Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Orage, bet kaip tu moki į mašinas įsigilinti ir prisiminti. Aš kaskart pūsdama orą į telkinius žiūriu į lentelę durelėse.

Ai, man įdomu, patinka, todėl labai lengvai galvoj tokie dalykai lieka net nesistengiant. Užtat aš nieko neraukiu apie gėles, daržus ir maisto gamybą  :B  :D​ 

Atsakyti

Tai itališka virtuvė praeity, dabar jau žentui reikės gaminti tai ką mėgsta britai  :)  ...Upjora bus konsultantė  :D

Bet tai, klausyk, kokia nauda ir patirtis! 😀

Atsakyti

Italas praeity. Vyresnei kazkaip lietuviai tinka. 

Nu pabudau po septyniu ir tu ka. 

Nu gaila man  italo kažkodėl. :) 

Britai tai man tokie visi zanūdos. Ir virtuvė nekažką. :) 

Atsakyti

Jo. Nauda ir patirtis. Kokius 5 italiskus zodzius jau buvau pramokus.

Bet tai ka ten isimint, juk ora i tuos telkinius-tekinius :D gyvenime kokius du kartus puti. Dazniau uzukdavau i putykla, kai auto vini buvo pasigavus. Bet Tokvilos vyrukai sutvarke ir nebereikia. 

Orage, o siaip tacka esi patenkinta? 

Atsakyti

Nu gaila man  italo kažkodėl. :)

Britai tai man tokie visi zanūdos. Ir virtuvė nekažką. :)

Pinot ir man gaila. Fainas jis visai buvo. Bet as beveik visu savo mergu ex gailiu :D 

Atsakyti

Pinot ir man gaila. Fainas jis visai buvo. Bet as beveik visu savo mergu ex gailiu :D

Toks variantas geriau, nei reiktų savo mergų vis gailėti.

Atsakyti

Cia tas, kur keliaudama po Azija susipazino?

Aha, tas pats. 

Atsakyti

Bet tai ka ten isimint, juk ora i tuos telkinius-tekinius :D gyvenime kokius du kartus puti.

Orage, o siaip tacka esi patenkinta? 

Nu nebūtinai nebūtinai  :D  Aš irgi Golfe viniuką turėjau, tai teko papūtinėt. Dar keičiantis orui, pvz staigiai atšalus, slėgis krenta.

Kol kas mudvi testuojamės, bet neneigsiu, kad meilė iš pirmo žvilgsnio aCitikus šiuo klausimu  :wub:  Reiktų prikibt, rasčiau prie ko, bet šiaip OfYgiena mažutė mano  :wub:  :D 

Oi  :laugh:  nu reiks pačiai su jais draugaut tada  :D​ 

Atsakyti

Orage, tai vyresne taip ir sako, jei gaila sau pasiimk.

O prikibtum prie ko, turiu galvoje, bendrai automobili kaip po toki, ar tai, kad auto nera naujas ir turi tvarkytinu reikalu. Ar automatas jega ar dar neke?

Atsakyti

gerai, kad man nereikia mašina rūpintis, gal tik dulkes viduj nusibraukti ar kilimėlius išsivalyti. Gyvenime neteko dar kažko pumpuoti pačiai. Moku įsipilti benziną, langų plovimo skystį, dar vairuoti. :)​  būčiau super moteris, jei ir prie puodų, ir prie technikos. MB turi irgi turėti darbo. Biškį. :) 

Atsakyti

Nu nesikankina mano vyras prie mano masinos. Nors paskutiniu metu labai verziasi rupintis. Bet as ipratau, kad ta daro meistreliai. Putus ora esu. Ten gi nesunku. 

Atsakyti

Fate, teisingai Oragė sako, pati draugauk su tais eksais, jei jų tau gaila.  :D  :D  :D 

Aš tekinius pučiu, kai diedas pastabą duoda. Jis papūstų, tik aš jam neleidžiu savo mašinikės vairuot, bo veidrodėlius nureguliuoja man.  :huh2: 

Daržų kiemų neturiu kada glamonėti, diedas serga, aš pati skaudančia galva esu. Braškes šešias vakar įkišau į vazonus pakabinamus ir viskas.  :unsure: 

Laukiu savaitgalio. Jei planas pavyks, tai diedo nebus, o kai jau grįš, tai su daug gėlių į kiemą ir šiaip sodo rakandų iš jo mamos.  :wub:​ 

Atsakyti