Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

:D tuo tarpu Vilniuj...ir ne ant saules...

Aš irgi tave myliu  :D​ 

Atsakyti
As vakar tris rozes persodinau. Bent cia tai visai pasiteisina. Vienai saknys nesivyste , o kitos tai neiasku ko neaugo. Ir as nesismulkinu su geleliu skynimu. Kastuvas fiskars jau prie rankos primontuotas ,kaip pirato kablys. Radau dvi tulpes miske , isroviau , jau zydi mano kieme. O tos misku kalnu kalijos kazko nelabai laimingos. Bet dar cia miske yra sparagu , ot paedem. biggrin.gif
Atsakyti

Netikėk tu tais telefono rodmenim. Va atvažiavau į miestą - 24 rodė.

Atsakyti

cia taip, speju, tikslingai "nukirpai" orus nuo antradienio :D  kada tempa krenta iki niekingu 12 ir lyjalyjalyja :D

Atsakyti

As vakar tris rozes persodinau. Bent cia tai visai pasiteisina. Vienai saknys nesivyste , o kitos tai neiasku ko neaugo. Ir as nesismulkinu su geleliu skynimu. Kastuvas fiskars jau prie rankos primontuotas ,kaip pirato kablys. Radau dvi tulpes miske , isroviau , jau zydi mano kieme. O tos misku kalnu kalijos kazko nelabai laimingos. Bet dar cia miske yra sparagu , ot paedem. biggrin.gif

Aš vieną noriu mest von. Šakos ilgiausios, spygliuota visa tokiais smulkiais spygliais, lapai tik ant šakų viršaus. Tik reikia storesnes gumines susirast, bo roža labai pikta.

Atsakyti

Netikėk tu tais telefono rodmenim. Va atvažiavau į miestą - 24 rodė.

As suprantu, kad tau norisi ziemos, tamsos, daug daug sniego ir minusines tempos, na bet cia jau pereboras! :D  pas man tai +24. :wub:

Issiprosijau kalneli vasriniu rubu, db renkuosi, kuo rengtis. Jauciusi fyfa. :D

Sveikos tokia grazia diena!

Atsakyti

cia taip, speju, tikslingai "nukirpai" orus nuo antradienio :D  kada tempa krenta iki niekingu 12 ir lyjalyjalyja :D

as radau optimiškesni varianta  :D tik trys saltos dienos, o kad  lyja,  tai gerai, reikia.

https://www.gismeteo...s-4230/2-weeks/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 balandžio 2019 - 09:47

Šalta ir čia, fyfa būti negaliu, nors sužadėtinis ir išlygino vasarinius rūbelius, teks fufajkę traukt iš žieminės spintos. 

Važiuosiu ant primierkos pas siuvėją, batų dvi poras veselei turiu.  :D  Vieni tokie princesiški, bet aš tokių ir norėjau. 

Atsakyti

As suprantu, kad tau norisi ziemos, tamsos, daug daug sniego ir minusines tempos, na bet cia jau pereboras! :D  pas man tai +24. :wub:

Issiprosijau kalneli vasriniu rubu, db renkuosi, kuo rengtis. Jauciusi fyfa. :D

Sveikos tokia grazia diena!

O aš galvojau tyliai pabursiu minusiuką  :D  Tai ne, pyp, atėjo savaitė ir sugadino viską  :D  Aš beveik tikra, kad kai skrisiu į Turkiją, lėktuvą VĖL nuo ledo valys  :B  :D​ 

Atsakyti

Šalta ir čia, fyfa būti negaliu, nors sužadėtinis ir išlygino vasarinius rūbelius, teks fufajkę traukt iš žieminės spintos. 

Važiuosiu ant primierkos pas siuvėją, batų dvi poras veselei turiu.  :D  Vieni tokie princesiški, bet aš tokių ir norėjau. 

Kaip fain skaityt apie veselės rūpesčius. Linkiu Upjorai viso ko geriausio. :wub:​ 

Atsakyti

O aš galvojau tyliai pabursiu minusiuką  :D  Tai ne, pyp, atėjo savaitė ir sugadino viską  :D  Aš beveik tikra, kad kai skrisiu į Turkiją, lėktuvą VĖL nuo ledo valys  :B  :D​ 

ir vel nepasiseks, nuvalys lektuva ir nuskraidins tave ten, kur kaaaaarsta :lol:

maciau video, kur tas bmw nukrenta, eina sau, akimirka anksciau ir butu tiesiai ant tos isvaziuojancios masinos uzkritus. tikrai gerai zmogelis pasake, kad nuo siol du gimtadienius gales svest...

Atsakyti

maciau video, kur tas bmw nukrenta, eina sau, akimirka anksciau ir butu tiesiai ant tos isvaziuojancios masinos uzkritus. tikrai gerai zmogelis pasake, kad nuo siol du gimtadienius gales svest...

siaubinga, ten tikrai tik akimirkos reikalas buvo, pasiseke zmoguciui, butu amen vietoj.

Atsakyti