Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Bet aš tai sutinku, kad šitame stereotipe yra tiesos. Teisybės dėlei dar nuo savęs pridurčiau, kad tai neliečia apynaujų BMW vairuotojų. Bet jei su kokia "kregžde", taip statistiškai bėda.

Viena is priezasciu del ko issedau is savo "X"-o, nes vos ne kaskart susigretinus su kuo nors prie sviesaforo, i tave meta zvilgsni kas gi uz vairo. :B

Kas ta kregzde?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 25 balandžio 2019 - 20:13

Auto galinga, bortelis SUV'ui zaislinis, o pertvara kaip sodo pavesines. Va ir turim ka turim. 

tai su dabartiniais galingais varikliais daug ka islauzt/pralauzt gali, ne borteliai sulaikyt turi. 

Atsakyti

Viena is priezasciu del ko issedau is savo "X"-o, nes vos ne kaskart susigretinus su kuo nors prie sviesaforo, i tave meta zvilgsni kas gi uz vairo. :B

Kas ta kregzde?

Nu blyn... 5 BMW, kokių 1990 gamybos.

Atsakyti

tai su dabartiniais galingais varikliais daug ka islauzt/pralauzt gali, ne borteliai sulaikyt turi. 

Blueta, o kas??? Jei nera sienu, turi buti apsaugos, kaip ant viaduku. 

Atsakyti

Kas ta kregzde?

O tau svarbu kas į tave žiūri ir kaip žiūri? Man tai ne. Savo vairavimo praktikoje turėjau du bmw, na ir šiaip man ta markė ne mano, nepatinka man, o dar ir vagiami. 

O nepastebi, kad į visas moteris, vairuojančias visureigius, na ir aplamai vairuojančias, diedai žiūri nepakančiai - vieni dėl to, kad neturi, neįperka ir pavydi gal tavo auto, o kiti - tai kad vistiek višta už vairo. Aš nepasigėdžiu pasakyti, kad vairuoju daug geriau už daugumą vyrų, dėl tam tikrų savo pomėgių ir praktikų, na bet daugumai esam tik boba už vairo.

O iškritusiai moteriškutei, na gal kokia bėda šiaip atsitiko. Gaila jos.

Kregždė tai bmw, anksčiau taip vadindavo, berods, trečios klasės.

Atsakyti

Blueta, o kas??? Jei nera sienu, turi buti apsaugos, kaip ant viaduku. 

tai, kad buvo ta siena, su ja "isejo"...

O kokia "siena" sulaikytu, jei ne ta pedala nuspaustu prie perejos?

Atsakyti

Bet aš tai sutinku, kad šitame stereotipe yra tiesos. Teisybės dėlei dar nuo savęs pridurčiau, kad tai neliečia apynaujų BMW vairuotojų. Bet jei su kokia "kregžde", taip statistiškai bėda.

Ir dar kaip liečia, ne kartą pastebėjau, dažnas BMV nerodo posūkių, važiuoja kaip nori, parkuojas kaip nori.

O tau svarbu kas į tave žiūri ir kaip žiūri? Man tai ne. Savo vairavimo praktikoje turėjau du bmw, na ir šiaip man ta markė ne mano, nepatinka man, o dar ir vagiami. 

O nepastebi, kad į visas moteris, vairuojančias visureigius, na ir aplamai vairuojančias, diedai žiūri nepakančiai - vieni dėl to, kad neturi, neįperka ir pavydi gal tavo auto, o kiti - tai kad vistiek višta už vairo. Aš nepasigėdžiu pasakyti, kad vairuoju daug geriau už daugumą vyrų, dėl tam tikrų savo pomėgių ir praktikų, na bet daugumai esam tik boba už vairo.

O iškritusiai moteriškutei, na gal kokia bėda šiaip atsitiko. Gaila jos.

Kregždė tai bmw, anksčiau taip vadindavo, berods, trečios klasės.

Oi tokių vištikių vairuoja dideles auto, kad baisu, nejaučia gabaritų, važiuoja vidury kelio, stato per dvi vietas, maigo telefoną ir t.t. 

Atsakyti

Be abejo, labai gaila moters, duok dieve, kad gyva liktu. Bet vistiek sitoj nelaimej yra laime, kad tas jos auto krito ne ant kitu masinu gatvej ( ten gi daznai eile issirikiavusiu buna pasukt i ta parkinga), ne ant kitu zmoniu, kad nieks daugiau nenukentejo.Galejo but daug blogiau.

Atsakyti

Posukius rodo ir skolas grazina tik bailiai :D

Atsakyti

Negi ir sitie jau issivaikscios....

https://www.15min.lt...-i-1050-1135448

Atsakyti

tai, kad buvo ta siena, su ja "isejo"...

O kokia "siena" sulaikytu, jei ne ta pedala nuspaustu prie perejos?

Bent jau siena, o ne aliumines zaliuzes, prisuktos keliais varztais.  Daugiaukstej aikstelej. 

Atsakyti

Negi ir sitie jau issivaikscios....

https://www.15min.lt...-i-1050-1135448

Spauda raso, kad jo drauge jau laukiasi.

Atsakyti