmanieji, pinigai ir tėvų darbai nemanau, kad turėtų būti vaiko klausinėjama.

Manau jie apie tevu darbus ne kazka ir zino realiai, juolab apie pinigus.

Atsakyti

viska jie zino, maniske ispyskintu tolka tak apie daug ka, ne tupi tie vaikai.

Atsakyti

Testų ir klausimynų rezultatai savivaldybėms ir mokykloms, joms pageidaujant, pateikiami vaizdžiose diagramose– „voratinkliuose“ (žr. žemiau).

Gavę šiuos rezultatus, savivaldybės ir mokyklos, gali detaliau, visapusiškiau įsivertinti savo teikiamo ugdymo (t.y. mokinių mokymosi rezultatus ir ugdymo aplinką) stipriąsias ir silpnąsias sritis, numatyti tobulinimo priemones.
Labai svarbu, jog su šiais rezultatais mokyklos supažindintų ir mokinių tėvus – taip tėvai gautų dar daugiau ir objektyvesnės informacijos ne tik apie savo vaiko, tačiau ir apie visos mokyklos mokinių mokymosi sėkmingumą ar kylančias problemas, paskatintų aktyviau dalyvauti mokyklos gyvenime, priimti svarbius su jų vaikų mokymusi susijusius sprendimus.

na  kokiam reikia buti infantiliam :)  kad  nezinoti, jog neturi indaploves,  kompo kiekvienam ir  ismaniuju telefonu, kad reikia jog mokykla tai pasakytu :)

As tai manau taip vertina turtine padeti. Ir kaip geros buitines salygos itakoja mokymasi

turtine padetis, galima  plaukioti  po ta pati  pruda, bet  buti maza  zuvyte dideliam  prude  ir  didele zuvim mazame prude, tik norejau  pasakyti, kad Iphone gali buti 5  ir  gali buti X ir  koks  mokyklos reikalas,  o gal  tevai turi saskaitoje 1000 000  ir neleidzia sudukams, o laiko  vaikams banke  kaupiamojoje saskaitoje. ne mokyklos reikalas vertinti  turtus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 22 balandžio 2019 - 22:04

viska jie zino, maniske ispyskintu tolka tak apie daug ka, ne tupi tie vaikai.

Nu mano tai tikrai nezino nei algu dydzio, nei santaupu ar investiciju. O ispyskintu savo isivaizdavima tik, kas nebutinai atitinka realybe

Atsakyti

Nu mano tai tikrai nezino nei algu dydzio, nei santaupu ar investiciju. O ispyskintu savo isivaizdavima tik, kas nebutinai atitinka realybe

tai ir neklausia ten anketoj apie tevu algas, klausia kiek tevai duoda kisenpinigiu. koks kieno reikalas, kiek as vaikui pinigu duodu ar neduodu :) ka as noriu pasakyt, kad ten labai daug asmeniniu klausimu, i kuriuos tikrai ne nepilnameciams atsakineti reikia.

Atsakyti

Per daug giliai cia kapstot ir piktinates. Realiai nezinot kiek vaikai pasako mokytojams. Daug daugiau info jie atskleidzia kasdienybej, nei tos anketos. Nieko nepaslepsi nuo pradinuku ir darzelinuku mokytoju :D

Atsakyti

Tai tuo labiau koks tyrimo tikslumas ir rezultatai su tokia info? Tokie klausimai ne vaikams tokie.

Atsakyti

tai ir neklausia ten anketoj apie tevu algas, klausia kiek tevai duoda kisenpinigiu. koks kieno reikalas, kiek as vaikui pinigu duodu ar neduodu :) ka as noriu pasakyt, kad ten labai daug asmeniniu klausimu, i kuriuos tikrai ne nepilnameciams atsakineti reikia.

Nu as saviskiui neduodu. Ir man dzin, kad statistikai tai suzinos :D

Atsakyti

Per daug giliai cia kapstot ir piktinates. Realiai nezinot kiek vaikai pasako mokytojams. Daug daugiau info jie atskleidzia kasdienybej, nei tos anketos. Nieko nepaslepsi nuo pradinuku ir darzelinuku mokytoju :D

tai tegu pyskina, bet ne rastu :) aukletojos ir mokytojos man maziausia rupi, prisiklauso jos ogogo, bijau net isivaizduot :D bet kisti tokias anketas vaikas nematau tikslo.

Atsakyti

na pagaliau  :) ka  ir nuo pradziu sakem, kad apklausa neatitinka  realybes :)

Atsakyti

Tai tuo labiau koks tyrimo tikslumas ir rezultatai su tokia info? Tokie klausimai ne vaikams tokie.

butent. imant kokius antrokus, tai jie dar tiek prifantazuot gali....

Atsakyti