Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ne namuose aš, negaliu gi nupiešt, nes tada tikrai nebus ką girt  :D ...ir išvis gi dėjau ne tik virtuvę. Juk ir židinį, ir sofą demonstravau ...o dabar visoms tik virtuvė rūpi ...ar jums įdomu tik kur šaldytuvas stovi  :lol: ...vasarai ruoškitės, kalorijas skaičiuokit.

maciau tik sofa, kuria, BEJE, pagyriau  :B  :B  

Atsakyti

Atsivežiau siurblį. Bestė patepė slides. Harpijai ne unoras slėptis, ta tik prigula ausis suglaudus, tai buvo pačiupta ir nusiurbta. Bestė nesirodė dar gerą pusvalandį po siurblio išboginimo iš kambario. Kai pagaliau nusileido nuo spintos, apžviegė mane taip, kad ir apsakyt sunku. Piktai žiūri į akis ir pratisai rėkia. Drąsi, kai siurblio nebėr  :lol:​ 

Atsakyti

Fate Fate, 28 Bal 2019 - 16:58, parašė: Ne saldytuvas, sampe jame mums rupi :D

O jūs virtuvės, virtuvės...taip iškart ir reikėjo rašyt, kad šampės  nuotraukos reikia  :lol:

Priedas  brut_0.jpg   141,29KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tu gi kiek pamenu mano virtuvės nepagyrei  :D​ 

Ir aš nematEU.

Ne namuose aš, negaliu gi nupiešt, nes tada tikrai nebus ką girt  :D ...ir išvis gi dėjau ne tik virtuvę. Juk ir židinį, ir sofą demonstravau ...o dabar visoms tik virtuvė rūpi ...ar jums įdomu tik kur šaldytuvas stovi  :lol: ...vasarai ruoškitės, kalorijas skaičiuokit.

Kalorijas skaičiuoju, sulig vasaros atėjimu būsiu pasiruošus.  :flirt2:​ 

Ale vis tiek rodyk.

Atsakyti

zinok, niek nemaciau, kazkaip vis nepataikydavau. Teks parodyt naturoj  :P​ 

Atsakyti

pasvajokit, as jau takart keliskart prasiau pakartot virtuves foto, nerode zaraza :D o dabar tai jau ikurtuves atsokus, atbaliavojus, nieko mums ji cia neberodys :D 

Atsakyti

Dubliuojasi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 28 balandžio 2019 - 16:46

pasvajokit, as jau takart keliskart prasiau pakartot virtuves foto, nerode zaraza :D o dabar tai jau ikurtuves atsokus, atbaliavojus, nieko mums ji cia neberodys :D

kaip tu sitaip ant grazios moters gali sakyt??? suprasciau dar ten kokia kikimara ar pindose. Zaraza skamba kazkaip zaraznai ir kenkejiskai :D

Atsakyti

kaip tu sitaip ant grazios moters gali sakyt??? suprasciau dar ten kokia kikimara ar pindose. Zaraza skamba kazkaip zaraznai ir kenkejiskai :D

a is kur man zinot, kad grazi? :lol: gi irgi nemaciau :lol: tai vat ir bus zaraza  :B  :D  :D​ 

Atsakyti

Piene, mane tik interjeras domina, aš nebgeriu. Uošvienė bandė sugudrauti ir maitint mane alkoholiu, nepavyko. Galvą vistiek ryte skaudejo. Nuo, ir dar kiemai, sodai mane domina. Ir koks pyragas. :angel_not: 

Terreza, traumuoji kates.  :huh2: 

Aš Home Bargains mačiau didžiulį pūkų surinkėją. Savo katinui pirkdavau.  :victory2:​ 

Atsakyti

Terreza, traumuoji kates.  :huh2:

A tu manai jos manęs netraumuoja? Pavalgyt negaliu be plaukų lėkštėj.

Atsakyti

A tu manai jos manęs netraumuoja? Pavalgyt negaliu be plaukų lėkštėj.

Čia tas pats. Atidarau indaują ir mano išeiginiuose bliūduose puikuojasi lodoriaus šukuosenos. 

Atsakyti