Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Neturiu pasirinkimo. Bet jei turėčiau, tai iš vis be atostogų sėdėčiau.

Oragins tuo metu su Oragiuku kine sėdėjo. Čia jei iš ataskaitos nesupratai, tai tikslinu "susikalta su mama... sutvarkyti kapeliai"  :B​ 

Suprantu tave. Man tokie klausimai pasistoja bent kartą per mėn. Bet po to praeina. Gal ir tau laikinai čia? Apie paskutinįjį tu čia taip?

Apie paskutinįjį. Viskas ten gerai iš profesinės pusės, ale su direktorium ne viskas gerai. Neveltui pastaruosius 20 metų sąmoningai nedirbau ten, kur direktorius lietuvis, kad ir statytinis.

Nepriimk skubotu sprendimu  :mirksiukas:  Gal tau tiesiog truputeli poilsio reikia, tada viskas kitaip atrodytu?

Kad poilsio man reikia, tai ir mano šunims aišku :D Tik kad negaliu aš jo apturėt dabar. Sunkiai šiais metais kažkaip einasi.

Ai, yra kam blogiau, pasiskundžiau ir praeis.  :D 

Paukščiai už lango taip gražiai čiulba, šilta, saulėta ir jau tai yra gerai.

Labas rytas.

Atsakyti
Oi madam , reguliuok dar savo gyvenima , kol gali. Kai dievas neapsikentes sureguliuos tau gali ir nepatikti.
Atsakyti

Oi madam , reguliuok dar savo gyvenima , kol gali. Kai dievas neapsikentes sureguliuos tau gali ir nepatikti.

Lengva pasakyt, reguliuok. Stengiuosi neužsileist ant sprando tų, kurie man nepatinka. Jei vistiek lips, aš išeisiu. Kiekvienas toks žingsnis būna skaudus ir emociškai ir finansiškai.

Atsakyti

Lengva pasakyt, reguliuok. Stengiuosi neužsileist ant sprando tų, kurie man nepatinka. Jei vistiek lips, aš išeisiu. Kiekvienas toks žingsnis būna skaudus ir emociškai ir finansiškai.

Nu žinai, išgyvenai be šito darbo tiek metų ir toliau išgyventum. Čia apie finansus. O emociškai jei ten blogai, tai išėjus turi palengvėt.

Labryt

Atsakyti

Jei as negaliu pakeisti susidariusios situacijos (nors panasu, kad Madam gali), stengiuosi keisti poziuri. Man tai veikia. 

Labas rytas!

Atsakyti

Ačiū už patarimus, tikrai nuoširdžiai. Galvoju, ką padarysiu. Antradienį išsakysiu tam direktoriui jo neprofesionalumo įrodymus, tada susirinksiu daiktus ir galėsiu eit von. Bet, nemanau, kad mane po to atleis. Greičiau ne. Dar turiu kitą įrankį, kurį galiu panaudot, ale nenoriu gal, kol kas. 

O ir šiandien atsikėlus, jaučiuosi kitaip. Gal perdegė tas pyktis iki sekančio karto. Na, vistiek nebūsiu aš, jei napasieksiu ko man reikia.

Atsakyti

Impulsyviai sprendimu priimineti nereikia, bet tampytis puse metu domik-gnomik-domik-gnomik irgi kvaila. Kam est save.

Atsakyti
Aisku ne man zemes kirmelei aiskint rimtoms biznio moterims , bet siuo metu tikiu astrologija jau. Vyksta kazkoks visuotinis pazeminimas zmoniu. Ir nieko daryt nereikia, tesiog palaukt dar biski. Madam jei nenusiteikus dar gyvenimo kardinaliai keisti , tai susiimk ir staigiai parduok soda ,kol dar pavasaris ir dar pabuk darbe. Ant lapkricio ateis tikrieji nemalonumai , tada ir spresi.
Atsakyti

Labas rytas, šiandien aš važiuosiu mokintis su riedučiais į pamokas  :wub:  reik stabdyti išmokti  :lol:​ 

Atsakyti

Ačiū už patarimus, tikrai nuoširdžiai. Galvoju, ką padarysiu. Antradienį išsakysiu tam direktoriui jo neprofesionalumo įrodymus, tada susirinksiu daiktus ir galėsiu eit von. Bet, nemanau, kad mane po to atleis. Greičiau ne. Dar turiu kitą įrankį, kurį galiu panaudot, ale nenoriu gal, kol kas. 

O ir šiandien atsikėlus, jaučiuosi kitaip. Gal perdegė tas pyktis iki sekančio karto. Na, vistiek nebūsiu aš, jei napasieksiu ko man reikia.

Tai jeigu nori išeiti, pati parašai raštu ir padedi ant stalo, kad išeini iš darbo, gi nuo tavęs tai priklauso. Kam laukti kol atleis?

Atsakyti

tai kai nerealiai, po 21val +23 silumos :wub: :wub:

Sedejau terasoj vakar iki 24 val.,dieviskas oras, dzievaz. Aisku, sutemus jau deki issitraukiau ir apsisupau, nu bet vitiek, toks gryn vasaros vakaras  :wub: 

Oragins tuo metu su Oragiuku kine sėdėjo. Čia jei iš ataskaitos nesupratai, tai tikslinu "susikalta su mama... sutvarkyti kapeliai"  :B​ 

supratau, supratau as ta "ataskaita" :) tiesiog, tvarkyt kapeliu visad vaziuoja vyras  kartu, nes nu yra ten ka veikt, maisus zemiu, geliu, vandens patampyt.

Labas savaitgalinis.

Atsakyti

Sedejau terasoj vakar iki 24 val.,dieviskas oras, dzievaz. Aisku, sutemus jau deki issitraukiau ir apsisupau, nu bet vitiek, toks gryn vasaros vakaras  :wub:

o zinant, kad dar tik balandzio pabaiga  :bigsmile:  ech, tikiuosi toks pavasaris yra tokios pacios vasaros, kaip pernai, pranasas  :wub:  

Atsakyti