Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai tuo labiau koks tyrimo tikslumas ir rezultatai su tokia info? Tokie klausimai ne vaikams tokie.

Kai kurie klausimai tikrai juokingi. Ber gal jie nori nutent vaiko poziurio, kaip jis mato, o ne tikros padeties. Siaip ten nei vienas tobulai neyzpildytu to klausimyno. Nes nera seimu be trukumu tiesiog

Atsakyti

na pagaliau  :) ka  ir nuo pradziu sakem, kad apklausa neatitinka  realybes :)

Tai gal jie ir neiesko to, tik vaiko nuomones nori

Atsakyti

Kai kurie klausimai tikrai juokingi. Ber gal jie nori nutent vaiko poziurio, kaip jis mato, o ne tikros padeties. Siaip ten nei vienas tobulai neyzpildytu to klausimyno. Nes nera seimu be trukumu tiesiog

nu tai kam tada anketa, jei duomenys netikslus, pagal vaiko fantazijas? juk anketos, kaip suprantu, tai statistikai?

zodziu briedas visiskas, einu geriau Grand Lion'o ziuret :D

Atsakyti

nu tai kam tada anketa, jei duomenys netikslus, pagal vaiko fantazijas? juk anketos, kaip suprantu, tai statistikai?

zodziu briedas visiskas, einu geriau Grand Lion'o ziuret :D

Aisku kad briedas. Uztat nei kiek nepergyvenu as del tu anketu

Yra kur nors 22 serija?

Atsakyti

Nenoriu, kad jokios organizacijos kauptų duomenis apie mano šeimą, netikiu tokiais testais ir informacijos kaupimas man nėra normalu. Man net nepatinka, kad mokykloje  ar darželį turi užpildyti savo darbovietę, realiai nesuvokiu kam to reikia.

Atsakyti

Nenoriu, kad jokios organizacijos kauptų duomenis apie mano šeimą, netikiu tokiais testais ir informacijos kaupimas man nėra normalu. Man net nepatinka, kad mokykloje  ar darželį turi užpildyti savo darbovietę, realiai nesuvokiu kam to reikia.

Ten anonimiska,nieko nekaupia apie tave konkreciai

darbovietes tam, kad rastu tave nelaimes atveju

Atsakyti

Yra kur nors 22 serija?

23 jau yra

Atsakyti

Mano antrokas standartizuotus turėjo, jokio sutikimo anketų pildymui neatsinešė. Realiai tie klausimynai man nepatinka net ne dėl to, kad kažkas sužinos, ar šeima turi indaplovę, bet kad nevalingai vaikas pradės mąstyti, kad turbūt labai negerai, kad jie neturi tos indaplovės ir keturių kompų. 

Atsakyti

Gaile, pasirodo 23 serija tai istrauka apie visa sezona. panasu, kad jau dabar tikrai paskutinis sezonas buvo, ech....

Atsakyti

hmmm, ar gerai supratau, kad vis tik toj istraukoj buvo uzsiminta apie trecia sezona? kazkaip greit susake, nesu tikra, ar gerai supratau :D

Atsakyti

Labas rytas. 

Gaile, pasirodo 23 serija tai istrauka apie visa sezona. panasu, kad jau dabar tikrai paskutinis sezonas buvo, ech....

Nemanau, kad paskutinis. Sakė Ksiuša kaip gaila, kad nebus 4 personažų(Kostios su Nastia ir Fedios su Senia), dar kalbėjo apie tolesnius sezonus, kokia ji bus juose ir t.t. 

Atsakyti
Zinokit ,labai ilgiuosi laiku ,kai buvo komunistu partijoje , komjaunime ,buvo vienas kitas su itaka ,kuriam tai rupejo. Ir tokiam galejai pranesti apie tokius istikusius nonsensus.
O dabar panasu kad niekam tai nerupi.
O pedagoge tvirtina kad tai itin normalu. Kaip as megstu gaile del jos blaivaus poziurio i viska. Bet siuo klausimu itin nesutinku.
Prades vaikai klausinet kodel neturim to ar ano. Na kodel edukacine sistema pasuko tokiu siaubintu neetikos keliu. Ir kaip itikintio paskutini vaika su anuku palikti lietuva ir emigruoti? Nes tai baisiau nei sovietmetis , daug baisiau.
Atsakyti