Orage, kompetentas sako, kad tavo tackei slegis turi buti 2.4. Apie tas jusu tunelines nieko nesipratau. Koks antras ratas?
nu kaip grizus priedziau. Pajudet negaliu.
Žiauriai džiugina. Ir dar piktybiškai neisiu į darbą. Gulėsiu bambą išvertus.
nu cia daba? kodel piktybiskai? teisetai.
Kurioj cia plovykloj tau taip nutiko? as tunelines, itin retais atvejais plaunu, bet jei jau plaunu, tai pas "Brolius"
priedziau tai saikingai, bo grizau peralkus, tai tokia rizika buvo.
Bet pasivezinus dviraciais ir varant juos i garaza, kokio chrieno as tu dziovintu mangu poka is lentynos pasiemiau....
Nepažįstu tokių kursų, o man ir nepadėtų. Rimtai aprėkčiau ir išmesčiau. Todėl dirbu su popieriais.
Dar... mano mašinos plovimo tęsinys. Kalbam dabar su Oraginu, jo klientai yra tos tunelinės plovyklos. Tai va, Oraginas žinoma pasidžiaugė ne blondine žmona, kuri net nesugeba išlaukt kol baigs plauti mašiną, tai klientas sako, jei aCitiko taip, tai iš karto reikia važiuoti antrą ratą, sakė įleidžia tokius. Ypač moteris
Aišku, aš dar perklausiau, kad jei labai gėda, vis tiek reikia važiuot antrą kartą?
Dabar mąstau jau nekalbėt su Oraginu ar dar nieko tokio?
![]()
Matau, kad aš tave būčiau labai gerai prakonsultavus padangų pūtimo klausimais ir tunelinių plovyklų. Dukart su skudurais ant stogo, tai reikia jau mokėt išvažiuot
Ale jau kaip atvėso dabar. Ryt irgi ant kapų ruošiamės.
Orage, kompetentas sako, kad tavo tackei slegis turi buti 2.4. Apie tas jusu tunelines nieko nesipratau. Koks antras ratas?
Juo juo, jau išsiaiškinsu, kad nuo 2,4 iki 2,7. Tai pas mane 2,6 dabar, nes jei vežu močiutę, tai skaitau, kad mašina pilnai pakrauta
Nu jei blogai nuplauna ar nenudžiovina tunelinėj, reik iš naujo važiuot, įleidžia be papildomų pinigų. Ypač moteris sakė.
nu cia daba? kodel piktybiskai? teisetai.
Kurioj cia plovykloj tau taip nutiko? as tunelines, itin retais atvejais plaunu, bet jei jau plaunu, tai pas "Brolius"
Tai tunelinės visos Brolių, kiek žinau kitokių tunelinių nėr. Fabuose aš čia sublizgėjau, o pakartot į Šikinę jau važiavau
Matau, kad aš tave būčiau labai gerai prakonsultavus padangų pūtimo klausimais ir tunelinių plovyklų. Dukart su skudurais ant stogo, tai reikia jau mokėt išvažiuot
Ale jau kaip atvėso dabar. Ryt irgi ant kapų ruošiamės.
Padangos padangom, bet va dėl skudurų ant stogo tai suintrigavai
Tai tunelinės visos Brolių, kiek žinau kitokių tunelinių nėr. Fabuose aš čia sublizgėjau, o pakartot į Šikinę jau važiavau
ujjj, neee, ne tik Broliu. Vien Zirmunuose bent dvi yra be Broliu, viena vadinasi "Tyras", kita kitapus gatves, nepamenu pavadinimo.
ujjj, neee, ne tik Broliu. Vien Zirmunuose bent dvi yra be Broliu, viena vadinasi "Tyras", kita kitapus gatves, nepamenu pavadinimo.
Nu vo, aš net kitokių nežinojau. Ėjau googlo klaust. Aplink mano kaimą lyg tik broliai yr. Nu arba nepastebėjau kitokių.
Pakrovus mociute, nera auto pilnai pakrauta. Kiek ten jos yra? Sapelis. Man nepatinka per stipriai pripustos padangos. Auto kietesne pasidaro.
Blueta, jetus, samoningai nebeperku as tu dziovintu mangu.
Atkeliavo mūsų balsavimo biuleteniai
Nu ką, susipažinimas atlaikytas. Kalbejom angliškai, lietuviškai, vokiškai, serbiškai, rusiškai. Buvo linksma, patiko pusžentis. Ryt numatyta programoj plaukiot su kateriu, gal pavyks, kol oras leidžia.