Bet kodel keisciausi dalykai nutinka su BMW.
Bet siaip nejuokinga. Net ziurint skauda.
Jūs šitos apsiplikinusios damos iš arti nematėt. Dėl figūros nieko nesakysiu, ale veidelis....Čia yra superinis fotožopas.
Matem. Turint omeny, kad 60+ vistiek pakankamai gerai atrodo. Ypač, ka tokio liesumo.
Ir seniai zinoma taisykle, su metais renkiesi kunas arba veidas. Bunikiene tikrai labai liekna, akivaizdu, kad ji renkasi kuna. ![]()
...tai visada taip buvo, kad mergeles undineles ir visaip kaip kitokios pavergiancios groziu ir t.t.t Elementaru, yra paklausa yra ir pasiula.
bet vairuotojos sugebejimai irgi stebina, na kaip taip islekti kaip raketai, bet nebuvom nezinom gal ir mums taip butu nutike.
Pritariu, stebina. Įdomu kokio amžiaus vairuotoja.
Parkingas tai siknumo, bet kokiai siknakojai reik but, kad pedalus sumaisyt? Juolab kad is vietos pajudejus ir net pedalus sumaisius kazi ar taip isleksi, cia greicio dar but turejo. Mislingas man tas iskritimas. Atitvaru tvirtumo sudinumo irgi neneigiu, beeet..
Nu klausimas ar ką ten sumaišė. Įdomiausia, kad ten tokio lievumo parkingas, kad greičio išvystyt ten iš viso mano galva 0 šansų
Bet kodel keisciausi dalykai nutinka su BMW.
Bet siaip nejuokinga. Net ziurint skauda.
Tą patį pagalvojau. DuokD, kad iš viso ji išgyventų.
Pritariu, stebina. Įdomu kokio amžiaus vairuotoja.
Nu klausimas ar ką ten sumaišė. Įdomiausia, kad ten tokio lievumo parkingas, kad greičio išvystyt ten iš viso mano galva 0 šansų
Tą patį pagalvojau. DuokD, kad iš viso ji išgyventų.
39 m.
Nesuvokiama. Ne tik, kad pedala sumaise, kokia jega ji myne, kad persokt ir borteli ir su siena "iseit"
39 m.
Nesuvokiama. Ne tik, kad pedala sumaise, kokia jega ji myne, kad persokt ir borteli ir su siena "iseit"
Mašina galinga, gal šoko iš vietos ir vsio. Man šiandien, kažkokiu momentu, vairuojant, bato šniūrelis kažkaip už greičio pedalo užkliuvo. Tai buvo akimirksnio reikalas, ale man labai pasijuto.