Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai nusprendėt, kad mano diedas nevala ir nešvariai namus valo.... :(  :(  :( 

O tai jis ne tik lygina :bigsmile: 

Atsakyti

Piene, prajuokinai. Penktadieni pirkau sampana Sampanej. Atvaro toks biciuks su nuotrauka telefone ir klausia ar tokio turit (butent Louis Roederer). Nes vaikai pasake, kad mama butent toki megsta. Dabar galvoju, gal ten tavo biciuks :D

Tai tas bičiuks tai tipo mano sūnus ar jam mano sūnūs pasakė kokį šampaną man nupirkti  :hmm: ...ir kas tada tas bičiuks, kuris man šampaną pirko ir iki manęs dar vis neatnešė 😅

Atsakyti

sakai juodckes nesiseria?  :hmm:  :D nu pas mane juoda, yra tu plauku, aisku jie gerokai maziau matosi, nei nuo baltu kaciu :) bet induose tai tikrai nesu niekad radusi. zinokit juokas juokais, bet pirma karta girdziu apie plaukus net induose :D

Mažesniais kąsniais ryk 😁

Atsakyti

aha, labai painiai Fate tuos biciukus surase :D

Atsakyti

Fate, aha.  :ax: Ir valgyti gamina.  :essen:  Skaniai. Ir šuns tortus renka. Ir vaiką guldo.  Patalynę nuvelka. Ir net į darbą eina. 

LO, o kodėl ji popierinius rankšluosčius metė į tuliką? Sunki ta senatvė... 

Atsakyti

LO, o kodėl ji popierinius rankšluosčius metė į tuliką? Sunki ta senatvė... 

Kas ją supaisys, negalvojo, kad užsikiš turbūt, nors ji retai kada galvoja, tik kai kalba eina apie pinigus, tai oi kaip gerai galvoja ir skaičiuoja.  :D Pilna pakuotė beveik buvo tualetinio( kur 24 rulonai), o vonioj ant gyvatuko džiūsta panaudotas popierius.  :oh:  Nu ir ką tu jai, ne duok die tokios senatvės.  :oh:​ 

Atsakyti

LO, džiovina panaudotus popierinius rankšluosčius? 

Atsakyti

LO, džiovina panaudotus popierinius rankšluosčius? 

Nežinau ar tualetinis popierius ar rankšluosčiai, bet panaudoti tualete(šitą dalyką pirmą kartą pamatėm darant),  :oh:  MB moralą atskaitė, bet ką tas moralas, vis tiek darys savaip. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja*: 28 balandžio 2019 - 19:42

LO, oi kantrybės jums reikia...

Atsakyti

Ojei, LO, kantrybės jums.

Atsakyti

Labas,

Tai nusprendėt, kad mano diedas nevala ir nešvariai namus valo.... :(  :(  :( 

Oi dovanok kažko paspaudžiau like 😊ir tuoj atspaudziau 😊nepyk geras jis pas Tave visai ne nevala kaip, kad mano lodarius 😊praktiškai nieko nedaro jeigu neliepi 😂

Atsakyti

Biciukas, patartas vaiku, pirko savo damai sampes. Kadangi butent tokia, kokios foto idejo Piene, darytina prielaida, kad sampes pardej sutikau Pienes gerbeja. Kad, Piene, nesulaukei, tai nesistebiu, nes sampane jos neturejo. Ar dabar aiskiau?

Atsakyti